Şimdi Ara

LG G3 32 GB DONMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni bir lg g3 32 gb telefon aldık daha yeni kutusundan açtık subway surfer kurdum ama subway surferda donma yaşıyorum diğer oyunlardada denedim ram prog ne kadar kullandığına baktım boşta 800 mb ram gözüküyor

• tek subway olsa neyse çoğu oyunda oluyor
  • denizans D kullanıcısına yanıt
    Ustam oyun ayarlarıyla ilgili bir durum geçenlerde biri daha aynı problemi yaşamıştı g3 bölümüne sor hocam g3 de kasıyorsa biz ölmüşüz desene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta sa da kasmazken subwayda kasiyorsa bunu telefonda degil oyunun yapimcisinda araman lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea nın world racing 3 de donmalar gerçekleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizans

Merhaba yeni bir lg g3 32 gb telefon aldık daha yeni kutusundan açtık subway surfer kurdum ama subway surferda donma yaşıyorum diğer oyunlardada denedim ram prog ne kadar kullandığına baktım boşta 800 mb ram gözüküyor

Arkadaşım cihazda bir sıkıntı olmaması gerekiyor. Bende g3 32 gb kullanıyorum bende bir sıkıntı yok. Hatta 32 GB dan kalan hafıza 2 gb. 28 tane oyun var bunlardan 16 tanesi büyük oyunlar. Diğerleri Temple run gibi oyunlar. Kasma donma yok.

• Çoğu ağır oyunu en az 20 25dk oynamışlığım var hiçbir şekilde donma yaşamadım Çamur atmadan önce oyun gelistiricileriyle iletisim kursaydın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 3 / 32 GB Beyaz Renk
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay camur atmak degil anlamadığım neden telefonla birşey yapmadığımda boşta 800 mb ram gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizans -- 30 Kasım 2014; 18:54:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.