Şimdi Ara

lg g3 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir süredir şarj ile ilgili sıkıntı yaşıyorum nereye baktıysam çözemedim burada da soryım belki bir çözümünü buluruz diye düşündüm.

öncelikle daha önce şarjı hızlı bitmesi gece de düşmesi gibi sıkıntılar yaşamıştım interetten indidiğim 6.0'a geçince sorunlar düzeldi fakat son dönemlerde şarj olurken çok yavaş olmaya başladı 4 saat gibi uçuk süreler çıkıyor pil programları srekli 1.5-2 sat arası göstersede o sürede şarj olmuyor yazılımsal uygulama kapanmıyor olabilri vs diye düşündüm ama kapalıykende olması gereken sürede şarj olmuyor bunu nasıl çözebilirim full doldurma boşatma vs tarzında birşey varmıdır daha önce birşeyler okumuştum ama unuttum ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. kısacası çözümü nedir? batarya da yeni 6 ay olmamıştır.

• juba09 kullanıcısına yanıt
    Kabloda veyahut şarj aletinde bir problem var gibi görünüyor.

Batarya orjinal mi bu arada?
  • Batarya şişmiştir. Benimde 9. ay artık çabuk bitiyor.
  • ithal ve n11deki en güvenilir satıcılardan birinden aldım bildiğim kadarıyla orjinal ayrıca bataryada en ufak bir şişkinlik bile yok benim 5 ay anca olmuştur.
  • sorunu hala çözemedim mprer programıyla kontrol eddiğimde 2000mA olması gereken değer 10mA ikw 4-5 bin mA arasında sürekli değişiyor bu normalmidir?
    ayrıca açıkken çok daha geç şarj oluyor programlarlada ilgili değil diye düşünüyorum gece açık bıraktığımda şarjı çok az gidiyor.
  • aynı sorun bendede var. Son zamanlarda çok geç şarj olmaya başlamıştı. Android sürümüm 6.0 30b. Kardeşimin 1.5 amper nokia hızlı şarj aleti ile şarj ettim ve eskisi gibi çok hızlı şarj etmeye başladı. Kablo olarak kendi orjinal kablosunu kulladım. Bazen şarja takılı olduğu halde sanki yeniden takmış gibi titriyor telefon. Sanırım orjinal şarj aletinde sorun var. Onun dışımda Amphere Meter programıyla bak birde. 6.0 uyumlu. Doğru değerleri gösterecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal orjinal kablosunda sıkıntı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg g4 sorun
    4 yıl önce açıldı
    LG G4 Şebeke Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harf hatası olmuş ampere yazacaktım o programda artıp azalıyor sürekli yukarıda yazdığım gibi yeni başka bir kablo bulabilirsem deneyeceğim daha 6 ay geçemden bu kadar sıkıntı çıkması garip.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Amphere Meter hocam programın adı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim denediğim program bu:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere

sizin bahsettiğiniz buysa onuda deneyeceğim ama oy ve indirmeye bakılırsa pek profesyonel değil yukarıdaki program daha güvenilir duruyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=zaka.com.amperemeter&hl=en

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.