Şimdi Ara

LG G3 Beat kullanıyorum ve bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha 4 gün önce aldım gerizekalı gibi 5.0.2 e güncelledim ve bundan kurtulmak için telefonun ayarları kısmından 4 5 kez üst üste format attım tabiki arada zaman farkı vardı ama hepsinde de telefonun şarjı %50 nin aşşağısındaydı araştırdım biraz hard reset attım ama bu seferde %50 nin altındayken format atmayın demişti adam yazılımsal sorunlar olabilir demişti hepsinde de 5.0.2 güncellemesinin kasmasından dolayı ve düzelmesi için atmıştım hard reset için şarjı %65 e kadar yapıp telefonuma hard reset attım ve kasmalar falan hepsi düzeldi ama google playde telefonu yan yatırıp aşşağı indirirken bazı sayfalarda kasma oluyor ve retrica da çok aşırı bir kasma var telefonun normal kamerasında sıkıntı yok her şey çok akıcı ama o hafif kasmalar ve telefonun eskisine göre ağır olması ve yavaş açılması beni rahatsız ediyor bu 5.0.2 güncellemesinden dolayı mı telefonum böyle yoksa ben mi bozdum

• yardım edecek birisi yok mu
  • 15 kişi görmüş ve 1 tanesi bile yardım etmiyor
  • spam yapıyoruz bir kişi bile yardım etmiyor
  • TFL Benihime T kullanıcısına yanıt
    O kadar hard reset atmanıza gerek yoktu. Bir kere hard reset attıktan sonra telefonun ilk ayarlarını yapıp bi 5 dakika kadar beklemeniz yeterli.

Retrica zaten çoğu telefonda kasıyor. Eski sürümde kasmıyorsa ona birşey diyemem.
  • Google a g3 beat 4.4.w çevirme yaz illaki bulursun kitkata çevir işlem basit zaten. Android 5 haram bu cihaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜSTAD HEMEN YARDIMCI OLAYIM BENDE KULLANIYORUM TELEFONU HARD BRICK ETTIM NEYSE DEVAM
    İLK OLARAK LG FIRMWARE SITESINDEN LG G3 BEATI BULUP TURKEY V10C ROMUNU İNDİRMEN BAŞKA ÜLKE ROMLARINI KABUL ETMİYOR ÇÜNKÜ
    DAHA SONRA LG FLASHTOOL İNDİR XDA DA BULABİLİRSİN DAHA SONRA TELEFONUNA UYGUN USB DRIVERLERINI YÜKLE DAHA SONRA
    TELEFONUN SES AÇMA TUSUNU BASILI TUTUP PCYE BAĞLA FLASHTOOLU AÇ SELECT KDZYE BAS ORDAN İNDİRDİGİN D723TR10C ROMUNU SEÇ DAHA SONRA CSE FLASH DE GELEN HERŞEYE TAMAM DE YÜKLENMESİNİ BEKLE Bİ SİGARA FELAN YAK O ARADA TAMAMDIR :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemtinFamesi

ÜSTAD HEMEN YARDIMCI OLAYIM BENDE KULLANIYORUM TELEFONU HARD BRICK ETTIM NEYSE DEVAM
    İLK OLARAK LG FIRMWARE SITESINDEN LG G3 BEATI BULUP TURKEY V10C ROMUNU İNDİRMEN BAŞKA ÜLKE ROMLARINI KABUL ETMİYOR ÇÜNKÜ
    DAHA SONRA LG FLASHTOOL İNDİR XDA DA BULABİLİRSİN DAHA SONRA TELEFONUNA UYGUN USB DRIVERLERINI YÜKLE DAHA SONRA
    TELEFONUN SES AÇMA TUSUNU BASILI TUTUP PCYE BAĞLA FLASHTOOLU AÇ SELECT KDZYE BAS ORDAN İNDİRDİGİN D723TR10C ROMUNU SEÇ DAHA SONRA CSE FLASH DE GELEN HERŞEYE TAMAM DE YÜKLENMESİNİ BEKLE Bİ SİGARA FELAN YAK O ARADA TAMAMDIR :D

Süper anlatım ustam cigara içmiyorsak ne yapalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çay içebilirsin yanındada cuvara
  • Beyler sorumu cevaplayan hala olmadı telefonumda yazılımsal bir problem olabilir mi ?
  • TFL Benihime T kullanıcısına yanıt
    Olabilir, olmayadabilir.

Asıl soru, yazılımsal bir problem olmayabilirmi olacaktır evlat.
  • Birader uzatma işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.