Şimdi Ara

'LG G4 plastik kasa ile gelecek' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıfsız kullanılan az dikkat edilen düşürülen tüm cihazlarda gördüm ben çizik veya soyulma. İlk gün olduğu gibi duran S4 de gördüm, çizikten görünmeyen iphone 5 de. Dikkat ve koruma meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullx

sonrada boyası atıyor değilmi?
    'LG G4 plastik kasa ile gelecek'

bırakın bu işleri...

S2 ve s4 kullandım hocam, çok yakın arkadaşımda note 2 ve note 3 var, yine abimde s4 var. Hiçbirinde boyası dökülmedi. Şuan lg g2 onda da dökülmedi. Nasıl telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum.

Felaket tellalı gibi konuşmak istemiyorum ama metal yere düşünce ekranı tuz buz ediyor, etmezse de içeri göçeriyor ve ezikler oluşuyor. Yoksa metale karşı ne gibi bi garezim olabilir yani tamamen kullanıcı deneyimi ile konuşuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Hız düşürme diye bir şey var. Ukalalık yapmadan önce araştır genç.

"For those that are unfamiliar with how HTC's CPU cheats work, HTC continues to rely on some level of benchmark detection, and it seems that when a benchmark is detected it enables a "High Performance" mode in the developer settings with no option to disable this mode. It's possible to work around this mode by using benchmarks that evade such detection mechanisms (and we do), but it's also possible manually toggle this mode on and off if a benchmark isn't detected. This benchmark mode appears to relax throttling constraints, but more obviously it enables one to go from a maximum of 1.6 GHz to the rated 2.0 GHz of the Snapdragon 810 for extended periods of time. However, even in this mode we can see that a sustained load of a single thread on the A57 cluster will cause the cluster to throttle to 1.7 GHz in this mode, while without this mode enabled we see that a single thread will eventually cause the A57 cluster to clock around 1 to 1.2 GHz. If the normal governor does allow the SoC to reach 1.9 GHz, I can't really perceive the amount of time that it does reach such a speed."

http://www.anandtech.com/show/9102/the-htc-one-m9-review-part-1/4

Ağzını topla önce.

O yonga setini kimse piyasaya sürmeyecek.

Sürse bile geri çekecek.

815 e geçilecek doğrudan.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Adamına göre muamele saygısız genç. Bana karşı ukalalık yaptığın her seferde sana haddini bildirmeye devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Adamına göre muamele saygısız genç. Bana karşı ukalalık yaptığın her seferde sana haddini bildirmeye devam edeceğim.

Kendince bildirirsin tabi.

Kaç tane üretici frekans saatini düşürmeye gider?

Şu arm ler kadar x86 lara merakınız olsaydı keşke.

Html5 ve çakma 3d grafikleri oynatmaya gücü yeten silisyum çöpleri hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Merhaba arkadaşlar 32 GB LG G2 aksak bu saatte 1000 TL den saçmamı olur? G4 1000-1200 bandından girerse çok üzülürüm. Birde G2 çok eskidi ama bakıyorum o fiyata daha iyi model yok sizce G2 1, 1.5 sene idare edebilir mi beni şimdi alsam.

Lg g2 cok ii telefon al pişman olmazsın... G4 merak etme 1999 gibi bir fiyattan girer ama o tipe kimse para vermez

• G3 16GB 1999TL'den girmişti. Dolar kurundaki artışı göz önünde bulundurduğumuzda ve rakipleri Samsung S6 ve HTC M9'un öncellerine göre fiyat artışlarını dikkate aldığımızda 2200-2300'den aşağı girmesi sürpriz olur. Dolar eski seviyesine kadar inerse anca...

Daha da artarsa ve bu arada Vestel vergisi devreye girerse daha da pahalı olur.

Beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza göre değişmekle birlikte G2 uzunca bir süre temel işlevler için yeterli olacaktır. Hatta daha ucuz telefonlar bile işinizi görecektir.
  • ne felsefii yorumlar !
    plastigi anlayana saz,metalikciye 1 izahat 1000 para.
  • plastik olur sorun değil ama fiyatı da plastiğe göre olmalı. Ben amiral gemisiyim deyip hemde plastik yapıp 3000 tl yapmamalı fiyatını. Süper donanım ile 1900 e satsın 32 lik modeli plastik kasa olsun mühim değil. Ha 2500 tl isteyecekse de bir zahmet metal işine gir be LG.
  • LG çok yüksek fiyattan satıp kendi ayağına sıkmaz zaten. Apple,samsung vs amirallerini sahaya sürmüşken Lg'nin yapması gereken şey agresif bir fiyat politikasıyla talebi kendine çekmek.
  • paintle boyanmış resim... iftira... Apple fanbotundan karalama...
  • unutanlar G2 yi hatırlasın sonra bir daha ne yazacağına karar versin...hâla g2 bize göz kırpabiliyorsa lg ye yüklenmeyi bırakmak lazım

• Bu telefon patlar yani lg nin elinde patlar,g3 g2 sahibi bu telefona gecis dahi yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

quote:

Atkadas nsiye htc gibi saglam kasa yapmiyorsun, cok mu maliyetli bisey..

Bu mesaji g2 ile yaziyorum, kasa resmen gicirdiyor

G2 fiyatına S4 alsaydın keşke o zaman ne diyecektin acaba

Ben gidip samsunga para vermem, benim icin ilk etapta onemli olan telefonun donmamasi, oyunlari-programlari kaldirmasi, iyi kamera, iyi islemci, ekran kalitesi, iyi bir batarya suresi vs...bu yuzden de g2 aldim, pisman da degilim yine olsa g2 alirim ama bu demek degildir ki telefon mukemmel...
    Yani o kadar iyi telefonlari uret sonra kasa gicirdasin, yeni serilerde bu duzelmesin, sonra g3 u cikar kasa catlasin..

Galiba bu kadarini da elestirmek hakkimiz olsa gerek

M8 mükemmel ama fiyatına göre rezalet, G2 almışsın eleştiriyorsun bence yanlış. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Kasa gıcırdaması her telefonda olur al eline Z3 o da gicirdiyor. Gerçekten elestirilecekse performansı eleştirilir donanımı eleştirilir.

Ben bu elestiriyi markayi kotulemek ya da aldigim telefondan pisman oldugumu soylemek icin yapmadim, zaten konunun basligi da g4 un.plastik kasa olatak gelecegi yonunde, burada da donanimi degil kasayi elestirmek dogru olanidir bence...

Fiyatı 1500 1600 gibi bir seviyeden gelirse kimse eleştiremez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Bu telefon patlar yani lg nin elinde patlar,g3 g2 sahibi bu telefona gecis dahi yapmaz.

Bu nasıl bir mantıktır sanki sadece lg kullananlar geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fear-tr

quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Merhaba arkadaşlar 32 GB LG G2 aksak bu saatte 1000 TL den saçmamı olur? G4 1000-1200 bandından girerse çok üzülürüm. Birde G2 çok eskidi ama bakıyorum o fiyata daha iyi model yok sizce G2 1, 1.5 sene idare edebilir mi beni şimdi alsam.

Lg g2 cok ii telefon al pişman olmazsın... G4 merak etme 1999 gibi bir fiyattan girer ama o tipe kimse para vermez

Ben de s6ya vermem. G4 plastik kasa 32gb 4gb ram kombinasyonu ile 2000 liraya yok satar. Note 4 bile 2000+TL fiyattan çıktı allah aşkına.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Atkadas nsiye htc gibi saglam kasa yapmiyorsun, cok mu maliyetli bisey..

Bu mesaji g2 ile yaziyorum, kasa resmen gicirdiyor

G2 fiyatına S4 alsaydın keşke o zaman ne diyecektin acaba

Ben gidip samsunga para vermem, benim icin ilk etapta onemli olan telefonun donmamasi, oyunlari-programlari kaldirmasi, iyi kamera, iyi islemci, ekran kalitesi, iyi bir batarya suresi vs...bu yuzden de g2 aldim, pisman da degilim yine olsa g2 alirim ama bu demek degildir ki telefon mukemmel...
    Yani o kadar iyi telefonlari uret sonra kasa gicirdasin, yeni serilerde bu duzelmesin, sonra g3 u cikar kasa catlasin..

Galiba bu kadarini da elestirmek hakkimiz olsa gerek

M8 mükemmel ama fiyatına göre rezalet, G2 almışsın eleştiriyorsun bence yanlış. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Kasa gıcırdaması her telefonda olur al eline Z3 o da gicirdiyor. Gerçekten elestirilecekse performansı eleştirilir donanımı eleştirilir.

Ben bu elestiriyi markayi kotulemek ya da aldigim telefondan pisman oldugumu soylemek icin yapmadim, zaten konunun basligi da g4 un.plastik kasa olatak gelecegi yonunde, burada da donanimi degil kasayi elestirmek dogru olanidir bence...

Fiyatı 1500 1600 gibi bir seviyeden gelirse kimse eleştiremez

Herkesin eleştirisine kimse karışamaz

• kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    diğer mesajları okusa benimde HTC One X kullandığımı bilecekte neyse şimdi. hadi o paint. öbürü nedir? çerçevelerdeki boyanın çıkması ne kadar çirkin duruyor biliyormusun?
    hemde 4 5 aylık cihazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Mecbur plastikle gelecek çünkü metal gelirse 810 aşırı ısınınca elinizde tutamazsınız.Fiyat olarak 1500 TL yi geçmemeli.Geçerse alternatifler çoğalıyor.Kimse soba gibi ısınan cihaza o kadar para vermez sanmam.

LG G3 kullanıyorum, telefonda hiç oyun oynamadım Allah'a şükür simdilik ısınma sorunum yok. Ürün ne kadar ısınıyor bilmiyorum ama kasanın metal olmasında bir sakınca görmüyorum, bilmiyorum insaallah yanılmıyorumdur.

• Plastik kasa olursa kendi ayağına sıkar kendileri bilir alacaktım ama vazgeçtim öyleyse

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.