Bildirim
★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bugün elime ulasan G4 ile aranıza katıldım arkadaslar. Uzun bir süreçten sonra G4 aldım. İlk izlenimlerim gayet yerinde suan sarjı bosaltıp tekrar sarja taktım.
Hayırlı olsun diğer alan arkadaslara da . -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferaxu
Arkadaşlar ani bir kararla Note5 e geçtim konuya destek veremeyeceğim.Herkese teşekkür ederim
-
sensörleri kapatmayan sorunsuz bir ekran koruyucu önerir misiniz? -
quote:
Arkadaşlar ani bir kararla Note5 e geçtim konuya destek veremeyeceğim.Herkese teşekkür ederim
Not 5 güzel lakin batarya çıkmıyor
Kart desteği yok batarya mah düşük not 4 e göre neden acaba sectiniz hani bilelimki karar verelim bende
Lg G3-G4 veya Samsung Note 4 veya Not 5 alacağım
Not 5 çıkmayan batarya olmayan kart yuvası nedeniyle eledim
Lg G4-samsung Not 4 arasında kaldım g4 olacak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo83
quote:
Not 5 güzel lakin batarya çıkmıyor
Kart desteği yok batarya mah düşük not 4 e göre neden acaba sectiniz hani bilelimki karar verelim bende
Lg G3-G4 veya Samsung Note 4 veya Not 5 alacağım
Not 5 çıkmayan batarya olmayan kart yuvası nedeniyle eledim
Lg G4-samsung Not 4 arasında kaldım g4 olacak gibi
Hocam valla açık bir şekilde maymun iştahlı oluşumdan diyelim elektronik malzemeler konusunda birden karar verebiliyorum. Note5 geçmemdeki bir sebepte root rom mevzusu ki normal bir kullanıcı tercih sebebi değildir. Saydığınız modeller içinde en iyisi Note5 ama bu kadar fiyat farkı vermeye değer mi tartışılır. Note5 i elediğinize göre G4 ü seçin derim fiyatı çok uygun seviyelere geldi ve arayüzü çok stabil ayrıca LG G serisinin ergonomisi çok iyi alışınca anlayacaksınız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar ayrica metalik gri kapak alabilecegimiz yer varmi yedek olarak.
Başlık Mischievousz nickli arkadaşımıza devredilecektir.Herkese selamlar,iyi forumlar dilerim -
Hocam lg g4 icin batarya ve batarya sarj cihazını nerden aldınız ben nerden bulabilirim?Bir de o sekil kullaninca hic sarj problemi cekmiyordunuz degil mi?
Hayırlı olsun..
Hocam g4 mu aldiniz yoksa tablet+telefon mu?Tablet+telefon aldiysaniz hangi markalari aldiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: piyanist7781
Hayırlı olsun..
İnşallah hocam, tam destek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Başlık Mischievousz nickli arkadaşımıza devredilecektir.Herkese selamlar,iyi forumlar dilerim
Yardımlar için sağolun hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu bazi urunlerde model h815 yazarken bazilarinda h815tr yaziyor bir fark yok degil mi?
Burada h815 yaziyor mesela n11 de falan h815tr yaziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sichern
Hocam bu bazi urunlerde model h815 yazarken bazilarinda h815tr yaziyor bir fark yok degil mi?
Burada h815 yaziyor mesela n11 de falan h815tr yaziyor.
H815TR Türkiye modelidir.
H815 Avrupa modelidir.
H815ler genelde paralel ithalat garantili oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yalnız distrubutor garantili yaziyor.Modeli de h815
Fark ne aralarındaki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sichern -- 23 Ekim 2015; 23:49:47 >
Yurtdışından alınmaydı hocam ve çok kullanışlı oluyordu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Silinen fotoğrafları geri almak için root şart mı?
Root ettiğim telefonumu önce fabrika ayarlarına döndürdüm. açılınca baktım supersu duruyor. daha sonra hard reset yaptım root gene kaldırılmadı. Rootun kaldırılması için flash tool ile yeni yazılım mı yüklemek gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZENGIN
Root ettiğim telefonumu önce fabrika ayarlarına döndürdüm. açılınca baktım supersu duruyor. daha sonra hard reset yaptım root gene kaldırılmadı. Rootun kaldırılması için flash tool ile yeni yazılım mı yüklemek gerekiyor?
Evet kdz dosyası yüklemek gerekiyor G4 için Android6 çıkmış galiba biraz bekleyip onu yükleyebilirsiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X