Şimdi Ara

LG G4 32GB ithalatçı garantili (Hepsiburada içerir) 1.249 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Hepsiburada.com en son çıkan seriyi gönderiyor 2 hafta oldu bir sıkıntım yok çok şükür

Hayırlı olsun,bende almayı düşünüyorum, son serilerinde sıkıntı varmı?

lg şimdiye kadar G serisinden hiçbir telefona düzeltme yapmadı ki yani son seride de vardır bence ne varsa. g2 ekran sararma ghost touch sorunu son serilerde bile vardı, lg g3 son serilerde bile kasası çatladı, g4 de şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde kronik problemler yaşıyor. telefon ilk çıktığında ithalatçı servisler çok zorluk çıkartabiliyor, eskiyince parça değişimi vs daha çabuk oluyor.

• Yani alınmaz diyorsunuz,tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtay kullanıcısına yanıt
    Yok hocam en ufak sıkıntım yok kaç ay oldu alalı tavsiye ederim kahverengi daha güzel görünüyor.Android 6 ile geiyor zaten

• İthalatçıyla alakalı hiç bir sorun yaşamadım beş senedir cihaz alıyorum.

İthalatçı almayın değil de bu telefonu almayın bence. Alırken çok düşünün..

• Kesinlikle almayin lg g4 cep soba sı gibi ayni en ufak bir tarayicida gezin isiniyor gereksiz kasmalar oluyor oyun oymamayi gectim yani kesinlikle tavsiye etmiyorum şahsen ben aldiğima pisman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 13 Ağustos 2016; 19:18:29 >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Şu anda ben de g4 ten yazıyorum birçok telefon kullandım bunun kadar ısınan yok ciddi manada rahatsızlık veriyor artı ısınınca pili resmen içiyor. Yeniden başlamadan kendine de gelmiyor. Lg Türkiye olduğundan bozulsun diye zorluyorum kapalı kutu gelirse kutuyu açmadan satıp iPhone alacağım tak dedi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Şu anda ben de g4 ten yazıyorum birçok telefon kullandım bunun kadar ısınan yok ciddi manada rahatsızlık veriyor artı ısınınca pili resmen içiyor. Yeniden başlamadan kendine de gelmiyor. Lg Türkiye olduğundan bozulsun diye zorluyorum kapalı kutu gelirse kutuyu açmadan satıp iPhone alacağım tak dedi yani

Doğru yolu bulduğunuza sevindim doğrusu :D dün arkadaşım geldi yanıma g4 ü var, tek benmi sorun yaşıyorum bakarmısın dedi baktım herkesde varmış sorun, esasında sorun g4 g3 fln değil sorun doğrudan android.
    Stabilite istiyosan cihazda tartışmasız iphone
  • Kardesim g4 u 10 ay kadar sorunsuz kulandi sonra birden bire telefon acilmas oldu. Ustelik kendisi telefonu yogun kullanan biri de degil. G4 un kronik sorunlu olduguna ben de ikna oldum sahsen almayin derim.

• Bendede ısınma sorunu var.Telefondan sogudum Adana sıcagıyla bileşince sobayla dolaşıyorum hissiyatı veriyor.

• 1 sene önce Gg'den Delta garantili aldığımız G4 1 hafta önce kapandı ve bir daha açılmadı. Bootloader sorunu dedikleri olay başgöstermiş. Şu an garantide. Ne zaman gelir, nasıl olur muamma. Kısacası g4 kronik hatalı. Yeni serilerde de bu sorunun giderileceğini sanmıyorum.

• EVO garantiliyse sakın almayın.sağlam telefonu bozdular
  • Ne yani şimdi lg g4 almayalım ne alalım o zaman. İphone diyen arkadaşlar güzel diyorda para yok bu fiyata böyle bi telefon önerebilir misiniz varmıdır ?
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    2 ay önce hepsiburadan aldım çok memnunum telefon ısınması var başka hiç bir problem yok zaten gönderdikleri 605c serisi yani mayıs 2016 üretimli oluyor. 2k ekran ve kamerası süper tavsiye ederim

• @pusat1249 abi kızmada telefonun fiyatıyla ismin aynı ya bi gülme geldi

Yani bu ısınma ne kadarlık bi ısınma watsappda falan ısınmasın yeterli hani şarjı birgün laylaylom çıkarsın beni hiç kasmadan istediği gibi ısınsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre654 -- 15 Ağustos 2016; 22:20:38 >
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    Emre kardeşim çok güzel tespit yapmışsın öncellikle sizi tebrik ederim 1249 eski okul numaramdı dejavu oldum resmen neyse şaka bir yana lg g4 ısınma problemi işlemciden kaynaklanıyor yani snapdragondan.Snapdragon 810 olsaydı bu telde yanardı resmen ama lg bunu düşünerek alt versiyonu 808 istedi ısınma oluyor tabi her telefonda olduğu gibi.Bende h818p var çift sim kartlı kahverengi aldım 1249TL O zaman maxımum 75tl puan geldi ve kargo ücretsiz gelmişdi satıcı hepsiburada.comdu. Dediğim gibi ürün mayıs 2016 çin üretimi yeni sürün bu yüzden boot falan yok. Çok memnunum bu fiyata daha iyisi yok bence 2k ekran, kamera , 3gb ram. Açıkcası tasarımını çok beğendim ama bazılarıda eleştiriyor tabi. Daha yenileri çıktı 2k ekran snapragon 820 ve 4gb ram lg g5 gibi veya note7 ama fiyatları çok yüksek. Lg g5 ilk çıkyığında 2700TL idi şimdi 1800TL civarında. Note 7 3500tl diyorlar şimdilik 6 ay sonra 2000TL olur paranız varsa lg g5 tavsiye ederim aslında metal kasa ısınma olayı lg g4 den daha az olur yeni işlemci ve metal kasa olması nedenleri.4gb ddr4 ram olması cabası.Tabi şuan android 6 var lg g4 android 7 destekliyecek.Telefonda kasma kesinllikle yok yanınada 64gb hafıza kartı aldım mis gibi. Telefon hafızası 32gb bu arada ses sistemi süper çok yüksek ses çıkarıyor. Lg g4 5.5inç 2k ekran kavisli tasarımı var biraz ve deri tasarımlı. Lg g5 5.3inç 2k ekran (ekran kalitesi geliştirildi daha keskin) metal kasa arkada 2 kamera var.Lafın kısası paran varsa lg g5 h850(tek sim) h860( çift sim) paranız yetmezse lg g4 h818p (çift sim) h815(tek sim) bana evo garantili geldi çok şükür garantili bir sorun yok şuan hemen temperli cam aldım telefona. Yeni sürün gelmezse iade edebilirsiniz sıkıntı olmaz ama satıcı hepsiburada olsun

• F/P'den dolayı almak istediğim, kronik problemlerinden dolayı alamadığım cihaz. Arkadaşımda da aynı sorun oldu, sıfırıyla değişti. 4 aydır kullanıyor ama belli olmaz yarın bir gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Ne yani şimdi lg g4 almayalım ne alalım o zaman. İphone diyen arkadaşlar güzel diyorda para yok bu fiyata böyle bi telefon önerebilir misiniz varmıdır ?

iPhone 5s

• Arkadaşlar ben de g4 mağdurlarındanım aniden kapandı kaldı yeni telefon almak zorunda kaldım.Disb. firması telefonlara bile cevap vermiyor hiç bulaşmayın derim
  • acht und zwanzig kullanıcısına yanıt
    Deltamı garanti nereden aldiniz gg veya n11 hb

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    sizce kamerası lg g4 ile eşdeğer ne alınabilir? Eş değer diyorum yakın olmasın aynı olsun mesela.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.