Şimdi Ara

LG G4 IPHONE5s !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Beyler.İlk akıllı telefonumu alıcam .IPHONE5s ve LG G4 arasında gidip geliyorum.LG G4 te kronik sorunlar , fazla ısınma ,android olduğu için 1,1buçuk yıla ksar gibi sorunları okudum bazı arkadaşlardan.IPHONE 5s için de artık alınmaz diyenler,5sin en fazla 2 sene ömrü kaldı diyenler var, al 3-4 sene rahat rahat kasma olmadan donma olmadan kullanırsın diyenler var.Sizden bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
    Bu arada bütçem 1.300tl Bu telefonlar haricinde başka bir telefonda önerebilrsniz.

Cevaplarınız için şimdiden TEŞEKKÜR ederim.

• Yerinde olsam G4 ü tercih ederdim.Daha güncel model.
  • Daha güncel ama diyolar ki andorid olduğundan 1 2 seneye kasma donma vb. olur diyorlar o yüzden IPHONE 5s istiyorum birazda.
  • Ben lg g2 sonra g3 den sonra 6s plus a geçtim. Senin yerinde olsaydım 5s yerine Se almayı düşünürdüm. Olmuyorsa 5s almaktansa Lg G4 tercih ederdim. Şöyle bir durum var Lg de garanti konusunda ben düşürmediğin sürece sıkıntı bir durum görmedim. Mesela bendeki G3 2. Seneye yakın problemler çıkmaya başladı garantiye verdim bendeki 16 lıktı 32 lik g3 sıfır kutuda teslim ettiler. Açmadan satıp iphoneye geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem biraz daha fazla olsa zaten IPHONE SE alıcaktım ama maalesef bütçem bu kadar .LG G4tede 1 2 seneye sorunlar çıkar gibime geliyor ama IPHONE5s te arkadaşlar yeni güncelleme yükleme kasmadan rahat bir şekilde kullanırsın diyorlar.IPHONE5s istiyorum ama daha belli değil kararım.Ve beni 3 4 sene götürmesi lazım LG G4 götürebilrmi ? veya IPHONE 5s Iphone götürür gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodney196 -- 2 Mayıs 2016; 16:56:50 >
  • Bir 5s kullanıcısı olarak g4 diyorum. En son arkadaşıma da g4 aldırdım. Yanyana koyunca benim telefondan kat kat hızlı. Ha bi süre sonra şişer mi ? Evet şişer. Ama iosta her geçen gün daha kötüye gidiyo zaten. O yüzden ikisi arasından kesinlikle g4 diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.