Şimdi Ara

lg g3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar, g3 fiyati şu aralar 1000-1100 tl civari(32gb) arastirdigim kadariyla ilk 3 ay sorunsuz daha sonra ısınma, takılma, şarj problemi çıkıyormuş dogrumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• r0di R kullanıcısına yanıt
    ayrıca 1100 dediğin cihazlar resmi lg garantili olmuyor getiren başka bir firma garanti veriyor onlarda genellikle bir bozuldu mu telefon yaptırana kadar yıl geçiyor benden söylemesi
  • Öncelikle kardeşim bende lg g3 var 32 gb beyaz 504k serisi. Cihazdan edindiğim tecrübelerimle sana + ve - leri sıralayayım.
    "-"leri:
    Cihaz gerçekten ısınıyor stabil kullanımda değil ama mesela büyük oyunlar ağır grafikli olarak oyunlar oynandığında ısınma yapıyor yani 55-65 derece arası oynuyor böyle bir işte.
    Batarya 3000mAh ın hakkını kesinlikle veremiyor çünkü cihazdaki harika ekran yiyip bitiriyor ama açık konuşayım ben sürekli aktif kullanıyorum telefonu yani günde 24 saatte en fazla 8-9 saat bekleme konumunda duruyor oda uyuduğum için ama kalkınca gayet ful olarak kullanıyorum ama ekran ışığını otomatikte kullanıyorum beni geceye kadar götürüyor.
    Bazen hafif takılma yapıyor ama böyle 1 saniye filan.
    "+"ları:
    Müthiş bir ekran görüntüsü.
    Arkasında bulunan lazer odaklama olayı gerçekten işe yarıyor yani kimse boş bişi gibi düşünmesin işe yarıyor.
    Ses konusunda hoparlör performansı harika fakat orta halli bir kulaklıkta çok iyi değil tabiki kaliteli bir kulaklıkla gayet iyi.
    Şuan cihazımda UFC-Asphalt 8-MC5-DH5- var gayet rahat olarak oynuyorum takılma olmuyor.
    Dizaynı çok güzel.İnsanın hoşuna gidiyor :D

Genel olarak bana sorarsanız garantisiz olarak yada ikinci parti firmalardan 1000-1300 liraya alına bilecek en iyi telefon piyasada ki.
    Tamimiyle kendi görüşümdür. İyi günler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihjohn

Öncelikle kardeşim bende lg g3 var 32 gb beyaz 504k serisi. Cihazdan edindiğim tecrübelerimle sana + ve - leri sıralayayım.
    "-"leri:
    Cihaz gerçekten ısınıyor stabil kullanımda değil ama mesela büyük oyunlar ağır grafikli olarak oyunlar oynandığında ısınma yapıyor yani 55-65 derece arası oynuyor böyle bir işte.
    Batarya 3000mAh ın hakkını kesinlikle veremiyor çünkü cihazdaki harika ekran yiyip bitiriyor ama açık konuşayım ben sürekli aktif kullanıyorum telefonu yani günde 24 saatte en fazla 8-9 saat bekleme konumunda duruyor oda uyuduğum için ama kalkınca gayet ful olarak kullanıyorum ama ekran ışığını otomatikte kullanıyorum beni geceye kadar götürüyor.
    Bazen hafif takılma yapıyor ama böyle 1 saniye filan.
    "+"ları:
    Müthiş bir ekran görüntüsü.
    Arkasında bulunan lazer odaklama olayı gerçekten işe yarıyor yani kimse boş bişi gibi düşünmesin işe yarıyor.
    Ses konusunda hoparlör performansı harika fakat orta halli bir kulaklıkta çok iyi değil tabiki kaliteli bir kulaklıkla gayet iyi.
    Şuan cihazımda UFC-Asphalt 8-MC5-DH5- var gayet rahat olarak oynuyorum takılma olmuyor.
    Dizaynı çok güzel.İnsanın hoşuna gidiyor :D

Genel olarak bana sorarsanız garantisiz olarak yada ikinci parti firmalardan 1000-1300 liraya alına bilecek en iyi telefon piyasada ki.
    Tamimiyle kendi görüşümdür. İyi günler arkadaşlar.

öncelikle tesekkur ederim cevapladigin icin, ben oyun oynamam telefonda genelde internet ve video izlerim bu durumda ısınma olmaz sanirim video dışında da sarjın pek yiyecegini sanmiyorum internet kullaniminin dedigin gibi bu fiyata alinabilecek en iyi telefon sanirim

• acaba lg g3 ile g3 beat arasında çok fark var mı ? bana da bi arkadaşım kullandığı için kendisi baya methetti lg3 ü ama bana çok büyük geldi o yüzden g3 almayı düşünüyorum. zama karar veremedim.
  • Dostum herkes telefonun belli başlı hatalarından, kronik problemlerinden bu kadar çok bahsederken paralel'den telefon almak çokda mantıklı değil. Yeni sürümlerinde problemlerinin çoğu kaldırılmış diye duyuyoruz ama ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigith_45

acaba lg g3 ile g3 beat arasında çok fark var mı ? bana da bi arkadaşım kullandığı için kendisi baya methetti lg3 ü ama bana çok büyük geldi o yüzden g3 almayı düşünüyorum. zama karar veremedim.

G3 beat g3 un yarisi değildir. Klasi cok farklı anca zenfonelarla filan kiyaslayabilirsin. Ozellikle yukardaki arkadasin dedigi gibi ekran faktörü çok fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Samsung UE55TU8500 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • updullah

• g3 alınabilecek bir cihaz bende g4 var ciddi iyi cihaz ama kırıldı ekranı :(
  • 1100 e lg g3 ü nerden alıcaksın? bende 1100 tl bütçe var ama zenfone 2 almayı düşünüyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

1100 e lg g3 ü nerden alıcaksın? bende 1100 tl bütçe var ama zenfone 2 almayı düşünüyodum

n11 ve spotçularda 900 e bile var

• Hangi spotçuda 900 tl ye var . Ben bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: toro58

Hangi spotçuda 900 tl ye var . Ben bulamadım.

sahibinden de var, arayip sordum imei numarasi vs. hic bir problem cikartmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.