Şimdi Ara

LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta* (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
18
Favori
13.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık LG Model #G4
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozan abi çözümü ne zaman paylaşacaksın ? Merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende olan telleri yapabiliyorum. Ancak su anda usb sharing el alakalı sorunum var ve yapamıyorum onu çözdüğüm an sorun kalmayacak ve yapacağım herşeyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gLam

Arkadaşlar bende olan telleri yapabiliyorum. Ancak su anda usb sharing el alakalı sorunum var ve yapamıyorum onu çözdüğüm an sorun kalmayacak ve yapacağım herşeyi :)

Dostum çözümü bulduğun sayfayı yada programı paylaşsan da biz denesek cihaz kapalı sabahtan beri

• Merhaba ,

Telefonlar tarafıma ulaştırılmak zorunda kaldı. Arkadaşlar herkes lütfen benimle iletişime geçsin vereyim hemen telefonlarınızı yapıp.
    Saygılarımla.
  • quote:

Merhaba ,

Telefonlar tarafıma ulaştırılmak zorunda kaldı. Arkadaşlar herkes lütfen benimle iletişime geçsin vereyim hemen telefonlarınızı yapıp.
    Saygılarımla.

ozan bey bu işlemden sonra kalıcı olarak sim kilidi kırılmış olacak mı? format atmamız gereken durumlar olabilir bu yüzden sim kilidi tekrar aktif olur mu?
  • Denemek lazım bilgin YÖK.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Denemek lazım bilgin YÖK.

elinizdeki telefonları göndermeden birisine format atıp deneyebilirseniz çok iyi olur. bize geldiğinde yapsak sim kilidi tekrar aktif olursa tekrar size göndermek zorunda kalmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaww -- 26 Ekim 2017; 15:54:22 >
  • Eskiye nazaran mobil internet performansı çok kötü. Vodafone kullanıyorum ama sim kilidi olayından önce 2 dişle bile çok rahat gezinirken şu anda çok zorluyor. Bazen oluyor 3 diş ve full çekerken bile sıkıntı oluyor. Özelliklede twitter kullanırken işkence çekiyorum. Nasıl çözebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaww

Eskiye nazaran mobil internet performansı çok kötü. Vodafone kullanıyorum ama sim kilidi olayından önce 2 dişle bile çok rahat gezinirken şu anda çok zorluyor. Bazen oluyor 3 diş ve full çekerken bile sıkıntı oluyor. Özelliklede twitter kullanırken işkence çekiyorum. Nasıl çözebiliriz?

Su ana kadar 10 san fazla yeni cihaz yaptım böyle 1 sorunla gelen olmadı.

Apn ayarlarınızı tekrar kontrol edin lütfen.

• Vodafone kullananlar lütfen apn ayarlarını paylaşabilir mi. İnternet performansında sıkıntım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaww -- 6 Kasım 2017; 18:49:29 >
  • quote:

Vodafone kullananlar lütfen apn ayarlarını paylaşabilir mi. İnternet performansında sıkıntım var.

ben de vodafone kullanıyordum. internet aşırı yavaştı ve upload yapmıyordu sim açıldıktan sonra. çözümü şöyle:

aramaya 5689#*992# tuşluyoruz.
    Sırayla dediğim menülere girin:
    - Field Test
    - NAO Test (en altta)
    - NAOT
    - NAO Setting
    - NAO Test Toggle tıklayın Enable duruma gelecek.
    - 2. seçenekteki NAO CARRIER'i SPR seçin. Telefonu yeniden başlatın. Sorun çözülecek.

edit: APN için de Google'a Vodafone apn ayarı yazdığımda ilk çıkanı girmiştim.https://forum.vodafone.com.tr/t5/Di%C4%9Fer-Pop%C3%BCler-Markalar/Android-cihazlar%C4%B1n-MMS-Vodafone-Live-ve-VF-%C4%B0nternet-ayarlar%C4%B1/td-p/6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 8 Kasım 2017; 11:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirchade

quote:

Vodafone kullananlar lütfen apn ayarlarını paylaşabilir mi. İnternet performansında sıkıntım var.

ben de vodafone kullanıyordum. internet aşırı yavaştı ve upload yapmıyordu sim açıldıktan sonra. çözümü şöyle:

aramaya 5689#*992# tuşluyoruz.
    Sırayla dediğim menülere girin:
    - Field Test
    - NAO Test (en altta)
    - NAOT
    - NAO Setting
    - NAO Test Toggle tıklayın Enable duruma gelecek.
    - 2. seçenekteki NAO CARRIER'i SPR seçin. Telefonu yeniden başlatın. Sorun çözülecek.

edit: APN için de Google'a Vodafone apn ayarı yazdığımda ilk çıkanı girmiştim.https://forum.vodafone.com.tr/t5/Di%C4%9Fer-Pop%C3%BCler-Markalar/Android-cihazlar%C4%B1n-MMS-Vodafone-Live-ve-VF-%C4%B0nternet-ayarlar%C4%B1/td-p/6501

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü.

• Öncelikle merhabalar. Bu mesajı yazma nedenim bir şikayet değil ilgisizlik bildirimidir. Ozan Bey gerçekten ilgili bir insan olduğunu düşünüyorum bu konuda bir şüphem yoktu, işinide bildiğim için gerek yoğunluğunu anlıyorum. Gayet güvenilir bir satıcıdır, fakat şu son LG G5 güncellemesinden sonraki ilgisizliği canımı sıkmaya başladı ama burda en ufak bir saygısızlık çerçevesini bozmadan kendi penceremden yorum yapmak istiyorum. Son konuşmalarımınızın SS'ini aşağıya bırakıyorum. Elinizi vicdanınıza koyun lütfen. Kaç gündür tuşlu telefonla rezil oldum. Artık bu konu hakkında bir gelişme istiyorum, tabi ki yapmak zorunda değil, sonuçta garanti firması değil, geçen yolladığım cihazı yaptım gerekçesiyle teslim aldım, ha bu konuda çok teşekkür ederim fakat cihazın teslim aldığımda sim kartımı taktığımda olmadığını güzel bir dille belirttim. Olanlar ise sonrasında oldu. Saygısızlık yaptıysam herkesten özür dilerim...

LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardios -- 18 Kasım 2017; 0:36:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardios

Öncelikle merhabalar. Bu mesajı yazma nedenim bir şikayet değil ilgisizlik bildirimidir. Ozan Bey gerçekten ilgili bir insan olduğunu düşünüyorum bu konuda bir şüphem yoktu, işinide bildiğim için gerek yoğunluğunu anlıyorum. Gayet güvenilir bir satıcıdır, fakat şu son LG G5 güncellemesinden sonraki ilgisizliği canımı sıkmaya başladı ama burda en ufak bir saygısızlık çerçevesini bozmadan kendi penceremden yorum yapmak istiyorum. Son konuşmalarımınızın SS'ini aşağıya bırakıyorum. Elinizi vicdanınıza koyun lütfen. Kaç gündür tuşlu telefonla rezil oldum. Artık bu konu hakkında bir gelişme istiyorum, tabi ki yapmak zorunda değil, sonuçta garanti firması değil, geçen yolladığım cihazı yaptım gerekçesiyle teslim aldım, ha bu konuda çok teşekkür ederim fakat cihazın teslim aldığımda sim kartımı taktığımda olmadığını güzel bir dille belirttim. Olanlar ise sonrasında oldu. Saygısızlık yaptıysam herkesten özür dilerim...

LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*LG G5 32 GB ***777 TL*** Titan/Silver/Gold *Yeniden Stokta*

Hocam öncelikle siz sonuna kadar haklısınız.

Dizinde belirttiğiniz gibi ilgisizlik demeyelim de ilgilenememekten dolayı olabilir diyelim.

Lütfen Mudanya Bursa şubesine ödenmeli olarak gönderin kargonuzu. Hemen yapayım ve tekrar iade edeyim. Özellikle söylüyorum konunun tamamen benden kaynaklanıyor.

Tekrar kusura bakmayın.

Su sıralar ilgilenemiyorum ve baska şehirde yaşıyorum. Ancak hicbirsey mazeret olmamalı. Size cihaz satışı gerçekleştirmişim ve yapılabilecek birşeyi yapmak tabiki görevim.

Saygılarınla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tardios

Öncelikle merhabalar. Bu mesajı yazma nedenim bir şikayet değil ilgisizlik bildirimidir. Ozan Bey gerçekten ilgili bir insan olduğunu düşünüyorum bu konuda bir şüphem yoktu, işinide bildiğim için gerek yoğunluğunu anlıyorum. Gayet güvenilir bir satıcıdır, fakat şu son LG G5 güncellemesinden sonraki ilgisizliği canımı sıkmaya başladı ama burda en ufak bir saygısızlık çerçevesini bozmadan kendi penceremden yorum yapmak istiyorum. Son konuşmalarımınızın SS'ini aşağıya bırakıyorum. Elinizi vicdanınıza koyun lütfen. Kaç gündür tuşlu telefonla rezil oldum. Artık bu konu hakkında bir gelişme istiyorum, tabi ki yapmak zorunda değil, sonuçta garanti firması değil, geçen yolladığım cihazı yaptım gerekçesiyle teslim aldım, ha bu konuda çok teşekkür ederim fakat cihazın teslim aldığımda sim kartımı taktığımda olmadığını güzel bir dille belirttim. Olanlar ise sonrasında oldu. Saygısızlık yaptıysam herkesten özür dilerim...

Hocam öncelikle siz sonuna kadar haklısınız.

Dizinde belirttiğiniz gibi ilgisizlik demeyelim de ilgilenememekten dolayı olabilir diyelim.

Lütfen Mudanya Bursa şubesine ödenmeli olarak gönderin kargonuzu. Hemen yapayım ve tekrar iade edeyim. Özellikle söylüyorum konunun tamamen benden kaynaklanıyor.

Tekrar kusura bakmayın.

Su sıralar ilgilenemiyorum ve baska şehirde yaşıyorum. Ancak hicbirsey mazeret olmamalı. Size cihaz satışı gerçekleştirmişim ve yapılabilecek birşeyi yapmak tabiki görevim.

Saygılarınla.

Teşekkür ederim hocam zaten yazımda da belirttiğim gibi bu meşguliyeti işinize bağlıyorum. Açıkcası sizi severim sayarım, forumun nadir kişilerindensiniz. Burada sizi kesinlikle bir karalama söz konusu değildir olmamıştırda, sadece bir durumu göz önüne getirmekti amacım. Konuya dönüşünüz için tekrardan teşekkür ederim en yakın zamanda iletişime geçeceğim. İyi Çalışmalar.

• ben de arkadaştan lg g5 telefon aldım. vodafone kullanıyorum. birkaç sorun yaşadım kendim hallettim. hat ile ilgili sorun yaşarsanız bana da sorabilirsiniz. ayarlar vs ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • ilan konusunu forum ana konusuna çevirdik ama yapacak bişey yok..

son güncellemeyi yapan var mı? ya da güncellemeleri iptal edebilen?
  • Cihazı gönderdim tamir için 10gün evvel teslim alındı geçen cuma kargolanacaktı olmadı Ozan’ı aradım ben kontrol edip döneceğim dedi dönmedi iki gündür de telefonları açmıyor inşallah buradan bir dönüş yapar

• marxx kullanıcısına yanıt
    Slm.lar bende g3 almistim.dun aniden tlf.sim karti gormez oldu.sebeke yok yani.neden olabilur ozan beyden almistik.tamir icin nereye goturmeli

• Anakart arizasi gibi duruyor kronik sorunlu maalesef g3'ler. Bir sure sonra ya sim arizasi ya da ekran kararma arizasi cikariyor islemciden oturu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.