Şimdi Ara

LG G3 D850 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır zenfone 2 bir telefona ait ama değiştirebilir ise başka imei de bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisiyor ama gerek yok baska telde 3g sorunu yasamiyorsunuz dimi yanlis hatirlamiyorsam?
    Butun version romlarda busorun varsa degisik bir durum telofonu hic actinizmi icini d850 oldugu kesinmi board dun ust sag kosesinde tam kodu yazar hic gördunuzmu

Baska telde 3 g aktif oluyormu
    Telin tam adi d850 mi
    Imei saglam yeni tele ait diyosun
    Geriye mekanik sorun kalir oda lte anten ayaklarinin kontrol edimesi gerekli suan nette birtek d855 service manuali var ona bakarak 3 g anten ayaklari bulunup sinyal kontrolu yapilmali sağlam bir tamirci bulmalisin baska birsey aklima gelirse yazarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttsel -- 21 Nisan 2016; 1:30:53 >
  • Bana daha çok d852 marshmallow modem yazılımı lazım.

• Modem firmvare zaten yûkleniyor romla birkikte

• ttsel T kullanıcısına yanıt
    Peki attığınız linkte sonda 3 d852 linki var başındaki isimler farklı acaba hepsi aynı mı yoksa farklılar mı ?
  • Biraz farklilik olabilir hepsini denemedim ama kendi telime f400 kore g3 ten tutunda d855 d851 bircok rom enedim aslinda hepsi yukleniyor ama şebeke birtek bu 852 de çalisti

• bu romu d850 ye yükledim. 4g çekmedi ben de geri at t romuna dönmek istedim ama lgup yüklemeyi yapmıyor. bu telefon d852 diyor 850 romunu yüklemiyor.
  • Telefonu LG flash tool ile download modda geri çevirdim. Bu arada haberiniz olsun. D850 ye d852 romu yüklediğinizde mecburen d852 modemi yüklendiği için LTE 1800Mhz bandını kaybediyorsunuz. d855 harici zaten 800mhz desteklemiyor. Çoğu yerde çeken frekans bir de 1800mhz olmaz ise çok sınırlı yerlerde 4g kullanırsınız.
  • Tot methot ile geri döndünüz sanirim eniyi geri dönüş totla oluyor ben istanbulda şebeke problemi yaşamiyorum şehir dışında deneme firsatim olmadi henüz 4g sizin telde çalişmamasi enteresan benim telde 850 nasil olur modem uyumsuz olabiliyor demekki bunuda öğrenmiş olduk ilginiz ve cevabiniz için tesekurederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttsel

Tot methot ile geri döndünüz sanirim eniyi geri dönüş totla oluyor ben istanbulda şebeke problemi yaşamiyorum şehir dışında deneme firsatim olmadi henüz 4g sizin telde çalişmamasi enteresan benim telde 850 nasil olur modem uyumsuz olabiliyor demekki bunuda öğrenmiş olduk ilginiz ve cevabiniz için tesekurederim.

4g frekanslari ile alakalı. Benim bulunduğum bölgede Turkcell 1800mhz fen yayın yapıyor. D852 de 1800mhz olmadığı için haliyle 4g çekmiyor. Ama demek değil hiç 4g çekmez. Sadece çekim alanı daraliyor. Bazı diğer operatorlerde sorun olmayabilir de benimki Turkcell ile ilintili daha çok.
    Mesela eşimde elephone p6000 var ve bimcell kullanıyor. Her yerde 4g çekiyor telefon. Çünkü tr de ki tüm 4g frekanslarını destekliyor. Ama benim telefonda 800mhz desteği olmadığından biraz pencereden uzaklaşınca 3g ye düşüyor.

• D850 marshmallow oto guncellemesi ciksa ordan radio zipi alip yukleyebiliriz aslinda aveada 4 g heryerde var ama hizi berbat bence 3gi 4g diye yutturuyolar hizda bi artis yok baska tellerdede denedim bimselde avea telekom sebekesi kullaniyor ayni hepside ama marshmallow bi haika olmus hersey cok guzel calisiyor android çıtayı bayağı yukseltmis guvenlik cok iyi iosu yakalamis bence.

• Arkadaşlar romu kurdum.Gayet akıcı ve hızlı evimde 4G çekmediği için H+ a kadar net hızı aldım ancak bu romun çekim gücü diğerlerine göre daha iyi gibi geldi.

Her custom rom kurduğumda imei ve baseband gidiyordu.MM stock rom arıyordum.Arkadaş imdadıma yetişti.

Konu sahibi arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

• Ben tesekkürederim

• ttsel T kullanıcısına yanıt
    kardeşim merhaba bende aynı d850 romlu yurt dışı maşka imei li cihaz vardı senin dediğin gibi d852 başarılı şekilde yükledi yanlız açıldığında ne hat ne wifi.bluetoojh ,nfc ve kamera hiç bir şey çalışmıyor acil yardımm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnjdlmc

kardeşim merhaba bende aynı d850 romlu yurt dışı maşka imei li cihaz vardı senin dediğin gibi d852 başarılı şekilde yükledi yanlız açıldığında ne hat ne wifi.bluetoojh ,nfc ve kamera hiç bir şey çalışmıyor acil yardımm.

bende de aynı sorun olmuştu bendekide d850 sanırım bizim tellerin modeli farklı toplama cihaz işte ne olduğu belli değil
  • ne yaptın sonra nasıl çözüldü sorun yada çözüldümü :D
  • quote:

ne yaptın sonra nasıl çözüldü sorun yada çözüldümü :D

Yok hocam nerde cihaza sırayla d850 d851 d855 hepsini denedik telefon acilsa bile wifi bluetooth ve mobil sebeke aciliyor diyo acilmiyo kamera felan calismiyo verdim telefoncuya yapamazsaniz haber verin gelip kıracam dedim çok sıktı canımı iphone umu sattigima köpek gibi pişman oldum :)

• quote:

ne yaptın sonra nasıl çözüldü sorun yada çözüldümü :D

Hocam bir gelişme var mı halledebildin mi bu sorundan dert yanan çok arkadaş var birbirimize yardımcı olalım haberdar et bizi :)
  • yok hocam yaa daha beter ettim :D fastbot mode geçti çıkamıyorum formları okudum ama bir türlü dowland moda alamadım bilen varsa yardımcı olsun
  • Benim D850'de Refurbished cihaz.Bu romu yükledim her özelliği sorunsuz çalışıyordu.Ama beğenmedim.Türk Telekom hattı ile 4G çalışmıyor.H+ üstüne çıkmıyor.Ayrıca yazı boyutunu küçük yapmama rağmen uygulamalarda saçma bir şekilde büyük kalıyordu.

Neyse tot ile v10D sürümüne dönüp root,recovery yükleyip Fulmics rom yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor.

D850 Tot ile geri dönmek için bu dosyaları indirin
    http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2FAT%26T+D850%2F

LG Flash Tool dll hatası verir ise LGUP_8974.dll dosyasını kullanın.Ben bununla sorunsuz yükledim.
    http://dosya.co/bf1n5jz1r7lv/LGUP_8974.dll.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.