Şimdi Ara

LG G3 FLASH TOOL HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonu kitkata döndürmek için bu flash tool kullandım kullanmaz olaydım flash tool ile kdz yi en ince ayrıntısına kadar her yerden bakarak yaptım aynı şekilde ama programda bir süre sonra "connection to server failed" hatası yüzünden telefonda yazılım yok açılmıyor başarısız oldu kablo orjinal programlar ve kdz dosyası kontrol edildi TR 5.0 kitkat sürümlerinide denedim hala bu hata çıkıyor. Telefon açılamadığından recovery moda girip custom romda kuramıyorum kaldık öyle ortada rootlu olduğundan tel garantiyide götürmek sıkıntı olucak gerçekten arkadaşlar herkes sorunsuz kurarken kabloyada dikkat ettim tam takılı bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim tel öylece kaldı resmen

LG G3 FLASH TOOL HATASI

Şimdiden teşekkürler

• Bu hata önemli bir hata değil, bu hata çıksa bile hiçbir şeye dokunmayın. Arkaplanda kendisi yükleyecektir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani hocam öylece bırakarak devam ediyor dimi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Enderman

Yani hocam öylece bırakarak devam ediyor dimi hocam?

Aynen öyle hocam.
  • beyler bendede aynı hata var ama arkada bağlantı kayboldu yazıyor oylece bıraksam ne yazarki bir yükleme aşaması göremiyorum ben . bu arkadaşın sorunu çözüldü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3mirl

beyler bendede aynı hata var ama arkada bağlantı kayboldu yazıyor oylece bıraksam ne yazarki bir yükleme aşaması göremiyorum ben . bu arkadaşın sorunu çözüldü mü ?

Yükleme devam etti ancak sonradanda telefonum Brick oldu garantiye yollamıştım bilmiyorun samsungta 10 15 defa ron attım sürüm yükselttim felan hiçbir sıkıntı yokken ilk defa LG de oldu ben mi beceremedim yoksa şu kdz olayında şuan stock lolipop kullaniyorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 C KERNEL CRASH HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.