Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.947
Cevap
93
Favori
532.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Admdgnx

    Resmini at hocam özelden. Cihazda ghost screen vs var mı ya da başka bir sıkıntı?
    Bana bir PM atar mısın yanıtlayayım? Cep no'mu da gönderebilirim. Sistem özel mesaj başlatmama izin vermiyor herhalde yetkim yok. Cihazda ghost screen yok. Ahize dışında bir sıkıntı da yok. Sanırım kulağa denk gelen üstteki iç kulaklık ile alakalı bir sıkıntı var. Bir PM atarsan sanırım yanıtlama iznim var ilk PM'i atamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 29 Ekim 2019; 2:39:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    Geçen hafta piyasada kendi siteleri dahil hiçbir yerde bu marka bulamadım hocam durum aynıdır diye düşünüyorum şu anda ama kontrol etmedim stoklari
    firmayla iletişim kurunuz hocam , ürün gayet iyi ,devamını getireceklerini düşünüyorum...
  • Tel garantiden geldi ama eskisi gibi değişen bir şey yok. Sana bir iki şey soracağım.
    1- Lg sitesinde bulamadım başka sitede de İspanyol versiyonu var. Lg sitesinden link atabilir misin?
    2- 7'ye dönmek için root yapmak gerekiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_emink M kullanıcısına yanıt
    Hocam link şu;
    https://lg-firmwares.com/lg-h850tr-firmwares/#tab=firmwares

    Root yapmana gerek yok. Bu gönderdiğim link H850TR için. Ama istersen H850 olanları da telefonuna kurabilirsin sıkıntı yaratmaz. Benim kurduğum H850 için İspanya Rom'u.

    Onunda linki şu :https://lg-firmwares.com/downloads-file/4916/H85020c_00_TLF_COM_OP_1214.kdz

    Diğer ülkelerin Rom'larını da deneyebilirsin. Bir fark yok ama bazı Rom'larda ilk kurulumda daha sade geliyor. Saçma sapan şeyler yüklü olmadan geliyor.

    Dil yine türkçe olacaktır hangi ülkenin kurarsan kur. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thementalist57 -- 6 Kasım 2019; 9:5:26 >




  • Size şubat ayında aldığım ve 2 ay sonra şart tutmamaya başlayan bataryanın fotosunu atayım :D Bunu canlı canlı gördükten sonra bedava verseler yan sanayi batarya kullanmam artık Pilden ümidi kesip koymuştum pil poşetinin içine haziran ayı gibi. Ve eski orijinal bataryasına dönmüştüm. Geçen gün tesadüfen gördüm bu bataryayı. Kullanılmadığı halde durduğu yerde şişmeye başlamış. Patlasa haberimiz olmayacak. :D

    Kısacası böyle bir marka görürseniz almayın :) Hatta yan sanayi almayın aslında.

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Size şubat ayında aldığım ve 2 ay sonra şart tutmamaya başlayan bataryanın fotosunu atayım :D Bunu canlı canlı gördükten sonra bedava verseler yan sanayi batarya kullanmam artık Pilden ümidi kesip koymuştum pil poşetinin içine haziran ayı gibi. Ve eski orijinal bataryasına dönmüştüm. Geçen gün tesadüfen gördüm bu bataryayı. Kullanılmadığı halde durduğu yerde şişmeye başlamış. Patlasa haberimiz olmayacak. :D

    Kısacası böyle bir marka görürseniz almayın :) Hatta yan sanayi almayın aslında.

    Hocam sanıyorum 130 TL bandının altında satılan bataryaların çoğu aynı. DEJI için bir şey diyemiyorum ama ben de n11'den aldım bir pil. Aynı orijinal pile benziyor görünümü. Batarya programları 1800 mAH olarak ölçtü (umarım doğru terim budur) sanıyorum 2800 olması lazım. Ben 66 TL gibi bir paraya almıştım.

    Yani orijinal diye satılan, sarı LG G5 pillerine benzeyen pillere de dikkat etsin alıcılar. Ucuzsa muhtemelen orijinal değil ve komik değerler ile geliyor. Orijinal pilin ölü hali bunlardan iyi gidiyor




  • Bugün lg destek mağaza'dan bataryam ve şarj adaptörüm geldi. Pahalı ama önceki aldıklarım gerçekten çöp çıktı. Hepsiburada'dan aldığım batarya üzerinde orjinal yazması ve aynı görünmesine rağmen çentikleri farklıydı ve yerine oturmuyordu, bildiğin çakma üründü yani. Linkini bulamadım koyacaktım buraya. Ha bir de gene hepsiburada'dan aldığım kingdata hızlı şarj kablosu hızlı şarj falan yapmıyor, orjinal hızlı şarj adaptörüyle denememe rağmen.
    Sakın ucuz diye bu kabloyu almayın:https://www.hepsiburada.com/kingdata-type-c-hizli-sarj-ve-data-kablosu-1-mt-beyaz-p-HBV00000MBDHO?magaza=workgroupbilisim

    Arkadaşın da dediği gibi online mağazalardaki 130 Tl altındaki hiç bir bataryayı almayın. Hatta mümkünse uygun fiyatlı şarj adaptörü, kablosu da almayın. Çoğu çakma , sahte.




  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Bir sürü satıcı şikayet etmek istedim beceremedim n11'de.

    N11 orijinal ürüne destek diyor ama o kadar boktan leş bir yer olmaya başladı ki, mal insanlar yüzünden dürüst satıcılar da çile çekiyor. Dürüst adamı bulamıyorsun zaten güven kalmıyor. Google görsellerde foto aratıp koymuş LG batarya yazmış geçmiş dangalak. Orijinal diyor bir de.

    Ben bunu daha da ucuza aldım, toptancıdan Eskişehir'de. Çok satıyoruz abi süper falan dedi. Aldım geçtim ilk 3 ay güzeldi sonra cortladı çıkarttım bende. Ama kutuda ne yazıyor biliyor musun. Original. Yani marka original. Adam original G5 batarya yazıyor işte ilana yırtıyor.

    İlan detayında yan sanayi falan yazan bir Allahın kulu yok. Bazıları şey diyor neyseki, bire bir muadil ürün falan ama güvenemiyorsun işte kalitesine.

    Vallahi en güzeli gidip parayı verip servisten alacaksın. Lityum pil şakaya gelmiyor. Yani Dejiyi bilmiyorum ben de almadım stoklarda yok zaten G5 bataryası ama kimisi memnun kimisi değil onda da. Şöyle adam gibi bilindik bir bir pil markasının çıkıp muadil pil ürettiğini görmedim. Her telefon için uyguna kaliteli üretecek satacak yahu. Servis dışı değişimlerde de iş görür bu yöntem. Samsung markalı piller olsa mesela ya da sanyo, veya varta falan. Servisteki fahiş fiyatlardan uygun olacağı kesin yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Kasım 2019; 1:50:28 >




  • müjdemi isterim
    deji tekrar stokta
    hemen ben de 1 adet geçeceğim sipariş...https://www.deji.com.tr/lg-g5-mucize-batarya-deji
  • Arkadaşlar merhaba,
    LG G5'im için orjinal olmayan, pencereleri olan kapaklı bir kılıf aldım. Ancak kapağını kapadığım anda ekran da kapanıyor. Always on display açık ama o da kapanıyor. Arandığında da ekran aktif olmuyor, dolayısı ile pencerelerden kapağı açmadan cevaplayabilmem lazımken yapamıyorum. Tüm ayarlara baktım ama yapamadım. Bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mıdır.
    Teşekkürler.
  • philosopherx kullanıcısına yanıt
    Aldım ben de, bugün geldi ürün. Önceden aldığım çakma pile göre bire bir ölçülerde. Kapak zorlanmadan oturdu o yönden olumlu puan aldı.

    Telefonu annem kullanıyor ve hep %80 parlaklık seviyesinde. Geldiğinde %47 şarjı vardı baya uzun gitti şarjının bitmesi. Tam boşaltıp dolma bıraktım bakalım 2 3 gün sonraki kullanım nasıl olacak.

    Yalnız telefon bendeyken uyku modunda deli gibi şarj yerdi telefon. Annem kullanmaya başladığından beri uyku modunda pil grafiği hep sabit. Bende de öyle ahım şahım program olmazdı aslında. İkimizin hattı da aynı ama onun sim kartı daha yeni eylülde aldık. Benimki ilk 4g kartlardan, onun mu farkı var çözemedim gitti.

    Birde telefonda volte olmasına ve benim hattımla kullanılabiliyor olmasına rağmen, annemin hattında aktif gözükmüyor, telefon desteği de yok gözüküyor





    Bu arada elinde bozuk G5 olan var mı? Bana ana kamera modülü lazım. N11 de falan var ama hep oem yan sanayi ürünler, kaliteleri nasıldır hiç bilmiyorum. Telefonun kamerası autofocus yapmamaya başladı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Kasım 2019; 4:26:15 >




  • Arkadaşlar aşağıdaki konuyu G5 bölümüne açtım ama daha sağlıklı ve hızlı cevap almak adına buraya da yazıyorum. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

    Arkadaşlar iyi günler. 2016'da sıfır olarak alıp kullandığım LG G5 (H850 TR) telefonum ilk 2 sene beni, bir telefondan istenilen gündelik işlemler konusunda idare etse de (harita, uygulama, fotoğraf vs) özellikle bu sene konum özelliğinin sapıtması, inanılmaz yavaşlaması, donması, bataryasının beni biraz uygulama kullandığımda 1 saat bile götürmemesi vs gibi sorunlarından ötürü çileden çıkartmıştı. Bu sebeplerden ötürü her ne kadar bir an önce imkanlarımı zorlayıp gözümü kestirdiğim F/P ürünü yeni bir amiral telefonu alıp ömrümüz yettiğince en az bir 5 yıl daha kullanmak istesem de maddi durumum el vermediği için el verdiği ana dek (2020 yılı içinde) bu meşhur kronik sorun paratoneri ve yadigar G5'im ile idare etmeye çalışıyordum. Ama sanırım kendisi, hakkındaki bu olumsuz düşüncelerimi hissederek artık o beni idare etmek istememiş olacak ki dün gece telefonu her zamanki gibi şarja takıp uyudum ve bu sabah uyanıp telefonu elime aldığımda aşağıdaki ekran ile karşılaştım ve eyvah dedim gitti telefon! İşim gereği bana şu ana kadar kaç kişi ulaşmaya çalışıyordur Allah bilir ve yedek bir telefonum bile olmadığı için bu konuyu evde açıp öyle işe geçiyorum, belki bir çözüm yolu varsa ve söyleyen biri çıkarsa ofiste uğraşmaya başlayıp çözebilirim :)

    1-) İlk önceliğim telefonun içindeki verileri (foto, uygulama bilgileri, notlar vs) aylık yedeklediğim için bu sorun, bu ay ki yedeklemeyi yapmadan baş gösterdi. Bu yüzden telefonu formatlamadan normal bir şekilde açmanın yolu var mı?

    2-) Yok ise sağlık olsun diyerek en azından telefonu tekrar kullanılabilir hale getirmek adına nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Daha önce Odin ile bilgisayar üzerinden bazı Samsung marka telefonlara Stock Rom, TWRP vs gibi işlemler yapmıştım ama hiç kendi telefonuma (daha doğrusu hiç bir LG telefona) bilgisayar üzerinden Stock Rom atma vs gibi işlemler yapmadım. İnternetten LG destek verdikçe G5'in kendi Stock Rom'unu telefona indirerek kurup kullanıyordum. Yani LG telefonların, Samsung telefonlardaki Odin programı gibi, bilgisayar üzerinden Stock Rom atıp kurtarma işlemleri yapabileceğimiz bir program var mı bilmiyorum eğer var ise sizden o konuda teknik destek isteyeceğim.

    Not: Belki Fastboot Mode ekranında kurtulurum düşüncesi ile bataryayı çıkartıp tekrar açmama rağmen aynı ekran gelmeye devam etti. Samsung'lardaki gibi download modunda falan başlatmak için bataryayı çıkartıp Güç Düğmesi+Ses Açma yada Kapama (yada ikisine birden) yöntemini de denememe rağmen her seferinde aynı ekran geldi. LG logosu 2,3 kere kapanıp açılıyor ve bu ekran geliyor yani.

    Her ne kadar internetten bu yaşadığım sorunu yabancı forumlar dahil araştırsam da sorunumu çözmeye yatacak bilgiler (ve tabi tecrübem) bulmadığım ve gayet müşkül bir durumda olduğum da göz önüne alındığında, çözümü direkt armut piş ağzıma düş mantığı ile bana sunabilecek yardımsever bir arkadaş çıkar ümidi ile bu konuyu buraya bırakıyorum.

    Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp usb sürücülerini kurdum ama hangi Stock Rom'u nereden indirip nasıl telefona atacağımı bilmiyorum. Eğer mümkün ise bu konuda siz değerli ve bilgili arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var.

    Sukoy veren yadigar G5'imin fotoğraflarını da evde tek bulduğum telefon (Ev sakinlerinden birine ait takoz Samsung S3 Mini) ile çektim idare edin :)

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    Not: 5 saatlik uğraşımın sonucunda LG G5 H850TR cihazının unlock kilidinin kırılmasının imkansız olduğu kanısına vardım zira LG Developer, H850TR cihazına unlock desteği vermemekte. Kendilerine ülkemize satılan LG'nin bu cihaz sürümü için de unlock hizmeti vermeleri konusunda bir mesaj yazdım artık ciddiye alırlar mı almazlar mı bilemiyorum ama en azından talep ettim. Aslında aynı mesajı bir çok H850TR kullanıcısı gönderse dikkatlerini çekip harekete geçeceklerdir ama tek başıma beni dikkate alılar mı kestirmek güç. Bekleyip unlock.bin dosyasını gönderip göndermeyeceklerini göreceğim.

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★
    https://idealkaynak.net/lg-g5-bootloader-kilidini-kaldirma-bootloader-unlock/

    Yukarıdaki linkteki konuyu takip ettikten sonra mesaj atma gereği duydum tabi ki. Elinde LG G5'in avrupa serisi (H850) olup da aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sorunu konuda anlatıldığı gibi çözebilir. Benim tek şanssızlığım geliştiricilerin ülkemize hakaret edercesine sattıkları cihaza unlock desteği vermemesi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 23 Kasım 2019; 19:17:26 >




  • Deji batarya muhteşemmiş yahu. Annem sürekli youtube ve netflix takılıyor telefonda biraz da whatsapp falan işte ve internette de geziyor.

    İlk dolum yapıldı, gece 1 de şarjdan çektim, sabaha kadar uykuda kalmış sabah 10 da annem kullanmaya başladı. Akşam 8 gibi ekran süresine baktım, 7 saat ekran süresi vardı %3 batarya varken. Ağzım açık kaldı resmen.

    Ben 2 sene kullandım o telefonu ve 4 saat üstüne çıkamamıştım orijinal piliyle. Taş çatlasa 5 saat gördüm zorlayarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Deji batarya muhteşemmiş yahu. Annem sürekli youtube ve netflix takılıyor telefonda biraz da whatsapp falan işte ve internette de geziyor.

    İlk dolum yapıldı, gece 1 de şarjdan çektim, sabaha kadar uykuda kalmış sabah 10 da annem kullanmaya başladı. Akşam 8 gibi ekran süresine baktım, 7 saat ekran süresi vardı %3 batarya varken. Ağzım açık kaldı resmen.

    Ben 2 sene kullandım o telefonu ve 4 saat üstüne çıkamamıştım orijinal piliyle. Taş çatlasa 5 saat gördüm zorlayarak
    4 ay sonra da aynı yorumunuzu okumak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj adaptörünü kullandırtmıyorum anneme. Normal eski LG g3'ün adaptörüyle şarj ediyor telefonu. Ben 2 kere pil harcadım hızlı şarj ile, artık bozullmanın nedenini ona bağlıyorum. Hadi biri baya çakma bir üründü şişti patlayacaktı falan ama. Bence hızlı şarj güzel olsa da pil için zararlı. Kullandığım samsung'da yazılımsal olarak hızlı şarjı kapatma varmış. Şu ana kadar 3 4 defa hızlı şarj ettim aylardır normal şarj ile şarj ediyorum :D

    Bakalım LG de normal adaptör ile şarj edince pilin performansı yine 1sene içinde hızlıca düşecek mi ? Yine düşerse telefonda problem var. Kendi orijinal bataryası bile 1 sene dolmadan 7'inci ayda %10'a gelince pat diye kapanmaya başlamıştı.
  • Deji batarya isteyen varsa amazonda 61 liraya düşmüş
    LG G5 Batarya LG G5 MUCİZE BATARYA DEJihttps://www.amazon.com.tr/dp/B07CLMVHTJ/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_oe52DbDJE4024

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skylark_

    Arkadaşlar merhaba,
    LG G5'im için orjinal olmayan, pencereleri olan kapaklı bir kılıf aldım. Ancak kapağını kapadığım anda ekran da kapanıyor. Always on display açık ama o da kapanıyor. Arandığında da ekran aktif olmuyor, dolayısı ile pencerelerden kapağı açmadan cevaplayabilmem lazımken yapamıyorum. Tüm ayarlara baktım ama yapamadım. Bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mıdır.
    Teşekkürler.
    Arkadaşlar, yok mudur bir fikri olan.
  • skylark_ S kullanıcısına yanıt
    Hoparlörün solundaki yakınlık sensöründen dolayı öyle yapıyor. Sanki cebine koymuşsun gibi algılıyor. Orjinal kılıfta bile şöyle bir boşluk var o sensörün olduğu yerde. Kılıfı delmen lazım yani :)
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sensörden olduğunu anladım ama bir şekilde ayarlardan çözmeye çalıştım. Çağrı geldiğinde ekran aktif olsun gibi. Delmek gerekseydi her türlü deliği delen kılıf üreticisi delerdi diye düşünmüştüm,(Orjinal kılıfı görmemiştim). Ama atlamışlar anlaşılan. Deleceğiz artık çaresiz. :)

    Çok teşekkür ederim cevap için.
    İyi günler.
  • pil alicam bende perfonmansa faydasi olurmu iki senelik oldu pil

    deji den memnunmusunuz orjinal ile arasinda 20 lira fark var

    annem hastasi oldu bu telefonun bozulursa yaptir hep bunu kullanicam ben diyor millet gidip bosuna sp 400 500 lu telefonlar aliyor g5 cok saglam cikti benim dusurup ekran kirma disinda tamir gormedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.