Şimdi Ara

LG G3 32 GB 1.079 TL + 100 TL Chip-Para + Ücretsiz Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fonotel Delta hepsi çok ii
  • Sıkıntısız alın kullanın cihazlar aynı
    Fonotel Delta hepsi çok ii
  • bloodrap kullanıcısına yanıt
    Kaçırma hacı. Başka yerde 75 lira o alet. Yalnız onu ekleyince 4 lira kargo çıkar haberin olsun. 10050mh ile teli 3 kere şarj edersin. @bloodrap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloodrap kullanıcısına yanıt
    Kaçırma hacı. Başka yerde 75 lira o alet. Yalnız onu ekleyince 4 lira kargo çıkar haberin olsun. 10050mh ile teli 3 kere şarj edersin. @bloodrap

• quote:

Orijinalden alıntı: gkaradagli

eyvallah başkan 4 lira bir şey değil bende baktım en ucuz 75 TL
  • Delta servise kasa çatlağı için gönderdiğimiz 2 telefonda 2 gün sonra değiştirilip geri gönderildi. İstisnalar vardır elbette ama Deltaya güvenim Lg Türkiye'den daha fazla. Lg Türkiye çatlak kasayı değiştirip gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Delta servis bilindik kronik sorunlu cihazlari bile telefonda kilcal cizikleri mazeret gosterip geri yolluyor.

Lg tr garantili olmadikca lg almayin derim.

2 lg g3 var ailede. Birini gönderdik kasa çatlağı için. 2 günde değiştirip yolladılar. 2. si ise 1 haftadır yatıyor serviste. Bakalım ne olacak. Bahsettiğiniz tarzda bir sıkıntı henüz yaşamadım.

Not: Aklıma gelince aradım delta yı ne oldu bizim telefon diye. Tamiratı yapıldı, test aşamasında, bugün yada yarın kargolanır dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 28 Aralık 2015; 15:18:57 >
  • bu kliksa da hep axess mi çalişiyor nedir... bi kerede maximum yap hadi onu geçtim yapi kredi yap.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Delta servis bizim ghost touch denen dokunmatikteki kendiliginden dokunma sorununa uzerindeki kilcal cizikleri bahane ederek geri yolladi. Sonradan telefonun piyasasi dusunce normale dondulerse bilemem. Kesinlikle ithalatci urunu almiyorum gerekirse garantisiz alirim.

• McCarty kullanıcısına yanıt
    İkisi de sabancının olunca öyle oluyor genelde 😀

• okanabim O kullanıcısına yanıt
    Maalesef alamadık.
    3D Secure işlem yapalım dedik bir türlü bankadan şifre mesajı alamadık.
    Sonunda pes ettik.
    Ne yapalım kısmet değilmiş.
  • Kliksa cek veriyordu 40 tl onuda kullaniriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1149 olmuşl fiyat
  • fiyat artmış.

zenfone 2 laser var 719tl
    50tl chip-40tl de kliksa indirimi ile 630tl ye geliyor.
    Kullanan arkadaş var mı? batarya ve kamerası nasıldır?
  • bir çok kişinin g3'ünde kronik kasa çatlağı var.
    hatta forumda konuları bile var...
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    arkadasim arada gercekten garanti disi kalmasi gereken cihazlarda var. ama daha da cok magdur olan var. mesela kronik ekranda sari leke oldugunda kasanin herhangi bir yerinde nokta kadar ezik olmasi garanti disi birakip ucretli yapariz demelerine sebeb oluyo ornekl
  • Gecen hafta n11 den garantisine bile bakmadan 7. G3 32 gb siparisini gectim su an kullandigim ritzy bazilari delta bazilarini hic duymadim bile. Masallah diyeyim ne kasa catlagi ne ekran sararmasi nede baska bir sorunla karsilastim elimdeki telefonu 8 aydir kullaniyorum oncekide lg g3 idi titan rengiydi onunda 1 senesi doldu. Elektronik isi sans isi. Benim gozumde delta kvk genpa hepsi ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

quote:

Orijinalden alıntı: bloodrap

quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

Garanti sorunlu cihazlar tavsiye etmiyorum bende alacaktım vazgeçtim

hocam herkesin anlaması için biraz açarmısınız konuyu? Garanti sorunu derken

Geçen gün aradım firmayı ihtalat garantili dediler ve ithal ettikleri firmalar

Evo
    Cep paket
    Betpa
    Dubai
    Fonotel

Yazım hatası olduysa düzeltin benim arkadaşım bimekste çalıştı hepsini biliyorum sakın alma dedi

Distiribütörü de biliyor muymuş? Ordan mı alalım?

https://www.sikayetvar.com/lg-mobile

hepsini biliyorum alma dedi bir delta varmış oda kliksa getirmiyor bende almadım

• yanlış hatırlamıyorsam ekran florosanı dedikleri şey zamanla işlevini kaybediyor ve ekran sararıyor. ips ekranlarda oluyor amoled ekranlarda yok sanırım bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

paralel ithalatta alakasiz bir yerde en ufak bir ezik bilem garanti disi birakmasina yeterli. sikayetvar da resimli orneklerle dolu sikayet var.paralel ithalatta garanti disi kalmasa bilem degisim degil tamir yapılıyo. onuda delta garanti yapıyo. iscilik ne derecedir bilmem.

Samsung servisi kenarında küçük bir çizik var diye telefonumun arızasını ekran arızası olarak belirtti ve 600 TL para talep etti. Anlayacağınız Apple dışında telefon firmalarının hiçbirinin garantisinden bir şey beklemeyin.

Eşim ve bana 2 adet LG Türkiye garantili G3 Stylus cihaz aldık. 4 -5 ay sonra eşimin telefonunun ekranında sararma benimkinin ise kasada çatlaklar oluştu. Verdik servise 2 hafta sonra kapalı kutu G4 Stylus yolladılar. LG alacaksanız LG Türkiye garantisinden şaşmayın.. ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.