Şimdi Ara

LG G3 almayı düşünüyorum önerilerinizi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle forumda birisinde çatlama sorunu olduğunu gördüm bu doğru mudur?
    Ürünü ithalatçı garantili almayı düşünüyorum, ne dersiniz? Ürünle ilgili yaşadığınız problemler var mı ? Bütün önerilerinizi almalıyım.

    Bu arada max. 1200 TL civarı başka ürün önerisindede bulunabilirsiniz. (Samsung hariç)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewisaoy

    Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle forumda birisinde çatlama sorunu olduğunu gördüm bu doğru mudur?
    Ürünü ithalatçı garantili almayı düşünüyorum, ne dersiniz? Ürünle ilgili yaşadığınız problemler var mı ? Bütün önerilerinizi almalıyım.

    Bu arada max. 1200 TL civarı başka ürün önerisindede bulunabilirsiniz. (Samsung hariç)

    İthalatçı garantili alacaksanız g4 alın hocam. G3'ün çatlama sorun var hemen hemen her seride oluyor son serilerde olucak mi o da 3 4 ay içinde belli olur ama bu telefonun kullanimina etki eden bi çatlama değil ayrıca sorun çıkartmadan değişimini yapıyorlar. Şarj performansı beklediğinizin altında çıkabilir alışma süreci gerektirir ayrıca ilk 2 şarjda daha çabuk biter pil veryansin etmeyin 3 4 defa fulledikten sonra batarya kendine gelir. Çok oyun oynayan, video çeken biriyseniz telefonun ısındığını farkedersiniz o yüzden telefonun tüm güncellemelerini yapın. Bazi arkadaşlar var mesela hala kitkat sürümünü kullanıp bu çok ısınıyor diyen halbuki adamlar birçok güncelleme yayınladı ve ısınma en aza düştü ben yarım saat real racing 3 oynuyorum mesela nerdeyse sıcaklık hissetmiyorum. Ama şöyle bir durum var siz ilk aldığınız güncelleme yaptığınız zamanlar yazılım yüklenirken ısınma yapar yapıyor bende her seferinde böyle bi durumda da heyecan yapmayın yazılım güncelleme bittikten 2 dakika sonra kendine geliyor hemen. Telefondan yüksek kullanım süresi beklemedikce pisman olmazsın normal kullanımla rahat bi günü çıkartırsın ayrıca yedek batarya taşıma imkanında var pil çıkarılabildiği için. Fiyat olarak alabileceğin en iyi telefon G3 derim 1200'den daha da ucuza alabilirsin pişman olucağını sanmam özellikle şuan ki paralel fiyatıyla piyasanın en iyi telefonu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kardeşim hangi ildesin bilmiyorum ama lg g3 32 gb 3 gb ram kipa mazağasında 1200 tl alabilirsin fiyatı çok iyi bence hem türkiye garantili ben lg g3 rootlu olarak kullanıyorum telefonda oyun oynamadığın sürece ısınma problemi yaşamazsın oyun dediğimde basit oyunlar değil örneğin aspalt tarzı oyunlarda telefon illa ki ısınır ama dediğim telefon 3 gb olduğu için bu tarz sorunlar yaşacağını düşünmüyorum arkadaşım daha yeni aldı çok memnun o fiyata alabileceğin çok telefon yok zaten yazmışsın samsung'a kesinlikle bulaşma derim bir de kameraya çok önem veren biri değilsen lenovo p70 al derim performans olarak çok iyi bir telefon kullanan gördüm hiç kasma donma sorunları olmuyor dediğim gibi tek sorun kamerası o da idare eder durumda p70 alırsan da lollipop güncellemesine geçme batarya performansı azalıyor bilgin olsun p70 'in fiyatı ise 750 Tl civarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca_venger_ -- 4 Ocak 2016; 9:21:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.