Şimdi Ara

lg g2 wallpaper sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zedgede bi wallpaperi download set dediğimde geniş açıda yayıyor sayfaları değiştirdikce sağ sol bakabiliyorum wallpapere
    fakat ben bi resmi ayarla dediğim zaman kes kırp diyor kesmeden kırpmadan resmi yayıp kullanamıyorum lg g2 kullanıyorum

bu sorunu halleden varmı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 19 Aralık 2014; 15:36:41 >

• webmaster58 kullanıcısına yanıt
    1080x1920 cözünürlügündeki resimleri kullanmalısınız.
  • 1080x1920 telefonun bir ekran boyutu bu ebatta bi resmi kes diyip zaten direk ayarlıyorsun ben bunu sormuyorumki
    telefonun orjinal içindeki wallpaperleri sectiğimizde ebatları çok yüksek sağa sola kaydırabiliyoruz diğer sayfalara gectiğimizde
    resmin sağını solunu görüyoruz ben daha büyük bi ebattaki resmi sayfalara yaymak istiyorum. bunu zaten söylüyorum
    telefonumun ekran cözünürlüğünü bana söylemene gerek yok ekran cözünürlüğünü bilmesem bu telefonu almam zaten.
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    yanlis anlamisim. cogu insan full hd oldugunu bilipte dikey resim nasil koyulcagini bilmiyor. yatay koycaksaniz 1920x1080 in katlarini kullancaniz o zaman. 2160x3840 gibi. ama yuksekligi az genisligi cok fazla olani koyabilir misiniz bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

zedgede bi wallpaperi download set dediğimde geniş açıda yayıyor sayfaları değiştirdikce sağ sol bakabiliyorum wallpapere
    fakat ben bi resmi ayarla dediğim zaman kes kırp diyor kesmeden kırpmadan resmi yayıp kullanamıyorum lg g2 kullanıyorum

bu sorunu halleden varmı arkadaşlar ?

Bu tür konuları Ana konuda sorarsanız yardımcı olacak çok arkadaş var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.