Şimdi Ara

LG G3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. LG G3 almayı düşünmekteyim pek çok yakından tanıdığım kişiler kullanıyor ve tavsiye ediyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim için güncellik ön planda olduğundan 6.0 Marshmallow sürümü gelecek mi bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi? Kullanan arkadaşlar da serviste sıkıntı olup olmadığını telefonun artı ve eksilerini, deneyimlerini anlatırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şu ana kadar şarj ve biraz ısınma sorunu dışında pek bi sorunla karşılaşmadım, dayanıklılık içinse 150 cmden yere ekran üzerine düştü asfalt zemine ilk aldığımda kenarında ufak deforme dışında bir problemi yok yani dayanıklı sayılabilecek bir yapıda,

Lg g4 g5 gibi cihazlarda bootloop sorunu oluyormuş ondan maddi durumuma göre ozaman g3 mantklı geldi aldım ama şuan başka tercihlere de yönelebilirsiniz sony htc sony muadil modelleri yaklaşık fiyatlara bakmanızda fayda var
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 2 yıldır LG G3 kullanıyorum. Telefonda hala bir yavaşlama yada herhangi bir sorun yok. Yanlız 2 kere batarya değiştirdim ve şarj birazcık hızlı tükeniyor ama çok normal 2 yıldır çok fazla kullanıyorum telefonu hatta benim kullanışıma göre çok da iyi dayanıyor.

Bence LG nin üretmiş olduğu gelmiş geçmiş en dayanıklı ve sağlam telefonlarından. Şimdi yeni cart curt bir sürü yok g4 g5 bişiler çıktı ama deneyimlerime dayanarak rahatça söyliyebilirim ki G3 çok sağlam telefondur.
  • Tesekkur ederim. Peki GM5 PLUS hakkinda düşünceleriniz nelerdir? Size de sormak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.