Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
89.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • almayın abi. 700 serisi de olsa almayın. şuan sorun olmayabilir ama bir sonra ki yazılım güncelleme de olmayacağı ne malum ? ben 505 serisi mağdurlarındanım. Lg servis olarak berbat süreç olarak berbat anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar. 20 iş günü geçti şimdi değişim sürecinin ilk haftasındayım. tam 1 ay oldu toplamda. AL MA YIN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yılmaz38

    600 lu serilerde bootloop sorunu yasayan varmi acaba

    601 serisinde yasadım bootloop sorununu hocam
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu ben de yaşadım benimki de intellicell garantiliydi telefonu hiçbir tamir işlemine tabi tutmadan geri yolladılar ve üstündeki darbeler sebeyle anakartta problem oluştuğunu söylediler oysa ki ben telefonu bozulmadan 2 ay önce düşürmüştüm garanti kapsamı dışında bıraktılar size de aynısını yapacaklardır büyük ihtimalle şuan ne yapıcam bilmiyorum mahkemeye başvuracağım büyük ihtimal
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    nereden aldınız cihazı ithalatçı mı resmi mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayamemet83

    nereden aldınız cihazı ithalatçı mı resmi mi

    Evet hocam hepsiburadadan almıştım cihazı
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    slm
    nedir durum
    benim de intellicell garantili , benimki de bugun bootloop oldu.
    gönderecem bakalım.

    Sizinkinden haber var mı
    garanti dışı derlerse varya yıkarım orayı
  • slm
    nedir durum ?
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    serviste hocam hala sanırım 20 iş gününü doldurmaya yakın göndercekler Keşke 20 iş gününü geçse de daha rahat alabilsem paramı
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Hocam yollayacaklarına dair bişey söylemedilerse büyük ihtimal yollamayacaklar. Çünkü firma politikası belli üründe ufacık bir hasar bile bulsalar 2 3 gün içinde garanti dışı bırakıp geri yollanıyor fakat herhangi bir darbe/hasar/ezik yoksa değiştirmek zorunda kalacakları için bekletiyorlar da bekletiyorlar. Aradığımızda da ürünle ilgili en ufak bir bilgi vermiyorlar çünkü aslında ayıp malda olmasına rağmen tamir etmedikleri için ürün inceleme sürecinde vs. tarzı cevaplarla geçiştiriyorlar. Ben 25 Nisan'da yolladım 26.04.2016 tarihinde ellerine ulaştı şuan rahat rahat 20 iş gününü geçti fakat yoğunluktan dolayı gidememiştim THH'ne yarın öğleden sonra gidip davayı açacağım. Elimde kargo kağıdı, ürün sorgulama sayfasının çıktısı, ürün faturası mevcut ki bunlar davayı kazanmama hayli hayli yeter. Yalnız eğer THH'ye dava açacak olursanız satın aldığınız yere bedel iadesi istediğinizi ileteceksiniz ve aksi durumda THH başvuracağınızı söyleyeceksiniz. Ben Intellicel'e mail attım fakat mail kutuları dolduğu için mail teslim edilemedi artık kaç kişinin ahını alıyorlarsa millet e-posta'lara abanmış herhalde. Lanet bir firma kendileri ki Delta'da bile ilk başta biraz sallıyorlar fakat ciddi bir şekilde konuşup şikayetvar gibi platformlara yayınca bir şekilde hatalarını telafi ediyorlar. En temizi şu saatten sonra distribitör garantili almak ki benim aldığım zaman Türkiye cihazı 1650 lira paralel ithalat 1350 liraydı 300 lira 20 iş günü geçsin diye diken üstünde beklemeye değmez. İnşallah istediğiniz gibi olur hocam.




  • ilk fiziksel duruma kasada ezilmeler mevcut yazmışlar hocam zaten yani hasarı bulmuşlar ama ondan sonra herhangi bir gelişme olmadı daha. benim 1650 TLye aldım ithalat, ben alırken 2000 civarıydı türkiye garantili de işte bir şey olmaz diiyp aldık ama oldu. 7 iş günü sonra 20 iş günü dolcak. Dolunca başvuracğım tabi dolmadan göndermezlerse.
  • Bugun ben de intellicelle gonderdim bootloop sorunu icin.
    Sol alt kosede minicik bir darbe var bakalim ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeşim benim de telefon serviste 39. günü bugün. Kendi başının çaresine baksan iyi edersin. Geldiği geleceği de yok telefonun servisten uzun bir süre bilgin olsun.
  • Telefonum süper, şöyle iyi böyle resim çekiyor diyordum hep. Bir gün hem de seyahatteyken facebook bakarken birdenbire kapandı. Sonra sizlere ömür.Giden fotolara, uygulama bilglerine, verilere mi yanayım telefonsuzum kaç gündür ona mı yanayım. Seyahatteki perişamlığım zaten bir trajedi.

    Ürünü fonotel garantili olarak kliksadan almıştım. Bir ay kadar sonra telefonu alabilmeyi umut ediyorum. Ancak şöyle bir sorun var. Garanti bitince ne olacak? Bu problem malesef tekrar görülüyormuş. Cihaz gelir gelmez elden çıkarsam kaça gider acaba. Daha bir yılı dolmadı. Garanti 2 yıl. Bir yıl daha kullanıp çöpe mi atayım. Anakart tamiri çok maliyetli bir şey mi? Dünya kadar para ver şu rezilliğe bak.

    Bir daha telefon alırsam samsung note serisi ya da ıphone olacak kesinlikle
  • validesultan V kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Garanti bitince telefonlar elimizde kalacak. 1000 tl bile etmez hocam. En iyi yöntem takas şu anlık. 750 liraya patlıyor 1 anakart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    İntellicell'in eline düşmemek için gittim lg türkiye garantili aldım hocam çok geçmiş olsun aşırı sıkıntılı firma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmzzkk kullanıcısına yanıt
    heyete başvurdunuz mu hocam 39 gün olmuş?
  • Bende aynı durumda mağdur olanlar arasındayım. Düşündüklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.https://masalambasi.co/m%C3%BC%C5%9Fteri-memnuniyeti-ve-lg-394e01736a2c#.t3gxp1ses
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi? Telefoncular da uyanmıştır şimdi çok ucuza kapatırlar. Ben ikinci elciye satayım da başka bir tel alayım bari
  • aynı problem 15 gün önce bendede oldu telefon aniden kapandı ve açılış ekranında kaldı tabi başımıza gelince intellicel firmasına cihazı gönderdim ve firmayı araştırdım durum içler acısı, firmayı arıyorsunuz bir bayan çıkıyor karşınıza en ufak bilgi vermiyor çok yoğunuz diyor, cihaz çantada olduğu için en ufak darbe çizilme dahi yok benim firmayla ilgili açıkcası pek umudum yok telefon elimizde kalacak gibi duruyor bir daha LG nin yanından geçmem iphone'dan Lg G2'ye geçmiştim şikayetim olmadığı için G4 almıştım ama hata etmişim tekrar iphone'a döneceğim en azından cihaz arıza yapınca direk yenisini yolluyorlar yada para iadesi yapıyorlar. bir sürü insanı mağdur etti LG.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.