Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
87
Favori
565.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: philosopherx

deji batarya takınca nfc özelliği çalışmıyor sanırsam , halen geçerli mi?
    Bende 2 tane deji batarya var değişmeli kullanıyorum ve hiç nfc sıkıntısı yaşamadım, işbank mobil ödeme yapıyorum sürekli nfc ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Merhaba;

Benim Sorunum farklı buradaki arkadaşlardan pek yardım alamadım , Enson 8.0 güncellemesini yaptıkdan sonra ahizenin yanındaki renkli birldirim ışığı yanmamaya başladı, ayarladan baktığımda bunun için ayrılan menü kaldırılmış durumdaydı sizin telefonunuzda çalışıyormu belirttiğim ışık ?

Alıntıları Göster
    Sizinki donanımsal bir arıza olabilir. Bende de android 8.0 var ama led ışığında bi problem yok, yanıyor yani.

Orijinalden alıntı: rosmisal

arkadaşlar tavsiye sonucu DEJİ batarya aldım 2 gündür kullanıyorum,

izlenimlerim

-orjinale göre çok uzun süren sarj süresi(galiba pek hızlı sarjı desteklemiyor,eski bataryam çok daha hızlı sarj oluyordu)

-güç tararufu açık olmasına ragmen ekran ışık oranı max. %50 lerde kullndım ,ve wifi ya baglı internete girdim 3:30 dakika ekran süresi aldım.

yani bana mücize bir batarya gelmedi

ben güç tasaruf açık,ekran ışığını bu seviyelerde kullnmama rağmen en az 5-5:30 saat ekran süresi bekliyordum ve en kötüsüde hızlı sarjdan eser kalmadı çok yavaş sarj oluyor, hayal kırıklığı oldu
    Benim deji bataryalarım hızlı şarj oluyor bi sıkıntı yaşamadım hiç. Sizin bataryada bişey olabilir. Ayrıca 4 saatten az ekran süresi almıyorum ben 2 bataryamla da. Birini alalı 9 ay oldu nerdeyse

• DEJİ bataryayı iade edecem pazartesi,telefonda resmen hızlı sarjdan eser kalmadı,isterse 30dk az ekran süresi alayım ama hızlı sarj çok başka bişey

Orijinalden alıntı: rosmisal

DEJİ bataryayı iade edecem pazartesi,telefonda resmen hızlı sarjdan eser kalmadı,isterse 30dk az ekran süresi alayım ama hızlı sarj çok başka bişey
    Siz söyleyince şüphe ettim iki deji bataryamı da tek tek çıkarttım denedim. İkisi de hızlı şarj oluyor valla. Sizin kabloda bi sıkıntı olabilir mi acaba, onu kontrol ettiniz mi? Yada telefonun şarj girişi tozlanınca da hızlı şarj etmiyor, orayı da bi temizleyin. Başka kablo şansınız varsa başka kabloyla bi deneyin

ben internetten daha önce A++ Kalite batarya almıştım 44tl ye,inanın onla arasında çok fark göremedim,en fazla ekran süresi 20-30dk dır.ve o bile çok hızlı sarj oluyordu 30dk da %55-60 olurdu.DEJİ Bataryala 30dk da %25-30 larda sarj oluyor.
    birde güç tasaruf modunda kullanıyorum internet veri kapalı sadece wifi açık hep,ve ekran ışığı parlaklığı %50 den fazla açmam 4 saati göremedim hiç
  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    Hm hızlı şarj yazıyorsa bilemedim. Ya bozuk batarya denk gelmiştir, yada telefonda sürekli enerji harcayan bir uygulama vardır. Tüm arka plan uygulamalarını kapatıp uçak moduna alıp öyle deneyin bir de

hızlı sarj çok daha önemli,hızlı sarj olduktan sonra 30 dk az gitsede öenmli degil
    n11 de almadan önce yorumlarda bazıları yazmıştı hızlı sarj özelliği gitti diye,belki bataryada sıkıntı vardır,firmayla iletişime geçeyim
    Cesaret cüretle artar , korku tereddütle...
  •  ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

Arkadaşla DEJİ Batarya süresi bu şekilde,sizde de mi aynı
    güç tasaruf modu açık ve mobil veri kapalı sadece Wİ-Fİ'dan internet,ekran parlaklık süresi %50 nin altında

3 saat 15dk ekran süresi,bu sürede oyun hiç oynamadım,sadece youtube video,internet forum ve mynet haber

başka firmaların
    4000mah batarya
    6.2' - 6.4' inc IPS LCD ekranları
    sd660 14nm işlemci
    telefonları 8-10 saat ekran süresi alıyor

yani bu kadar fark nasıl ediyor anlayamıyorum bazen

Orijinalden alıntı: philosopherx

hızlı şarj ve nfc de sıkıntı yoksa deji alayım ben de
    3 bataryamdan 2si pert , biri de 3 saati bulmuyor ekran süresinde
    Dejimin Hızlı şarj olayı orjinal bataryalarımla aynı sürede şarj oluyor yaklaşık 1 saat 1 saat 10 dakikada %100oluyor sıkıntı yok

Arkadaşın bataryaları ölüyse zaten hızlı şarjda 1 saatten kısa sürede şarj olur doğru orantı erkenden de biter
    Ondan uzun sürede şarj oluyor dediğini düşünüyorum...

Sim kart okumama gibi bişey yaşamadım 10 ay oldu pili alalı

Nfc hemen hemen hergün kullanıyorum mobil ödeme ile

Ekran sürem hala 3 buçuk saatin altına düşmedi maşallah. Orijinal 2 pilimde telefon son zamanlarında %20 lerde kapanırken DEJI HALA %2 ye kadar telefonu çalıştırıyor.👍
    Bilginize...

• webcin kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, deji'nin sitesinde böyle bir şey okudum sende durum nedir ? Adamın telefonunda mı problem var acaba yoksa pilin de mi
    https://www.deji.com.tr/
    Lg G5 Mucize Batarya Deji
    https://www.deji.com.tr/lg-g5-mucize-batarya-deji

Ürünün performansını hem batarya programlarıyla hem de bizzat kullanarak şahsi kanaatimle ölçmem sonucu gerçekten de 2800 Mh olduğunu gördüm. Performans konusunda harika bir iş çıkarılmış. Ancak orijinal bataryadaki %100 şarja ulaşınca güç kesme özelliği bu bataryada çalışmıyor ve telefon ısınıyor. O yüzden bataryayı geceden şarja koyup sabaha kadar beklemeyin derim. Keşke böyle bir sorun yaşanmasaydı tadından yemezdi diyebileceğim bir batarya. Yine de performansı göz önünde bulundurursanız orjinal lg bataryasından çok daha üstün.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Selam hocam...
    Vallahi yorum yapan arkadaş çok emin konuşmuş ama ben bilemedim. Zira ben her gece sabaha kadar şarjda bırakıyorum. Sabahları telefonu aldığımda sıcak olsaydı fark ederdim ama normal yani. Yinede bu sabah şarjdan alırken özellikle bakacağım sıcaklığına...

Benim cihaz H860 bu arada belkide ondan bende bahsedilen bildirim ışığı, sim kart okumama veya ışık sensörü çalışmama gibi sorunları yaşamadım.

Mesajlara bakıyorumda h850lerle bu tür bir sürü sorum yaşayan arkadaşlar var. Yorum sizin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Günaydın...
    Şimdi uyandım ve direkt pili şarjdan almadan konteol ettim... Gayet stabil, normal ve soğuk en küçük bir ısınma yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.