Şimdi Ara

LG G2mi satip Z1 Compact aliyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 3 ay once aldim G2 yi iphone4 ten gectim bugune kadar da cok memnunum aslinda tek sikintisi boyutlari telefonun ve de malzeme kalitesi daha dogrusu kalitesizligi :) (alimunyum ve camdan sonra plastik pek sarmadi)

ama onun disinda knock on'a asik oldum rootlayip iste ses patchi kamera modu vs vs duzeltmlerini yapinca telefon tam anlamiyla bi canavar oldu fakat iste dedigim gibi bir turlu tam olarak iphone 4um gibi isinamadim telefona.

simdi z1 compact cikti resmen asik oldum telefona. hem ozellik hem malzeme hem sony markasi

telefonumu 500$ gibi bir paraya ebayde elimden cikarsam telefonu internette 650$ a buldum ben avustralyada yasiyorum burda 1 senelik garantiyle geliyo ben 4 senelik uluslararasi garanti ekletirsem 70 dolar falan daha koyuyolar kargosu falan 750$a geliyo bide ebayden soyle bisey alsam

http://www.ebay.com.au/itm/SanDisk-64GB-Mobile-Ultra-micro-SDHC-Class-10-MicroSD-Memory-Card-SD-Adapter-/140900405984?pt=AU_Electronics_Memory_Cards&hash=item20ce5192e0

oluyo sana 800 dolar. Yani 300 dolar gibi bi para harcamis olucam. Aslinda maddi acidan hakikaten akil kari bisey degil ama bu telefonu gercekten uzun seneler kullanabilirim gibi hissediyorum iphone 4ten sonra ilk defa bi telefon bu kadar hosuma gitti zaten z1 de aklim kalmisti cok buyuk diye g2 aldim :)

neyse sizin gorusleriniz nelerdir? bu arada lutfen yanlis anlamayin amacim kimseye hava atmak falan degil ben bekarim allaha sukur guzel para **** kendime gore harcamamak icin bir neden goremiyorum :)

Xperia serisini daha onceden kullanan arkadaslardan yorumnlarini bekliyorum.

You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

• Bence LG G2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • Bence lg g2 yerine z1 deyişmek pekte iyi bir fikirdeyil bunun yerine z2 yi bekle ve al derim . şahsen g2 yerine düşünülcek yada tercih edikcek iki telefon var note3 snopdragon800 lü versiyon yada xperia z2

abi note 3 cok buyuk ben zaten boyuttan ve malzeme kalitesinden sikayetciyim o yuzden sonye yoneliyorum. htcnin yeni telefonunu da mi beklesem acaba
  • yukari
  • Bence pek gerek yok gibi,küçük ekran ve kaliteli malzeme istiyorsanız alabilirsiniz.Z1 compactın ekranı ips ve gayet iyi.
    Samsung Galaxy A5 Hafiza sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z1 compact g2 den az da olsa daha üstün bir cihaz hemde küçük bir cihaz ve malzeme+marka kalitesi istiyorsanız sizin için mükemmel bir seçim olacaktır

Orijinalden alıntı: berkhan61

z1 compact g2 den az da olsa daha üstün bir cihaz hemde küçük bir cihaz ve malzeme+marka kalitesi istiyorsanız sizin için mükemmel bir seçim olacaktır

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neydiyon -- 4 Mart 2014; 16:21:52 >
  • Sanki z1c metal kasa O da plastik. Ayrica ekranini gor once bir. Kusarsin. G2'den sonra camur gibi gelir sana ekran. Ayrica g2 kamera olarak cok basarili bence. Hersey megapixel degil. G2'den sonra ustune para koyup z1c almak istemene cok guldum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 4 Mart 2014; 16:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Sanki z1c metal kasa O da plastik. Ayrica ekranini gor once bir. Kusarsin. G2'den sonra camur gibi gelir sana ekran. Ayrica g2 kamera olarak cok basarili bence. Hersey megapixel degil. G2'den sonra ustune para koyup z1c almak istemene cok guldum ama

Her konuda fanlik yapma neredeyse plastik metalden daha iyi diyeceksin.Azicik objektif bak olaylara kendim S3'e sahibim plastik bir telefon. Z1c'yi kotulemek icin sebep mi ariyorum.Ben aramiyorum ama sen baya ugrasmissin.

Orijinalden alıntı: Frankdal

quote:

Sanki z1c metal kasa O da plastik. Ayrica ekranini gor once bir. Kusarsin. G2'den sonra camur gibi gelir sana ekran. Ayrica g2 kamera olarak cok basarili bence. Hersey megapixel degil. G2'den sonra ustune para koyup z1c almak istemene cok guldum ama

Her konuda fanlik yapma neredeyse plastik metalden daha iyi diyeceksin.Azicik objektif bak olaylara kendim S3'e sahibim plastik bir telefon. Z1c'yi kotulemek icin sebep mi ariyorum.Ben aramiyorum ama sen baya ugrasmissin.

Yav he he diyelim gecelim.

• quote:

quote:

quote:

Tamam sen oyle yap liseli burda mesaj kirliligi yapmaya devam et
    Bende G2 almayi dusunuyorum.Neye gore Z1c'ye cop deyip G2'yi tahta cikariyorsun anlamiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam sen oyle yap liseli burda mesaj kirliligi yapmaya devam et
    Bende G2 almayi dusunuyorum.Neye gore Z1c'ye cop deyip G2'yi tahta cikariyorsun anlamiyorum.

Sana cevap bile vermezdim normalde. Mesajimda ÇÖP kelimesi asla yok. Simdi av o youtube'u. Yaz z1c diye. Incele oradaki videolari. Sonra gel tekrar konusalim. G2'den elle tutulur ne artisi var? 2000 bin lira verilecekse onun yerine gider note3, veya z1 alinir. Kismislar cozunurlugu. Sanki 1080p'de zorlaniyoruz. G2'den z1c'ye gecen k*rizdir benim gozumde. Parayi saga sola savuran insandir.

• gençler konuyu dağıtmayın elinde g2 si olan biri z1c almamılımı almamalımı onu tartışıyoruz
    bence aralarında eğer fiyat farkı olmasaydı z1c mantıklı bir seçim olurdu
    ikiside plastik tabiki
    ama z1c tasarım itibariyle g2 den daha sağlam bi yapı ortaya koyuyor
    ayrıca 720p lik bi ekranda snap800 lü bi işlemcinin performans farkıda 1080p ye göre nerdeyse iki katına falan denk geliyo
    g2 kötü bi cihaz değil elbette 4.3 inç herkese hitap etmez zaten hemde 5.2 inçlik bi ekrandan 4.3 e geçmek çok sıkıntılı bi durum olur
    azsussan: ekran için söylediğin çamur tabiri kesinlikle yanlış çünkü z1c ips panele sahip AYRICA sen hiç kullanmadığın bi telefon hakkında böyle bi yorum yapamazsın.

Orijinalden alıntı: fenerlix73

gençler konuyu dağıtmayın elinde g2 si olan biri z1c almamılımı almamalımı onu tartışıyoruz
    bence aralarında eğer fiyat farkı olmasaydı z1c mantıklı bir seçim olurdu
    ikiside plastik tabiki
    ama z1c tasarım itibariyle g2 den daha sağlam bi yapı ortaya koyuyor
    ayrıca 720p lik bi ekranda snap800 lü bi işlemcinin performans farkıda 1080p ye göre nerdeyse iki katına falan denk geliyo
    g2 kötü bi cihaz değil elbette 4.3 inç herkese hitap etmez zaten hemde 5.2 inçlik bi ekrandan 4.3 e geçmek çok sıkıntılı bi durum olur
    azsussan: ekran için söylediğin çamur tabiri kesinlikle yanlış çünkü z1c ips panele sahip AYRICA sen hiç kullanmadığın bi telefon hakkında böyle bi yorum yapamazsın.

Ips ekran diye iyi mi oldu simdi? Gozlerim bozuk o zaman Videolari izle. Ekrani gor. Sonra gel.

• Z1 , 2 milyar.

Z1 Compact 1.400 TL .

Neyin kafasını yaşıyorsun sen ? Mesaj kirliliği yapma .

Şimdi ufaktan 2le.

Hastasına... Ortamlara çok takılmayan, 1981 model, boyası veya değişeni olmayan, bakımsız, 25 beygirlik performansıyla şehir içinde çok yakmayan, keyfe keder kişiyim.
  • G2' den Z1C 'ye bal gibi geçilir.

Eşekten inip ata binmek demeyelim de öyle bir değişim olur senin için

Değiştir kardeşim memnun kalırsın Z1C' den.Donanım olarakta çok üst seviye bir cihaz.

Ha o fiyata başka alternatifler yok mu ? Var. Ama Z1C de mantıklı

Hastasına... Ortamlara çok takılmayan, 1981 model, boyası veya değişeni olmayan, bakımsız, 25 beygirlik performansıyla şehir içinde çok yakmayan, keyfe keder kişiyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.