Şimdi Ara

LG g4 gittigidiyordan alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lg g4 en uygun gittigidiyorda gibi gözüküyor sizce güvenilirmi alabilirmiyim garanti işi falan nasıl olur teknosadan almış gibi rahat edebilirmiyim şimdiden teşekkürler.

telefon linki : http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-h815-32gb-gercek-deri-cep-telefonu-179416224?gclid=Cj0KEQjw58ytBRDMg-HVn4LuqasBEiQAhPkhusqj1qVzeL8Om3Hcy6MzxfpYC7djH_GIvKsQLcicv48aAi568P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• Ben olsam alırdım. Distribütör garantilileri ile arada çok fiyat var. Onlar da tam çözüm üretmiyorlar zaten. Ceppaketten cihaz alan çok kişi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da 200/100 cekleriyle LG Tr garantili olarak 1800 e alınabiliyor. 80 TL cek desek sana 1880 e gelir ki 80 lira için paralel almaya değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki cekleri nereden bulabilirim

• Vede hepsiburadada 2200 tl gittigidiyorda 1800 onadacek uygulasam nasil olur ve gittigidiyordaki garanti firmasi kotu mu

• gittigidiyor türkiyedeki en büyüklerden birisi. ona güvenemiyorsan babana bile güvenme
  • 50 liralık ürünün iadesini 3 ayda aldım çok büyük bir firma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hayır gittigidiyora güveniyorum ama garantisi nasıl olur

• gittigidiyor iadeyi 3 gün içinde yapıyor
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3075966/

• elden vermeyecektin. kargoya verip kargo bilgisini sisteme girdiğin takdirde gittigidiyor 3 gün +24 saat iade onayı vermeyen ürünlere kendi iade onayı veriyor. hata senin
  • ve ayrıca bu satıcı ile ilgili bir sorun. gittigidiyorla değil. daha olayın farkında olmadan bişeyi beceremeyip oraya buraya kötü yorum yapanlarada ayrıca sinir olurum
  • Ok sizin köy daha büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: talhataha1

Vede hepsiburadada 2200 tl gittigidiyorda 1800 onadacek uygulasam nasil olur ve gittigidiyordaki garanti firmasi kotu mu

Birkaç gün önceye kadar 1999 TL den satılıyordu şansa 2200 e çekmişler Mediamarkt ta 2200 E satılıyordu ama 250 liralık indirim çeki vardı 1950 ye geliyor

• yaş seviyeni öğrenmişde olduk
  • Yani arkadaşlar al mı diyosunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.