Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.947
Cevap
93
Favori
532.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikropzoft

    Ben de g3 den g5 e geçtim, resmen level atladı telefon. Kamerası hızı dokunmatiği vs herşeyiyle parasını hak ediyor. Benimki lg Türkiye garantili ama 2 senedir maşallahı var sıkıntısız kullanıyorum. Kronik sorunları ghost screen ve gps sıkıntısı var bazı telefonlarda. Ghost screen e g3 den de alışık olman lazım zaten. Gps den de sıkıntı yaşamazsan uzun süre kullanırsın.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bilgi için ben G3 ü 3 yıldan fazla oldu kullanıyorum.
    Evet arada fark var Fulmics rom ile kullandım bi ara aynı G5 arayüzü oldu hatta fazlası bile vardı, ama çok reset atmaya başlamıştı telefon rom yüklüyken sonra orjinale tekrar geri döndüm şu anda bir sıkıntı yok ghost screen bende hiç olmadı hiç sıkıntı problem ve arıza yaşamadım telefonda hala kullanıyorum sadece pili eskidi artık gitmiyor ve artık tipinden sıkıldım telefonun tek sorunum bu neyse o zaman ithalatçı garantili 1300 e alayım telefonu piyasası baya artmış şu anda 2000 den az fiyata bulunmuyor gördüğüm kadarı ile inşallah bundada sıkıntı yaşamam G3 gibi 2 sene inşallah götürür beni bu sefer gümüş renk alıcam G5 te gümüş rengi baya beğeniyorum her zaman yıllardır siyah kullandım bu sefer gümüş olsun değişiklik yapalım.




  • Google kameraları yükledim,her çekilen resime IMG adında kladör oluşturup açıp içine kaydediyor, Galeriden bakınca bir dünya klasör oluşuyor. Bu da haliyle galeride bir karmaşa oluşturuyor.
    Her klasör de çekilen 1 adet resim.
    Ben normal kameradaki gibi dcim klasörü gibi bir klasör içine çekilen bütün resimleri klasör olusturmadan kaydetsin istiyorum bunun bir ayarı var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 5 Haziran 2018; 21:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB'den batarya almıştım güya orjinal, ama çentikleri kısa olduğu için yuvaya oturmadı gevşek durdu. Ben de iade ettim (28 TL idi)

    ORjinal ya da tavsiye edeceğiniz başka marka batarya var mı uygun fiyatlı? Gün içinde telefonu sık kullanmasam bile camplus'ın extra bataryasına rağmen 2-3 kez şarj etmem gerekiyor.
  • Her resmi ayrı klasöre atmıyor kardeş,ayrı bir camera klasör oluşturuyor,hepsini oraya kaydediyor.
  • Merhaba arkadaşlar

    LG G5 orjinal batarya almak istiyorum ama hiç bir yerden emin olamadım , alışveriş yorumlarını okuyorum 3 kişi kesin orjinal yazıyor 5 kişi orjinal değil yazıyor kime inanacağını şaşırıyorsun .

    Şu telefonun %100 orjinal bataryasını nereden bulabiliriz nerede satılıyor yardımcı olabilecek var mı ? İnternet üzerinden alacağım. Sizden ricam aldığı ya da bildiği bataryadan %100 emin olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa burada bana ve benim gibi bir çok kişiye yardımcı olmuş olur. Yoksa internette araştırınca 30 TL den 150 TL ye kadar bütün satıcı orjinal diye satıyor zaten ama %95 orjinal değil diye düşünüyorum.
  • Vintek'ten alırsın orjinal bataryayı ancak diğerlerinin hepsi sahte zaten.@egemen0807
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Vintek online shop varmış , şimdi baktım ve LG G5 batarya için sadece bu ürün var gözüküyor bana sadece batarya lazım ama burada batarya kiti ile beraber batarya satılıyor doğru mu anlamışım ayrıca fiyat 200 TL eder mi sizce ve orjinal olmama ihtimali yoktu değil mi?
    https://shop.vintek.com.tr/urun/lg-g5-batarya-kit-bck-5100/
  • orjinal olmama ihtimali yok %100 orjinal değip değmeyeceğini sen karar ver@egemen0807
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Vintek online shop sitesinden almaya karar verdim hatta sayfalarında kampanya bilgisi var 159 TL ye düşmüş tıklayıp almak istiyorum ama 199 TL çıkıyor karşıma , kendilerine mail attım ama geri dönmediler hala ,ayrıca indirim kuponu varsa kullanın falan çıkıyor bu kupon hakkında bilginiz var mı ? 159 TL kampanyalı satarlar ise alacağım diğer satıcılar ile maceraya girmeye gerek yok bence.
  • 159 ise kesinlikle al bende alıcağım 1 adet açıkçası istiyorum yeni G5 aldım ihtiyacım olacak.@egemen0807
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUPERMAN

    159 ise kesinlikle al bende alıcağım 1 adet açıkçası istiyorum yeni G5 aldım ihtiyacım olacak.@egemen0807
    Sağolsun forumdan @yosunkaya bize vatandan 49tl den alıp adreslerimize göndermişti. Kulağı çınlasın... Kit harika g5 için olmazsa olmaz...



    Vatanda hala indirim varmıdır bilmem sormak lazım ama yoksa bile vintekten uygun fiyatı 118TL

    alın sorunsuz orjinal ürün.

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-g5-batarya-kiti.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertank07

    Her resmi ayrı klasöre atmıyor kardeş,ayrı bir camera klasör oluşturuyor,hepsini oraya kaydediyor.
    Valla dün bak böyle oluyordu,şimdi sen öyle deyince bi daha denedim,düzelmiş :))

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • webcin kullanıcısına yanıt
    webcin çınladı kulaklarım :) Zamanında alın alın diye popomu yırtmıştım , yurtdışı fiyatının 3 de 1 i kadardı bu kit bende bu vesileyle birçok kez Pendiğe gitmiştim. Güle güle kullanın, duanızı alıp arada hatırlanmak ne güzel bir durum benim için tarifi yok. Bu arada bende V20 ile devam ediyorum. Ne problem ne sorun var çok şükür. Ghost a dikkat ediyorum tabii. Mavileri kıstın mı tamam :) Bu fiyat bandında bana göre hala numero uno dur G5 ve V20. Pert olana kadar yada çalınana devam kısmetse. Sağlıcakla kalın fiyat performans kullanıcıları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 8 Haziran 2018; 9:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webcin kullanıcısına yanıt
    Vatan ilanı güncel değil sanırım bulamadım , 118 TL çok iyi fiyat satılsa hemen alacağım vinteke mail attım 159 TL kampanya ilanı var ama satın alırken neden 199 TL oluyor diye hala cevap vermediler .Vintek dışında orjinal batarya ve kiti başka yerde satılmıyor sanırım .
  • tavsiyem alma pilin bozuk değilse orjinal pil fiyatlarınıda bilmiyorum ama yüzliraya güzel bir powerbank alırsan daha mantıklı o paraya cok





    ciazın eksi yönünü söylim hem geç şarj oluyo hem geç şarj ediyo quick şarj olayı yok yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Çift batarya kullanıyorum. Bir tanesi 3 saat dayanıyor ortalama. Telefonla gelen batarya %30'da kapanıyor sonradan aldığım orjinal olan ise %15'de kapanıyor. Günlük en az 6 kez batarya değiştiriyorum.



    Telefon ilk başta harikaydı ama şuan çile. Donma sorunları o kadar fazla ki WhatsApp'tan mesaj yaz butonuna tıklayınca 5-6 saniye bekliyorum.



    Şu sıralarda yeni bir problem başladı, ekran açılmıyor. Evet bildiğiniz açılmıyor çitf tık yapıyorum açılma sesi geliyor, ekran yok; power tuşuna basıyorum yine ekran yok.



    Yakında bir format atıcam ama düzeleceğini sanmıyorum. Servise yollarım ondan sonra. Bendeki problemler bunlar ghost screen falan saymıyorum bile.



    Telefonu 20 aydır kullanıyorum sadece orjinal şarj aleti ve orjinal batarya kullanınca böyle oldu. Siz nasıl kullandınız da böyle memnunsunuz?

    Edit: Telefona format atınca ekran açılmama problemi ve donma sorunu düzeldi. Şarj ise inatla dayanmamaya devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 15 Temmuz 2018; 11:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla yazık ben yeni aldım telefonu 1 hafta oldu daha yanında cam plus ve hifi dac ta aldım memnunum.

    Ama bende istiyorum batarya ve kiti zamanında geçen sene 49 tl resmen bedava dağıtmış vatan bunu neyse bizde alalım bir adet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://cepincep.com/urun/lg-g5-kit/
    Burada 59 tl ama orijin midir çakma mı bilemem.(kitin de çakması yoktur diye düşünüyorum aslında)
    Siteyi bilen varsa aydınlatsın bizi.
  • Arkadaşlar telefonu yavaşlayan hard reset atsın telefon acayip hızlanıyo, resmen ilk aldığım 2 sene önceki haline döndü telefon :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.