Şimdi Ara

LG G3 Beat mi yoksa Samsung G.Grand 2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gayet açık bir tarafta ips ekranı ve daha henüz yeni piyasaya sürülmüş olan LG G3 Beat diğer yanda da Samsung kalitesiyle ve daha hoş görüntüsüyle göze çarpan Grand 2 ? Fiyatlar ve özellikler hemen hemen aynı hangisini almalıyım ?

Aslında Grand 2 nin 1.5 Gb ram ile fazla olması beni cezbetti.

Grand 2 :http://www.teknosa.com/urunler/125071245/samsung-g710-galaxy-grand-2-white-akilli-telefon

G3 Beat :http://www.teknosa.com/urunler/125071381/lg-d723-g3-beat-gold-akilli-telefon

• Smasungun touchwizharayuzu zaten fazladan rami iciyor yine 3 aya kasip donacaktir aralarinda tercihim kesinlikle g3beat olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi arasinda pek bi fark yok. Tipi hosunuza gideni alin. Ben g3 beat i daha begendim tercihim o yonde olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Ikisi arasinda pek bi fark yok. Tipi hosunuza gideni alin. Ben g3 beat i daha begendim tercihim o yonde olurdu.

aynen ben de ikisini elime alip karsilastirdim. g3 beat in bombeli yapisi ve kilit-ses tuslarinin arka kisimda bulnmasi garip geldi alisabilirmiyim acaba. ote yandan samsung gozume hos geldi ama samsung da s4 s5 grand hep ayni kasa kullandigi icin herkesin elinde goruyorum buda hic hos degil. cok mu kararsizim ne :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up ??
  • g3 beat tabiki g2 de alabilirsiniz.
  • Samsung'un arayuzu varken o donanimli cihaz alinmaz, ikisi arasindan kesinlikle G3 beat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Samsung Galaxy S ya da SL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlıcak

g3 beat tabiki g2 de alabilirsiniz.

butcem 1000 tl ye kadar olmasaydi g2 veya g3 dusunurdum zaten de. g3 un tuslarinin arkada bulunmasi ve arkadaki hafif bombelik yuzunden masa uzerinde kullanirsam saga sola yatar mi dusuncesi beni samsung a yonlendiriyor gibi

@Ust samsung un arayuzu cok mu kotu. ilk defa android alacagim da

• magazada deneyıp bakabılırsın,sanmıyorum saga sola yatacagını cunku g2 kullanıyorumbole bırsey yok,ayrıca o tuslar kolaylık 2 gune alıstınmı nıye daha once kımse akıl etmemıs dıyorsun kendı kendıne.arayuz olarak samsung en kotusu dıyebılırım ram tuketımı coktur,sallıyorum hersey kapalı sırf menulerde gezerken bıle samsunglar dıgerlerıne nazaran daha cok ram harcar ve androıd optımızasyonu bır htc yada sony lg gıbı ıyı degıl bırcok samsung bu yuzden 3-5 ay sonra takılma sınyallerı ve rehberde gecıkmlere baslıyor.ılk kez alacaksan cabuk sogumamak ıcın androıdten samsung tercıh etme bence,en azından ben etmedım ve uzun bır surede edecegımı sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Smasungun touchwizharayuzu zaten fazladan rami iciyor yine 3 aya kasip donacaktir aralarinda tercihim kesinlikle g3beat olurdu.

şu saçma düşünceden kurtulsanız diyorum bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Smasungun touchwizharayuzu zaten fazladan rami iciyor yine 3 aya kasip donacaktir aralarinda tercihim kesinlikle g3beat olurdu.

dusunce degıl gercek bu,ama aksını dusunuluyorsa işte kurtulunması gerekn sacma dusunce tespıtı onun ıcın cuk oturuyor.
  • quote:

quote:

Saçma mı daha neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield_66

quote:

quote:

Saçma mı daha neler

3 aya kasıp donduğu falan yok.500 liralık samsung galaxy +2 nitro plus bıdı bıdı modelinden bahsetmiyorsanız tabi

• Yakin bi akrabamda grand 2 var. Gayet guzel ciha. Yag gibi akiyor tabiri caizse. Ayrica tasarim cok hos. Arka kapagi note 3 un kapagina benziyor. Deri degil ama deri gorunumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma mı daha neler

3 aya kasıp donduğu falan yok.500 liralık samsung galaxy +2 nitro plus bıdı bıdı modelinden bahsetmiyorsanız tabi

Senin için 6 ay yaptım , hadi gene iyisin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma mı daha neler

Senin için 6 ay yaptım , hadi gene iyisin

eyv adamsın

• G3 beat alın, ileride bir zaman sonra iyiki grand 2 yerine bunu almışım diye sevinirsiniz :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.