Şimdi Ara

LG G3 mü Sony Xperia Z2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki telefondan birini almak istiyorum. Benim icin ilk onemli olan sey kronik bir sorunun olmamasi, o kadar para verip de kronik bir sorundan dolayi basimin agrimasini istemiyorum o yuzden eger varsa bu telefonlarin kronik sorunlarini ogrenmek isterim. Z2de kasa acikligi sorununun oldugunu duydum mesela.

Bunun disinda, bataryasinin bir gunu rahat cikarmasi, browserda 20 sekme acik olsa bile kasmamasi, asiri isinma probleminin olmamasi onemli. Hani grafikleri yuksek bir oyunda bir sure sonra isinmasini anlarim da tutup uzun sure kullansam dahi browserdayken isinmasin.

Ayrica G3un 2k ekranindan dolayi arada kasma, gereginden fazla isinma ve bataryanin cabuk bitmesi gibi sorunlarinin oldugunu duydum, her ne kadar g3u cok begensem de bunlar beni telefondan uzaklastirir. Cunku kriterlerim bunlar.
    Iki telefon arasinda 300tl fark var, bu da onemli tabii, g3un 300tlye degecek artilari var mi ?

Son olarak alacagim telefonun en az iki sene goturmesi lazim beni, o yuzden belli bir suredir kullanan kisiler tecrubelerini yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Ocak 2016; 15:14:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stabilite ve istikrar istiyorsan Z2 al, diğer özellikleri istiyorsan G3 al!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 3 Ocak 2016; 15:34:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya kesinlikle Z2 alınmalı.

• Bataryayı dert etmezsen g3 al,g3 kamera,ekran,tasarım olarak daha üstün
  • Belirttiginiz kriterlere gore z2.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 daha mantıklı g3 ıle sorun yasamanız daha yuksek ıhtimal
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    g3 alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SONY XPERİA Z2
  • Arkadaslar onerilerinizi nedenleriyle birlikte yazarsaniz daha iyi olur, sadece telefonun ismini yazmaniz bir sey ifade etmiyor.

• Arkadaslar, eger g3 un pili cabuk bitiyorsa ve ekranindan dolayi gereginden fazla isiniyorsa z2yi tercih edecem, ama kullananlar pili gayet yeterli sure dayaniyor, asiri isinma da yok, her cihazda oldugu kadar var derse g3 daha agir basiyor acikcasi

• Ben Z2 kullanıyorum, hiç G3 kullanmadığım için karşılaştırma yapmam mümkün değil ama 2k ekran bence biraz abartı ki hd ekran bile bence bir akıllı telefon için fazlasıyla yeterli. Kullanmadığım için bilemiyorum tabii ki ama, 2k ekrandan dolayı batarya ve performans açısından G3'ün Z2'den geride olduğunu düşünüyorum. Z2 full hd olduğundan daha iyi performans ve pil ömrü verecektir. Kamera olarak gerçekten başarılı bir telefon, yalnız kamerayı kullanmasını bilene başarılı çünkü otomatik modda yazılımından dolayı gerçekten hakkını veremiyor manuelde kullanmak gerekli iyi sonuçlar için. Batarya konusuna gelirsek, gerçekten çok başarılı bir pil ömrü sunuyor cihaz, stamina mod ile birlikte daha da artıyor bu süre, ben ortalama 6-7 saat ekran süresi alıyorum. Sağlamlık olarak zaten herkes bilir Sony'nin kasa sağlamlığını, minimum 100 kere düşürmüşümdür telefonu ne kılıf var ne film ne de jelatin ama en ufak çiziği yok. Suyun altında da baya bi çekim yaptım bu yaz, su geçirme gibi bir sorun yaşamadım bazı arkadaşlar uzun kullanımda kapaklarda aşınma olduğunu ve kendi kendilerine açıkdıklarını söylemişler bende bunu duyunca manyetik şarj cihazı aldım kapağı açmama gerek kalmadan şarj ediyorum. Sony'nin arayüzü de çok kaliteli, akıcı ve stabildir aynı zamanda yine güncelleme konusunda da üzmez Sony amiral gemilerine uzun süre güncelleme verir güncellemeler de kararlı güncellemelerdir sırf vermiş olmak için verilen güncellemelerden değildir. Telefon genel olarak çok iyi, bir sorun yaşamadım ancak ufak eksilerini soracak olursanız ön kamerası iyi değil, ekranı güneş ışığında yansıma yapabiliyor ve kulaklık ses çıkış gücü az ama kalitesiz olarak algılanmasın verdiği ses çok kaliteli sadece yüksekliği bir iki tık daha fazla olsaymış iyi olurmuş (rootla yükseltilebilir). Sonuç olak gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum Z2'yi, umarım alacağınız telefonu sıkıntısız güle güle kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 5 Ocak 2016; 18:54:18 >

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Tam da boyle tecrubeyle yazilan mesajlara ihtiyacim var, cok tesekkurler cevabin icin. Pil konusunda g3ten ustun oldugunu biliyorum, sadece arada cok fark var mi onu merak ediyorum, bu yuzden g3 kullanicilarindan da cevap bekliyorum.

Ayrica z2 ye en son hangi surum verildi ?

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam, ben teşekkür ederim yardımcı olduysak ne mutlu bana.

Z2'de şuan Android Lollipop (5.1.1) sürümü var, Sony yanlış hatırlamıyorsam Android Marshmallow (6) güncellemesini Ocak'da yayınlayacağını duyurmuştu, yani bu ay içerisinde kavuşucaz

• 2-3 sene önce z2 aldım , g3 ile arasında kalmıştım 2k ekranı dolayısıyla vazgeçmiştim sanırım.O zaman Z2 gözüme daha bir hoş gelmişti ama şuan gözüme g3 daha hoş geliyor belkide kullanmadığımdandır.Tasarıma göre bak karar ver iki telefonda mükemmel.G3'te küçük kasa olduğu için ısınma durumu var doğrumu ona bakabilirsin.
  • stabilite için z2 derim ben....
  • Z2 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

2-3 sene önce z2 aldım , g3 ile arasında kalmıştım 2k ekranı dolayısıyla vazgeçmiştim sanırım.O zaman Z2 gözüme daha bir hoş gelmişti ama şuan gözüme g3 daha hoş geliyor belkide kullanmadığımdandır.Tasarıma göre bak karar ver iki telefonda mükemmel.G3'te küçük kasa olduğu için ısınma durumu var doğrumu ona bakabilirsin.

G3u kullanmadigin ve Z2ye alistigin icindir o.
    2-3 sene tam kullanmak istedigim zaman araligi, stabilitede gozle gorulur bi dusus var mi ? Telefon sapitiyor mu hic ? Veya ornegin browserda art arda 20 sekme acik olunca kasma sorunu yasiyor musun ?
    Bataryayi degistirdin mi, degistirmediysen hala bir gunu rahat cikariyor mu ? Son olarak bir de isinmayi sorayim, bu kadar zaman gectikten sonra basta olmasa da sonradan asiri isinma sorunu cikti mi ortaya ?

Cok mu soru sordum ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Arkadaslar, eger g3 un pili cabuk bitiyorsa ve ekranindan dolayi gereginden fazla isiniyorsa z2yi tercih edecem, ama kullananlar pili gayet yeterli sure dayaniyor, asiri isinma da yok, her cihazda oldugu kadar var derse g3 daha agir basiyor acikcasi

Selam, benim kardeşim C3 kullanıyor ve kullanım açısından çok rahat. görselide çok güzel. ısınma gibi bi sorun da yaşamıyor. ben telefonumu değiştirecek olsam c3 alırdım.
  • 6 saat ekran süresi alıyorum minimum, ayrıca 20 sekme açıp hepsinde farklı sitelere girdim 0 kasma, kameram orta derece, ekran kalitesi güzel, çerçeveler bazen gıcığıma gidiyo büyük geliyo olsun o kadar. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

6 saat ekran süresi alıyorum minimum, ayrıca 20 sekme açıp hepsinde farklı sitelere girdim 0 kasma, kameram orta derece, ekran kalitesi güzel, çerçeveler bazen gıcığıma gidiyo büyük geliyo olsun o kadar. Tavsiye ederim.

Birde hangi telefondan bahsettigini soyleseydin keske
    Cercevelerden anladigim kadariyla Z2.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.