Şimdi Ara

LG G3 VOLTE (4G ÜZERİNDEN HD SESLİ GÖRÜŞME) ÖZELLİĞİ VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lg g3 de volte(4g üzerinden hd sesli görüşme) özelliği var mı? Wikipedia da ve bazı teknoloji sitelerinde var deniyor. Bazılarında Amerikaya özel modellerde var deniyor. Lg g3 telefonunda volte yi kullanabilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 3 Nisan 2016; 13:59:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g3 ün işlemcisi snapdragon 801 de de volte özelliği varmış. Qualcomm un sitesinde gözüküyor. Bakalım lg yazılım desteği ile volteyi açacak mı?

LG G3 VOLTE (4G ÜZERİNDEN HD SESLİ GÖRÜŞME) ÖZELLİĞİ VAR MI?

• LG açmasına açıyorda sorun Operatörde. LG v10 lara geldi Volte, Türk telekom dakiler kullanıyor ama Turkcell deki cihazlarda aktif olmadı bekliyoruz.
  • Goqhan06 kullanıcısına yanıt
    Akşam turkcell hesabım üzerinden müşteri hizmetleri ile görüştüm. 2 gün önce volte hizmetini kullanmak için mesaj attım dedim. 24 saat içinde bilgilendirileceğim söylendi dedim. Müşteri hizmetleribdeki arkadaş sustu, sobra böyle bir kampanyamız görünmüyor dedi. Ben de bu bir hizmet kardeşim dedim. Google turkcell volte yazarsanız ne olduğunu gmrürsünüz dedim. Teşekkür ettim görüşmeyi sonlandırdım.

• Sizde benim yaşadıklarımı yaşamışsınız
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115838216
  • Sizde benim yaşadıklarımı yaşamışsınız;
  • Bende sizinle aynı şeyleri yazdım;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sizinle aynı şeyleri yaşadım, V10 konusundaki mesajım;
    quote:

Orijinalden alıntı: Goqhan06

Data hattını uçurdu Teknoloji uzmanına aktardılar, Apn kısmına soktu beni default ayarlara döndürdü, sonra bir sinyal göndercem kapatıp açın, düzelmezse size LG nin destek hattı numarasını mesaj ile attım, Ordan destek alabilirsiniz dedi. Telefonu kapadım açtım Data bağlanmıyor, sadece GSM var şaka gibi :)

Ekleme; Turkcelli tekrar aradım, yaptığınız işlem sonucunda internet tamamen gitti dedim. Yeniden Apn yi sıfırlattılar, cihazı kapatıp açın düzelecek dediler. Neyse bu arada hanfendiye Volte desteği ne olacak diye sordum. Türk Telekom kullanıyor ama biz kullanamıyoruz dedim. BAna şunu söyledi; Efendim LG den gelen bilgiye göre cihaz desteklemiyormuş, LG Updatede yanlışlık yapmış. Yayınlanan update i geri çekeceğini bildirdi bize dedi. Nasıl yani dedim Türk Telekom kullanıyor şu anda destek nasıl yokmuş deyip, Destek varda Turkcell mi köstek koyuyor demeye getirdim. Kem küm etti, bakın hanfendi Türk Telekom Kendi sayfasında LG v10 larda HD+ desteğinin nasıl aktif edilişini yayınlamış siz neyin peşindesiniz dedikten sonra hala LG update geri çekecek diyor.
    Neyse ben kullanacağımdan değil ama kullanacak olanlara haksızlık bence bu, Turkcell bu konuya yanaşmak istemiyor gibime geldi.

Özür hata verip durdu, bende mesajlar gitmedi diye, linki kabul etmediğini düşünerek tekrar etmişim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan06 -- 4 Nisan 2016; 23:34:00 >

• G3 ve g4 sahibiyim. G4 ile volte bende aktif ama, g3 için 6.0 bile yeni geldi. Volte için ayni operatör ve aynı telefon olması ve ikisinin de volte aktif olması gerekiyor diyorlar. karşıdaki kiside de aynı özelliklerin olmasi kac ihtimal? :::) benim aramalardaki ikonlar HD olarak değişti ve görüntülü görüşme de geldi ama deneyecek bir cihaz yok elimde ve çevremde. Vodafone ve lg g4*

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.