Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anestezici25

hocam flash tool rar dosyasının içinden dll uzantılı dosyalar çıktı .onları herhangi bir yere kopyalama ,yapıştırma yapılıyormu?
    birde bu 20d kdz 16gb lık içinmi ,yoksa 32 gb lık içinmi

Çıksın kardeş klasöre çıkar en üsttekini çalıştır işlem tamam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    Başkan 20E sürümü hangi ülke ve hangi model için, 16/32?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20052006

Başkan 20E sürümü hangi ülke ve hangi model için, 16/32?

Kardeş ispanyanın muhtemelen 16 gb lığın ki 32 ye denemedim...custom romla geçmeyi düşünüyorum bakalım..

• Bende tr cihazi var simdi avrupadan bir rom kurarsam radyo hic gelmeyecekmi

• slm hocam şimdi bugün itibarı ile bir sürü ülkede yeni güncelleme yayınlanmış.şimdi bunlardan hangisi 32 gb olan için ben ayırt edemedim.
    en iyisi hangisi bize link verirseniz sevinirim.tşk
    http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

• quote:

Orijinalden alıntı: anestezici25

slm hocam şimdi bugün itibarı ile bir sürü ülkede yeni güncelleme yayınlanmış.şimdi bunlardan hangisi 32 gb olan için ben ayırt edemedim.
    en iyisi hangisi bize link verirseniz sevinirim.tşk
    http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

A6 ile başlayanlar 16 gblık onları yükleme kardeş...

• ANDROİD LOLLİPOP 5.0 16 VE 32 GB LIK TR GÜNCELLEME KDZ LİNKLERİ EKLENMİŞTİR ARKADAŞLAR....
  • Ben suit ile lolipop a gectim root yok eski stock romlara donebilirmiyim v10l vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: sparrov61

Ben suit ile lolipop a gectim root yok eski stock romlara donebilirmiyim v10l vs.

Flashtool u kullanarak donebilirsin kardes sorun olmaz...

• Sadece ayni tabanli roma geciliyor diye duymustumda:) tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sparrov61

Sadece ayni tabanli roma geciliyor diye duymustumda:) tesekkurler.

kardeş herşeye geçebilirsin her romu deniyebilirsin cihazın uyumluluğuna göre...
  • arladaşlar benim cihazda bu V10K-SEA-XX var hangi linki indirmem gerekiyor 4.4.2 ve 5.0 için hiç kafam karıştı?
    hangi ülke oluyor bu cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feqiyê Teyran -- 21 Aralık 2014; 3:19:37 >
  • up
  • BAŞKAN merhaba. Belki hatırlarsın beni M8 forumundan :)
    Şimdi bu cihaza lolipop kurdum ama bir sürü gereksiz uygulama geldi. Bunu sevmedim. Şimdi ilk aldığım hale getirmek istiyorum telefonu. Europe kursam düzelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

BAŞKAN merhaba. Belki hatırlarsın beni M8 forumundan :)
    Şimdi bu cihaza lolipop kurdum ama bir sürü gereksiz uygulama geldi. Bunu sevmedim. Şimdi ilk aldığım hale getirmek istiyorum telefonu. Europe kursam düzelir mi acaba?

Tanıdım kardeş o gereksiz Uygulamaları kaldırman için root lazım 4.4.2 ye n sürümüne geri dön root yap recovery yükle sonra istediğin custom romu flaşla root yetkin olduğu için istenilmeyen her uygulamayı kaldırabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

BAŞKAN merhaba. Belki hatırlarsın beni M8 forumundan :)

Tanıdım kardeş o gereksiz Uygulamaları kaldırman için root lazım 4.4.2 ye n sürümüne geri dön root yap recovery yükle sonra istediğin custom romu flaşla root yetkin olduğu için istenilmeyen her uygulamayı kaldırabilirsin...

Teşekkür ederim üstad. Şimdi daha dün aldım ya cihazı o yüzden root, custom vb. işlemlerden dolayı garanti meselelerini bilmediğim için tereddüt ediyorum. Döndürdüm şimdi Europe sürümüne ve 4.4.2'ye. Rootsuz devam edelim biraz :) Bu arada eşimin telefonu, ben M8'e devam ;)

• Kardesim benim telefon v10k-sea-xx ben turrkiye icin olan kdz yi yuklesem bi sorun cikarmi? Ve turkiye icin gelen guncellemeleri alabilirmiyim? Mesela 4.4.2 yukluycem 5.0 guncellestirmesi gelirmi bana lg den

• quote:

Orijinalden alıntı: nuhababa3838

Kardesim benim telefon v10k-sea-xx ben turrkiye icin olan kdz yi yuklesem bi sorun cikarmi? Ve turkiye icin gelen guncellemeleri alabilirmiyim? Mesela 4.4.2 yukluycem 5.0 guncellestirmesi gelirmi bana lg den

kardeş bir sorun çıkmaz ama güncelleme alamassın sadece cihazın hangi ülke çıkışlıysa oraya geldiği zaman tekrar kdz sini yükler güncellemene kavuşursun bir problem olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BASKANCIHAN -- 25 Aralık 2014; 23:00:40 >
  • Arkadaşlar LG G3 D85510n galiba en stabil çalışan 4.4.2 ve 4.4.2 nin en yenisi, indirebileceğim radiolu 32 lik versıyonun kdz dosyasını nereden bulabilirim.

Birde kdz dosyalarının 16 gb mı 32 gb oldugunu nasıl anlarım.

85510L ile 85510N arasında nasıl bir fark vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Arkadaşlar LG G3 D85510n galiba en stabil çalışan 4.4.2 ve 4.4.2 nin en yenisi, indirebileceğim radiolu 32 lik versıyonun kdz dosyasını nereden bulabilirim.

Birde kdz dosyalarının 16 gb mı 32 gb oldugunu nasıl anlarım.

85510L ile 85510N arasında nasıl bir fark vardır.

Kardeş cihaz tr ise radyo çalışmaz ne yüklersen yükle farketmez fakat şu anda en stabil Sürüm tr cihazlarına ota ile gelen v10o Sürümü ama global olsun diyorsan şu anda v10n Sürümü a6 ile başlayanlar 16 gb lığa aittir 32 liklere yükleme derim gene sen bilirsin fark derken Hız pil ve stabilite Farkları var azda olsa hepsi bu...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.