Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
87
Favori
565.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: 86vural

Hangi arızadan dolayı verdiniz acaba servise cihazınınz g5 miydi

Bana sorduysanız evet g5 cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Arkadaşlar 2.el bi g5 almak üzereyim. telefon bana denilene göre türkcellden alınmaymıs fakat lg türkiye garantili olup olmadıgını anlamak için imei sorgulattıgımda kaynak bölümünde 'ithalat yoluyla kaydedilen imei' olarak gözüküyor. bu bende bi şüphe uyandırdı. sizden ricam lgden veyahut lg türkiye garantili olan telefonlarda da mı kaynak bölümünde ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. sizden ricam biriniz kontrol edipte mesajımı cevaplarsa cok sevinirim. sizden haber bekliyorum.

IMEI xxx
    Durum IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Sorgu Tarihi 29/10/2016
    Marka/Model Üretici: LG Electronics Inc. Pazar Adı: G5 Model Bilgileri: LG-H850TR

nerden bakabiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

Telefonum geldi geçen hafta Cuma günü, 28.10.2016 verdiğim tarih 06.10.2016 değişim 12-13 gün içinde onaylanmıştı, garip olan 606k serisi olmasıydı, eski telefonumun aksesuarlarını istemişlerdi mesajda, şarj aleti ve kabloyu götürdüm kulaklık bende zaten yoktu kulaklıksız almıştım, fakat "siz zaten beklediniz, farketmez" dediler kapalı kutu sıfır cihazı verdiler, ben daha önce güzel bir servis tecrübesi de huawei de yaşamıştım, ascend p6 vardı garantisinin bitmesini 2-3 gün kala servise verdim, batarya hariç herşeyi değiştirip vermişlerdi, halbuki telefonun sadece ekranda meşhur huawei beyazlaşması vardı ekran değişir verirler dedim komple yenileyip vermişlerdi cihazı, kısacası ben LG servisinden memnun kaldım, tamam kabul telefonlar kronik problemli çıkabiliyor ama servis kalitesi inanılmaz derecede mükemmel.

nereye verdiniz?

• Beyler note 5 kullanıyorum 18 ay garantisi devam ediyor lg türkiye garantili g5 alıcam 0 üstüne 400 TL falan vericem sizce değer mi almalı miyim g5 nasıl bir telefon sorunu var mı yok mu biri bana bilgi verebilir mi teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: Kahtalı Nietzsche

Arkadaşlar merhaba, 3 yıllık bi xperia ion serüveninden sonra artık bi yükseltme yapmam gerektiğini düşündüm ve uzuuuun araştırmalardan sonra aranıza katılmaya karar verdim. İnşallah haftaya alacağım telefonu. G5i de önceki telefonum gibi en az 3 sene kullanmak zorunda olacağım ama bundan önce kafamı iyice rahat ettirecek birkaç sorunun cevabını almam lazım sanırım.

Birincisi şu linkteki kadar ghost screen sorunu yaşayan oldu mu ? https://www.lgdestek.net/lg-g5-ghost-screen-sorunu-ortaya-cikti-24760.html

İkinci sorum ise modüler kısmı ile ilgili, camplus vs. ile uzun süreli kullanımda modüler kısmın gevşediği, yerinden oynayacak kadar boşluk olduğu doğru mu ?

Son sorum ise ekran parlaklığıyla ilgili, eğer ekran parlaklığında ve panellerde seriye göre bir değişim söz konusuysa, en düşük hangi serideki telefonları almalıyız ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Cevaplayacak birileri yok mu arkadaşlar?

• Arkadaslar iyi aksamlar. 1 hafta önce g5 aldım. Bi.kac gun sonra da sim kartımı yeniledim 3 boyutlu sim kart aldim hattim turk telekom. Sim kartimi degistirmeden önce sorun yasayip yasamadigimi hatirlamiyorum ama bi kac gundur arama yaparken telefon donuyor ve arama yapamiyorum rehbere giremiyorum. Kapatıp açmadan da sorun çözülmüyor. Cağrı donukken de gelen aramaları görmüyorum. Ayni sorunu yasayan var mi nasil bir yol izleyebilirim. Operatörden mi yoksa yazilimdan mi yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Arkadaşlar 2.el bi g5 almak üzereyim. telefon bana denilene göre türkcellden alınmaymıs fakat lg türkiye garantili olup olmadıgını anlamak için imei sorgulattıgımda kaynak bölümünde 'ithalat yoluyla kaydedilen imei' olarak gözüküyor. bu bende bi şüphe uyandırdı. sizden ricam lgden veyahut lg türkiye garantili olan telefonlarda da mı kaynak bölümünde ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. sizden ricam biriniz kontrol edipte mesajımı cevaplarsa cok sevinirim. sizden haber bekliyorum.

IMEI xxx
    Durum IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Sorgu Tarihi 29/10/2016
    Marka/Model Üretici: LG Electronics Inc. Pazar Adı: G5 Model Bilgileri: LG-H850TR

nerden bakabiliyoruz?

www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

• Dostlar Samsung S7 ile LG G5 arasinda gidip geliyoruz 1 haftadir karar veremedik. Hangisini alalim G5 cok sorun cikartiyormu? Fiyat farklari var tabi ama.. Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
    Intel i9 7900X | MSI Gaming M7 ACK | Sapphire VEGA 64 Limited | 16GB G.Skill DDR4 2800 CL15 | 120 GB OCZ Vertex 3 | Seagate 4TB | Logitech G910 ORION | Logitech G700S | Logitech G933 | Zalman CNPS 14X | Thermaltake TP Grand 1050W Platinum | Thermaltake View 31 | LG 29UM68-P IPS Freesync @75hz | LG 27MP68VQ-P @75hz
  • Kim ne desin taş gibi telefon. 3 aydır kullanıyorum daha 1 konudan şikayetçi degilim. Tamam sıkıntı çıkabiliyor fakat servisleri gerekli görüldügünde degişiminide onarımınıda yapıyor. Kamerasını tartışmıyorum bile. Resimlerde görüldügü gibi kötü bir tasarımda yok telefonu elinize alınca gerçekten bir zariflik hissi veriyor. Tek şikayetim lg tasarımının dışında olan ses tuşları yine telin arkasında olabilirdi. Alacak arkadaşlar her 2 telide ellerine alıp incelemeli s7 de g5 de çok iyi telefon. Hangisine daha çok ısınırlarsa alsınlar.

• Herkese iyi geceler... uzun zamandan beri lg g5 incelemekteyim bu ayin sonunda almayi düşünüyorken bugun huwai mate 8 dikkatimi cekti bi kaç video falan izledim bayagi iyi gibi... ve sizin engin tecrubelerinize dayarak bana ne onerirsiniz LG G5 mi HUWAi MATE8 mi ? Bu arada butcem 1900... teşekürler iyi geceler. ..

• Ankara Fırat elektronik garanti macerası devam ediyor.LG müşteri hizmetleri ghost screen hata olmadığını söyledi :)) Yani diyorki öyle kullan nolacak. Cihaz 6 ayı doldurmadığı için birebir değişim istedim hayalet ekran ışık sızması artık hatadan sayılmıyormuş bilginize arkadaşlar. Eğer cihazım değiştirilmezse yasal yollarla mücadeleye devam edicem.
  • G5 ekranda isik sizmasi olan varmi sag tarafi taric sag alt ozellikle hani bastirirsnda iz cikarya benzeri iz var aksamlari ozellikle karanlikta cok daha belli bugm servise gittim sozdr usta dedikleri adamla gorustum sorun olmadigini dedi bana g4 ve oncesnde farkli ekran teknolojisi kullaniliyomus flan filan zirvaladi ekledigim fotograf internetten bulunma ama bendekide cok benzeri bunun kadar cok degil hani g serisinn hepsni s7 vs bircok telefn kullandim g5 de boyle birsey gordum tanidik kimsedede yokki olsa bakcam onada sizden ricam telefonlariniza bi bakarmisnz mesela video acin ust ve alt siyah oluyoya karanlikta daha belli oluyo boyle birsey varmi simdiden tesekkur ederim
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

• qazz42 kullanıcısına yanıt
    Surum bilgisini yazarsaniz eger v10i geldi bizlere en son sizdeki kac

Orijinalden alıntı: oarsman

Dostlar Samsung S7 ile LG G5 arasinda gidip geliyoruz 1 haftadir karar veremedik. Hangisini alalim G5 cok sorun cikartiyormu? Fiyat farklari var tabi ama.. Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkurler.

Elbette LG G5, düşünmeye gerek bile yok.

LG TR garantili alın unutmayın

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Bugün cihazımı vintek isimli servise vermiş bulunuyorum. Sıfır ile değişecek denildi. Beklemeye başlıyoruz

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR

MErhabalar, kaç günde yenisinin geleceğini buraya yazarmısınız. Teşekkür ederim

https://forum.donanimhaber.com/m_121351495//tm.htm#121427589

quote:

Arkadaşlar merhaba, 3 yıllık bi xperia ion serüveninden sonra artık bi yükseltme yapmam gerektiğini düşündüm ve uzuuuun araştırmalardan sonra aranıza katılmaya karar verdim. İnşallah haftaya alacağım telefonu. G5i de önceki telefonum gibi en az 3 sene kullanmak zorunda olacağım ama bundan önce kafamı iyice rahat ettirecek birkaç sorunun cevabını almam lazım sanırım.

Birincisi şu linkteki kadar ghost screen sorunu yaşayan oldu mu ? https://www.lgdestek.net/lg-g5-ghost-screen-sorunu-ortaya-cikti-24760.html

İkinci sorum ise modüler kısmı ile ilgili, camplus vs. ile uzun süreli kullanımda modüler kısmın gevşediği, yerinden oynayacak kadar boşluk olduğu doğru mu ?

Son sorum ise ekran parlaklığıyla ilgili, eğer ekran parlaklığında ve panellerde seriye göre bir değişim söz konusuysa, en düşük hangi serideki telefonları almalıyız ?

1- 2 tane LG G5 kullanıyorum. Ghost most birşey görmedim.
    2- Yedek şarj aldım, bitince değiştiriyorum, her gün 1-2 defa çıkarıp taktığıma bakılınca ba kadar aydır bir problem yok.
    3- Bazılarında hastalık var, şok şu seri yok bu seri, yok şu yok bu, telefon telefondur. Bütçen ve ihtiyacına göre al kullan, keyfine bak.

• dark_machine41 D kullanıcısına yanıt
    Hayır yok bende ve bu
    Bariz ışık sızması hatası
    Sizin ekrandada varsa bunun gibi başka servise gece çekeceğiniz kanıtlayıcı fotoğraflarla başvurun ki bu bir hata kullanıcıyla alakası yok...

Orijinalden alıntı: yken

quote:

quote:

1- 2 tane LG G5 kullanıyorum. Ghost most birşey görmedim.
    2- Yedek şarj aldım, bitince değiştiriyorum, her gün 1-2 defa çıkarıp taktığıma bakılınca ba kadar aydır bir problem yok.
    3- Bazılarında hastalık var, şok şu seri yok bu seri, yok şu yok bu, telefon telefondur. Bütçen ve ihtiyacına göre al kullan, keyfine bak.

batarya takıp çıkarma benim GPS imin bozulmasına sebep oldu. Sizde GPS problemi varmı?

navigasyon programlarında hemen rota çiziyor mu?

• Beyler bana cevap verebilecek olan yok mu ? Note 5 den g5 e geçilir mi telefon artıları eksileri neler kısaca anlatabilir misiniz

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.