Şimdi Ara

LG G3 ile Note3 arasında kalmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • z2 ısınıyor diye duydum nekadar doğru bilemicem G3 32gb ise çok pahalı okadar parada vermek anlamsız geliyorki bu fiyatlar bile yüksek geliyor hala bana ama kullanımıma bakacak olursam mecburum bunlar gibi bir akıllı telefon almaya. Birazda Z2 incelemelerine bakayım olmazsa onun üzerinde ayrıntılı hiç durmamıştım. Ayrıca çözünürlük kalitesi ve piksel olarak G3 ün üstünlüğü bariz ortada :)
  • TABİKİDE Note 3 al kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

Xperia Z2 yada G3 32 gb ( 16 değil !!! ikisi farklı ) alırsan daha doğru bir seçim yapmış olursun ... Note 3 ün ekran boyutu dışında bir ekstrası yok...zaten note 3 kamerasının daha kötü olduğunu ve ppi değerinin bu iki telefondanda çok düşük olduğunu söylemeye gerek yok sanırım :D

note 3'ün mü ekran boyutu dışında ekstrası yok.Yorum yaparken biraz dikkat edin telefonun farkı zaten s pen ile yapılanlar...
  • Samsung alma bencede bütçe yeterse M8 e bak yok yetmez dersen z2.
    illa ikisinden biri olacaksa G3 al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

G3 derim ben s3 almistim zamaninda 1800 liraya ama 3 ay gecmeden kasmalar donmalar basladi . On yargi olustu Samsung'a ama son tercih sizin yinede . Su am g2 kullaniyorum hic bir sikinti yasamadim su ana kadar, aman nazar degmesin :)

Bencede nazar değmesin hocam :) Yani bayanlar bana kızmasında teknolojiye en uzak olan kesim olarak bayanların elinde hep samsung. Bu ülkede peugeot 206 deliler gibi satıldı :) kimse üstüne alınmasın kesinlikle kendimle alakalı düşüncelerim ama samsungun çok üstün olduğunua inanmıyorum heleki tv de yaptıkları reklamlardan sonra. Curved teknolojisini bile duyduğuma göre LG den esinlenmişler.

Haklısın dediklerinde ama Samsung'cular barındırmaz bizi burda en iyisi çekileyim ben :)

• Her daim

Note 3
    Note 4
    Note 5
    ..
    ..
    ..

diye gider liste..Gerisi hikaye..

• G3ün 2k ekranı sıkıntı. Note3 al derim.
    Tabi ben olsaydım note3 fiyatına gider z2 alırdım.
  • Note 3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iphone 5s al ama sen illa o ikisi arasından diyosan note3 kullanıcı yorumlarında sürekli kasıyo fln diyolar ve bnc almışken g3 almalısın ama eğer paranı çok düşünüyosan g2 al .g2 ile g3 arasında pek bi fark yok bence. hatta g2nin dış tasarımı bence daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyuz -- 24 Temmuz 2014; 12:57:45 >
  • 2k ekranla sd801 olmaz. Lg fanboylarının zoruna gidecek ama note 3 g3ten daha iyi bir cihaz performans açısından.

• Ben note 3 telefonumu satıp G3 32gb aldım çok memnunum. Note 3 güncel bir cihaz değil artık bu saatten sonra almaya gerek yok. Ayrıca dediğiniz gibi ekranı ikiye bölüp kopyala yapıştır gibi olaylar g3 te var. Bence görsellik ve menü açısından g3 açık ara önde. Ayrıca tasarım olarak gerçekten şık cihaz. Note 3 gibi elinde kocama odun gibi durmuyor. Samsung touchwiz arayüzü var birde allah düşmanıma çektirmesin
  • Öncellikle çok teşekkür ederim arkadaşlar çok aydınlatıcı oluyor yazdıklarınız. Bu arada LG 32GB 3gb ram olanı alınırsa mantıklı geliyor sanki. Diğer şekilde Z2 ondan daha iyi görünüyor ama dediğim gibi Z2 de ısınma problemi olduğundan kullanıcılarda şikayetçi. Okadar telefonlar yapıp inanılmaz fiyatlar istiyorlarki aslında bu TR için geçerli çünkü avrupa ve amerikada alım gücü düşünüldüğünde insanlar çok basit sahip oluyorlar bu telefonlara bizde daha henüz net şekilde oturmamış teknolojileri deneme tahtası gibi 2000-2500 arası paralar vererek daha iyisi çıktığında yaşadığımız pişmanlıkla kalıyoruz :) Avrupaya oranla daha düşük kazançlarla daha yüksek fiyatlı telefonları alıp sinirlenmemek elde değil :) ben başka yerlere kaydım ama konunun özü buralara kadar dayanıyor ne yapayım elimde değil :)
  • Reckless46 kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam niye barındırmasınlar :) mantık çerçevesinde konuşuyoruz eminim onlarda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Ama şu çok önemli ben tarafsız yaklaşılmasını öneriyorum herkese çünkü hep şunu gördüm, mesela biri araştırıyor gidiyor bir marka model alıyor sonra pişman oluyor ama ölene kadar o onun sırrı oluyor sonrada aldığı telefonun çalışanı gibi karşısındakini kesecek gibi savunuyor :) Baştada söylemiştim ben bu şekilde savunanlar yüzünden zmanında iphone almak yerine blackberry aldım daha sonrasında iphone a döndüm ve dediğim şuydu blakkberry= tetris
  • Bir lg g2 aliyorsun ve stock istiyorsan 20d custom istiyorsan cloudystock 2.3 kuruyorsun geri kalanida kumbaraya atiyorsun.Mutlu son

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Note 3 derim...
  • Hatalar var diye duymuştum düzeltilmesi gereken yerler varmış?
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    8 çekirdek işlemci durumu braz farklı ılıyor hem daha uzun şarj hemde daha stabil sanki. Siz ne kullanıyorsunuz?
  • ferhatdzgn kullanıcısına yanıt
    Neyde hata varmis g2de hata falan kalmadi artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamda olduğu gibi G2 kullanıyorum ben.G3'e henüz bakmadım ama o parayı hakettiğini düşünmüyorum.Note serisi benim uzak olduğum bir seri çünkü boy 1.70.Ama siz kendinize uygun olcağını düşünüyorsanız tabi ki Note 3 derim.G3 alacaksanız da S5 e de bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Neyde hata varmis g2de hata falan kalmadi artik

Bahsettiğin yükleme ile alakalı hatalar varmış diye duydum. (cloudystock 2.3)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.