Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (2267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.611
Cevap
375
Favori
2.400.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22652266226722682269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SEA Kodlu avrupa mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi yi action camera çıktı fiyati 67 dolar
    1080p 60 kare
    2560 30 kare cekim yapabiliyor

Note5 4k cekimde dakikasi 350 mb
    Lg g3 4k cekimde dakikasi 220 mb

Demem o ki bizim kamera teknolojinin gerisinde mi kalmaya başladı ne???

Yaklasik 200 liralık kamera da ayni isi görüyor mu ne???

• Dün aksam itibariyla bende g3 kullanicisi oldum. Niyetim z2 almaktı ama 20 gunluk bir g3 buldum 1000 tl ye aldim. Hayırlısı olsun. Ama bu telefonun sarji cok cabuk bitiyor. Aldığım gibi fab. Ayarlarina dondum. Cok cabuk isiniyor ve sarji su gibi bitiyor. Bu sorun herkeste mi var ?

Orijinalden alıntı: Overlord06

Dün aksam itibariyla bende g3 kullanicisi oldum. Niyetim z2 almaktı ama 20 gunluk bir g3 buldum 1000 tl ye aldim. Hayırlısı olsun. Ama bu telefonun sarji cok cabuk bitiyor. Aldığım gibi fab. Ayarlarina dondum. Cok cabuk isiniyor ve sarji su gibi bitiyor. Bu sorun herkeste mi var ?

Evet, herkesde var.

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

1080 p 60 fps çekiyor lg g3
    O da standart ayar degil sonradan program yazilim yuklemeyle

Xiaomi yi action camera çıktı fiyati 67 dolar
    1080p 60 kare
    2560 30 kare cekim yapabiliyor

Note5 4k cekimde dakikasi 350 mb
    Lg g3 4k cekimde dakikasi 220 mb

Demem o ki bizim kamera teknolojinin gerisinde mi kalmaya başladı ne???

Yaklasik 200 liralık kamera da ayni isi görüyor mu ne???

(G3 için) 60 FPS de görüntüdeki detaylar çok fazla kayboluyor. LG'nin bu özelliği koymamasının nedeni bu.

Orijinalden alıntı: Overlord06

Teşekkürler, sarji yüzde 1 e düşünce mi bakıcam ne kadar ekran açık kalmış diye.

Sarji %100 yaptiktan sonra sayac sifirlanir ondan sonra ekran suresini sarjin bitene kadar bakabilirsin.

• Merhaba arkadaşlar. LG G3 telefonum boot loop'a girmişti. Hard reset atarak kitkata dönüş yaptım. Tüm güncellemeleri yükledim ve telefonu sorunsuz kullanıyorum şu an ancak telefonu bilgisayara bağladığımsa "şarj oluyor" modunda bağlanıyor. Bunu değiştiremiyorum.

Bildirim çubuğunu aşağı sürükleyip "şarj oluyor" yazısına tıkladığımda depolama vs menüsü gelmesi gerek. Oradan seçip telefona ve sd karta bilgisayarda erişebilmeliyim ancak tıkladığımda bildirim çubuğu kapanıyor ve hiçbirşey olmuyor. Basılı tuttuğumda ise yazı lolipop yazısına dönüşüyor ve gene birşey olmuyor.
    Açıklamanın linki -http://support.bell.ca/Mobility/Smartphones_and_mobile_internet/LG-G3.how_to_change_the_usb_connection_options_on_my

Ayarlarda depolamaya ve uygulamalara girdiğimde sağ üstte alt alta 3 noktaya basınca usb bağlantı ayarı çıkıyor bazı telefonlarda. Bende o 3 nokta yok. Bir türlü düzeltemedim. Farklı usb slotları ve 2 farklı kablo denedim, sonuç aynı.
    Orjinal metin: Go to Settings and click on storage and then click on the 3 dots at the top right of your screen then click on USB PC connection click on Media device (MTP) or Send Images (PTP) and that's it you will be fixed

Bu sorunu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekleme: OTG kablo ile usb bellek bağladığımda da şu hatayı veriyor.
    Desteklenmeyen USB Belleği
    USB belleği desteklenmeyen dosya sistemine sahip

Acaba şarj soketine mi birşey oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 27 Eylül 2015; 12:07:09 >
    Ryzen 5 5600x || Asus TUF Gaming X570-Plus || Noctua NH-D15 Chromax.Black || G.Skill Ripjaws V 32 GB 3200 Mhz CL16 || ASUS ROG Strix gaming 1070 || Samsung 970 EVO Plus 1 TB NVME M.2 || Samsung 850 EVO 250 GB || Samsung 840 EVO 250 GB || WD Caviar Blue 1 TB || Corsair 4000D Airflow || Corsair RM850x 2018 White

• quote:

Orijinalden alıntı: Korialstrasz

Merhaba arkadaşlar. LG G3 telefonum boot loop'a girmişti. Hard reset atarak kitkata dönüş yaptım. Tüm güncellemeleri yükledim ve telefonu sorunsuz kullanıyorum şu an ancak telefonu bilgisayara bağladığımsa "şarj oluyor" modunda bağlanıyor. Bunu değiştiremiyorum.

Bildirim çubuğunu aşağı sürükleyip "şarj oluyor" yazısına tıkladığımda depolama vs menüsü gelmesi gerek. Oradan seçip telefona ve sd karta bilgisayarda erişebilmeliyim ancak tıkladığımda bildirim çubuğu kapanıyor ve hiçbirşey olmuyor. Basılı tuttuğumda ise yazı lolipop yazısına dönüşüyor ve gene birşey olmuyor.
    Açıklamanın linki -http://support.bell.ca/Mobility/Smartphones_and_mobile_internet/LG-G3.how_to_change_the_usb_connection_options_on_my

Ayarlarda depolamaya ve uygulamalara girdiğimde sağ üstte alt alta 3 noktaya basınca usb bağlantı ayarı çıkıyor bazı telefonlarda. Bende o 3 nokta yok. Bir türlü düzeltemedim. Farklı usb slotları ve 2 farklı kablo denedim, sonuç aynı.
    Orjinal metin: Go to Settings and click on storage and then click on the 3 dots at the top right of your screen then click on USB PC connection click on Media device (MTP) or Send Images (PTP) and that's it you will be fixed

Bu sorunu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekleme: OTG kablo ile usb bellek bağladığımda da şu hatayı veriyor.
    Desteklenmeyen USB Belleği
    USB belleği desteklenmeyen dosya sistemine sahip

Acaba şarj soketine mi birşey oldu?

Sarj soketinin data aktarım kısmı gitmiş gibi duruyor.
    hard reset ve full wipe atıp deneyin.
    Düzelmezse servislik gibi.

• Arkadaşlar "LG G3 D855 32GB" 1.239TL. "Samsung Galaxy J7" 999TL. bu iki modelden yeni alıyor olsanız gene G3'ü mü seçerdiniz? G3'ün genelde ısınma ve pil dayanımı az olması eksi olarak belirtilmiş. J7'nin ise, sesi az çıkıyor, ekranı düşük çözünürlüklü ama pili uzun dayanıyor ve ısınmıyormuş. Benim için ses önemli olduğu için G3 bir adım önde her ne kadar işlemci eski kuşak (4 Çekirdek) olsa da, beni tek pilin az dayanması ve ısınma durumu düşündürüyor. Yeni alıyor olsanız hangisini seçerdiniz ek olarak, G3'de kendi kendine kapanma sorunu var diye yorum yapılmış bu ne kadar doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 27 Eylül 2015; 14:30:17 >

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.
  • arkadaşlar LG G3 için Cardboard kullanan var mı ? piyasada genelde 5'inch e kadar var. kullananlar nereden aldıklarını söyleyebilir mi ? ucuz yollu bir şey olacak tabiki bi denemek istiyorum :)

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar "LG G3 D855 32GB" 1.239TL. "Samsung Galaxy J7" 999TL. bu iki modelden yeni alıyor olsanız gene G3'ü mü seçerdiniz? G3'ün genelde ısınma ve pil dayanımı az olması eksi olarak belirtilmiş. J7'nin ise, sesi az çıkıyor, ekranı düşük çözünürlüklü ama pili uzun dayanıyor ve ısınmıyormuş. Benim için ses önemli olduğu için G3 bir adım önde her ne kadar işlemci eski kuşak (4 Çekirdek) olsa da, beni tek pilin az dayanması ve ısınma durumu düşündürüyor. Yeni alıyor olsanız hangisini seçerdiniz ek olarak, G3'de kendi kendine kapanma sorunu var diye yorum yapılmış bu ne kadar doğru?

Kendi kendine restart olayi bende de var.. Nadir de olsa oluyor.. Ama yine de g3 alirdim.. Gayet memnunum..

• sirius_black kullanıcısına yanıt
    Bu yeniden başlatma sorunu neden oluyor, donanım yada yazılım uyumsuzluğundan mı kaynaklanıyor?

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.
  • 
Sayfa: önceki 22652266226722682269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.