|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 18 Kasım 2017; 23:24:59 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirizm -- 28 Nisan 2018; 19:10:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Arkadaşlar şimdi mavi ekran hatası telefonun ısındığından dolayı geliyor tamir etmenin yolu ise şu Telefonun ana kartını söküyorsunuz Öncelikle ekrana ayırıyorsunuz telefonu vidalarıyla sonra oradaki demirimsi şeyi söküp 2 dakika boyunca fön makinesi ile ısıtıyoruz sonraki sonra çiplerle Termal pet yapıştırıyoruz ve telefonu geri topluyoruz birkaç dakika dayanır verilerinizi yedekleyebilirsiniz ama hala mavi ekran vermeye devam ediyorsa arkasına Buz koyun Ya da telefonu dondurucuya atıp 2 saat bekletin verilerizi yedekleyebilirsiniz veya verilerizi çekebilirsiniz Ondan sonrasını Telefon yine mavi ekran verir ama yeni telefon almanızı tercih ederim verilerinizi böyle yedekleyebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin Telefonunuzda sadece mavi ekran var ama benim telefon mavi ekran verdikten sonra nedense tıslıyor Benim de sürekli Ödüm Kopuyor telefonunu ısıttım ısıtın diyordu üstüne termal macun yapıştırdım Ama hiçbir türlü geçmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorunun burada olduğuna emin misin Ben de bir tane daha cihaz var ondan sökerim ben de bir tane daha LG G3 var Ama sorun burada ise sökeceğim sorun burada değilse sökmeyeceğim Çünkü diğer anakart da önemli bu mavi ekran veren anakart da önemli diğer anakartta bir tane direnç arızalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |