Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
195
Favori
1.053.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poeraa

Ben g4 ü 1.5 hafta önce gittigidiyordan ithalatci garantili aldim 509k serisi cikti ancak pili lg orjinal pili kapali kutuda geldi kore mali pili 2900 mah cikti bunun hakkinda bilgisi olan varmi? Ve pil dogal olarak 3000mah dan daha az gidiyo.

Aynı pil. Farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poeraa

Ben g4 ü 1.5 hafta önce gittigidiyordan ithalatci garantili aldim 509k serisi cikti ancak pili lg orjinal pili kapali kutuda geldi kore mali pili 2900 mah cikti bunun hakkinda bilgisi olan varmi? Ve pil dogal olarak 3000mah dan daha az gidiyo.

3000mah yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci535 -- 3 Kasım 2015; 9:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Silikon bumper kılıfların mavi, siyah, kırmızı ve beyaz seçenelkeri mevcut. Gerçekten memnunum.

www.gittigidiyor.com
    LG G4 BUMPER SİLİKON - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=LG+G4+BUMPER+S%C4%B0L%C4%B0KON
  • sa. gençler lg g4 aldım 3g simgesi çıkmıyor ve internet çook kötü 144p video zor açılıyor sorun nedir ne yapmam lazım bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESED

Silikon bumper kılıfların mavi, siyah, kırmızı ve beyaz seçenelkeri mevcut. Gerçekten memnunum.

telefona uygulanmış hali nasıl?foto alabilir miyiz?

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Benim iki quick circle kapakta da sorun yok. eevet daha ucuzları vardı bende gördüm fakat kablosuz şarj özelliği için aldım daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctn nrgz

sa. gençler lg g4 aldım 3g simgesi çıkmıyor ve internet çook kötü 144p video zor açılıyor sorun nedir ne yapmam lazım bilgilendirirseniz çok sevinirim

Dostum telefonuna başka hat tak veya hattını başka telefona. Mesela Benim bulunduğum yerde turkcell de bi sorun var. 4 ihtimali dene. 1-Mobil aglardan "otomatik gsm/wcdma seçili mi kontrol et 2- operatorun sıkıntılı. (müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyebilirsin) 3- sim kartın eski veya problemli. 4- telefonunda bir sorun var hardreset at ve tekrar dene.

• Arkadaşlar bana yeni güncelleme geldigeldi. V10e sürümü. 67 mb. Sizde güncellemeleri kontrol edin.

• mmxa M kullanıcısına yanıt
    hatta sıkıntı yok otomatik gsm/wcdma seçili eski telefonum zenfone6 onda h+ çıkıyodu internet baya iyiydi dün lg g4 aldım youtube'tan herhangi bi video açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctn nrgz

hatta sıkıntı yok otomatik gsm/wcdma seçili eski telefonum zenfone6 onda h+ çıkıyodu internet baya iyiydi dün lg g4 aldım youtube'tan herhangi bi video açılmıyor

Benim de H çıkıyordu kayboldu, ama benimki operatör kaynaklı, denk geldi yeni tel ile aynı zamanda bozuldu sanırım baz istasyonu, birde bazı bölgelerde hazırlık ve yenileme çalışmaları varmış, sen yine dene eski bi telefonda, olmazsa hardreset olmazsa servisin yolları gözükür tahminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Arkadaşlar bana yeni güncelleme geldigeldi. V10e sürümü. 67 mb. Sizde güncellemeleri kontrol edin.

815tr mi sizinki

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Telefonum paralel ithalat. 815 olan. Uzun zamandır 10d sürümü yüklüydü. Bugün 10e güncellemesi geldi. Google yaması ve iyileştirmeler gibi bir açıklaması vardı.

• 10e güncellemesi bugün itibari ile Türkiye'de de çıktı dostlar. Yükleyebilirsiniz. 10d'den pek farkı yok, güvenlik ve google yaması buda.
  • 64 GB hafıza kartı almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ?
  • LGSmartCardService adındaki uygulamayı uyutmamı tavsiye eder misiniz ?
  • Karargaht kullanıcısına yanıt
    Geldi mi size bana gelmedi de

• abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    samsung yada toshiba öneririm.
  • Karargaht kullanıcısına yanıt
    nereden haber aldınız? lg firmware sitesinde halen 10D
    güncel listesi yada haber kaynağı neresi?
  • Android 6 10 kasımda mı çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanist7781

quote:

Orijinalden alıntı: ESED

telefona uygulanmış hali nasıl?foto alabilir miyiz?

Elimde fotoğraf makinesi olmadığı için telefonun arka kapağını çıkarıp ona uyguladım. Umarım faydası dokunur.

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.