Şimdi Ara

LG G3 TELEFONUM VİDEO KAYIT ETMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lolipop'a geçtiğimden beri böyle 3 kere hard reset ve 2 kere güncelleme yaptım. Ama sorun hala devam ediyor.

Telefon kayıt ediyor fakat videoyu aç diyince bunu desteklemiyor diyor, pc ye atıncada bu video açılamıyor diyor. ACİL YARDIM

• YARDIM SORUN DEVAM EDIYOR
  • Cihazı downgrade yap kitkata dön.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım döndüm sorun aynı, fakat bildiğiniz downgrade dosyası varsa atın tekrar yapıyım. Ayrıca başka ne olabilir hocam, tel fotoğraf gayet normal çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

Yaptım döndüm sorun aynı, fakat bildiğiniz downgrade dosyası varsa atın tekrar yapıyım. Ayrıca başka ne olabilir hocam, tel fotoğraf gayet normal çekiyor

Bende eskiden lg g3 kullanıyordum bazen video çekiyordu bazen çekmiyordu kapanma sorunları vardı 800 tlye zor okuttum cihazı sizin sorun garantilik olabilir.

Video çekmiyordan kastınız ne cihazmı kitleniyor uygulamadanmı atıyor?

• hocam çekiyor video videoyu açıyorum bittikten sonra çekilen görüntü değişik renklerde çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

hocam çekiyor video videoyu açıyorum bittikten sonra çekilen görüntü değişik renklerde çıkıyor

Mercek kısmında çizik varmı dikkatlice inceleyin kapağını çıkarıp küçük vidaları söküp bakmanızı öneririm bir arıza toz vs vs bir şey varmı kendi lg g3ümü tamir etmişliğim var ufak tefek tozlar vs şeyler arızalara sebep olabiliyor ama garanti yoktu benim cihazda size kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.