Şimdi Ara

Lg G3 Taksit Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şu an LG G3 almaya karar verdim fakat nakit almak istemiyorum bazı özel sebeplerden dolayı. Her neyse taksitli olarak LG G3 alabileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Birde tek çekim yapınca bankayla bir sıkıntı yaşar mıyım oluşabilecek sorunlar nelerdir ?

Şimdiden cevap verenlere ve ciddiye alıp okuyanlara teşekkür ederim.

• Arkadasim lg g3 32g almaya karar verdiyse cok dogru bir karar verdin. 1350 tlye 32gb g3 alabilirsin . daha fazla para vermeye degmez. Ben 1350 tlye 32gb 410k titan serilisini aldim. Kesinlikle daha fazla para vermeyeye degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: generationcan

Öncelikle şu an LG G3 almaya karar verdim fakat nakit almak istemiyorum bazı özel sebeplerden dolayı. Her neyse taksitli olarak LG G3 alabileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Birde tek çekim yapınca bankayla bir sıkıntı yaşar mıyım oluşabilecek sorunlar nelerdir ?

Şimdiden cevap verenlere ve ciddiye alıp okuyanlara teşekkür ederim.

Kredi kartına taksit yapan bir teknoloji market veya gsm firması yok. belki merdiven altı tabir edebileceğimiz fazla göz önünde olmayan telefoncular mesela bir beyaz eşyacidan buzdolabı alıyormuşsunuz gibi taksit yapabilir (tabi üstüne biraz komisyon ekleyerek).
    Ben ankaradayım burda böyle yerler var..

ya da taahhütlü olarak alabilirsiniz ama ödeyeceğiniz tutar çok artıyor..

Bence en iyi yapmanız gereken şey kliksa ya da n11 gibi internet sitelerinden peşin almanız. Çünkü fiyat olarak çok uygun oluyor. Mesela normalde 2000 civarı olan 32 gb lg g3 bu tarz sitelerde 1250 ile 1480 arası bulunabiliyor.

Nacizhane tavsiyem bu yönde.

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

Arkadasim lg g3 32g almaya karar verdiyse cok dogru bir karar verdin. 1350 tlye 32gb g3 alabilirsin . daha fazla para vermeye degmez. Ben 1350 tlye 32gb 410k titan serilisini aldim. Kesinlikle daha fazla para vermeyeye degmez

Evet, Lg G3 32gb modelini almayı düşünüyorum. Uzun süredirde fiyatı yüzünden bekliyorum zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Kredi kartına taksit yapan bir teknoloji market veya gsm firması yok. belki merdiven altı tabir edebileceğimiz fazla göz önünde olmayan telefoncular mesela bir beyaz eşyacidan buzdolabı alıyormuşsunuz gibi taksit yapabilir (tabi üstüne biraz komisyon ekleyerek).
    Ben ankaradayım burda böyle yerler var..

ya da taahhütlü olarak alabilirsiniz ama ödeyeceğiniz tutar çok artıyor..

Bence en iyi yapmanız gereken şey kliksa ya da n11 gibi internet sitelerinden peşin almanız. Çünkü fiyat olarak çok uygun oluyor. Mesela normalde 2000 civarı olan 32 gb lg g3 bu tarz sitelerde 1250 ile 1480 arası bulunabiliyor.

Nacizhane tavsiyem bu yönde.

İyi forumlar dilerim...

kliksa'yı düşünüyorum bende bu konuda daha güvenilir geliyor o yüzdende tek çekim yaparsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bankayla diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generationcan -- 14 Kasım 2014; 22:21:41 >

• generationcan G kullanıcısına yanıt
    Bankayla herhangibir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Zaten nasıl bir sıkıntı olabilirki? Odemeleriniz zamanında olduktan sonra hiçbir bankayla sıkıntı yaşamazsınız :)

İyi forumlar dilerim...

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim büyük ihtimal kliksadan alıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: generationcan

Çok teşekkür ederim büyük ihtimal kliksadan alıcam :)

Rica ederim. Kliksa güvenilir bir markadır. Merak etmeyin. Şimdiden hayırlı olsun size :)

İyi forumlar dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg g4 sorun
    4 yıl önce açıldı
    LG G4 Şebeke Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1350 tl ye aldık diyelim kredi kartı tek çekim aylık asgarisi ne kadar olur uygunsa böylede taksit olmuş gibi her ay asgari ödenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.