Şimdi Ara

Lg g2 vs Google nexus 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Allah Allaaah, bir ben mi yaşamıyorum oyunlarda fps düşüşünü? Yalan arkadaşlar sıfır kasmayla oynuyorum oyunları RR3, NBA2K14, ASPHALT 8 vs vs
    Tel.G2

hocam youtube ta var video hatta 15 fps ye dusuyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 nin oyun performansi 4.2.2 deyken gercekten dusuktu. Ama 4.4.2 ile tum driverlar guncellendi ve oyunlardaki kasma sorunu ortadan kalkti bunu dh deki g3 vs g2 videosunda gorebilirsiniz ilk incelemede (4.2.2deyken) most wanted ta frame atlamalari oluyor denmisti fakat o videoda cok akici bir deneyim sundugu soylendi. Hem batarya hem yazilim ozellikleri (qslide,quickremote,knockkode vs.vs.)hem kamera g2 yi nexus 5 in bir kac adim onune tasiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

G2 nin oyun performansi 4.2.2 deyken gercekten dusuktu. Ama 4.4.2 ile tum driverlar guncellendi ve oyunlardaki kasma sorunu ortadan kalkti bunu dh deki g3 vs g2 videosunda gorebilirsiniz ilk incelemede (4.2.2deyken) most wanted ta frame atlamalari oluyor denmisti fakat o videoda cok akici bir deneyim sundugu soylendi. Hem batarya hem yazilim ozellikleri (qslide,quickremote,knockkode vs.vs.)hem kamera g2 yi nexus 5 in bir kac adim onune tasiyor.

Peki isinma sorunu?Diger telefonlara gore fazla isiniyor deniyordu ve ozellikle oyun oynarken performans dususune yol aciyormus.Kitkatta bu sorun var mi?Bide videonun linkini alabilirmiyim?

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bir sürü rom var dostum sorun devam edeceğini sanmıyorum
  • http://m.donanimhaber.com/videolar/LG-G2-ve-LG-G3-karsi-karsiya-Gecis-yapmaya-deger-mi.htm bu videonun sonlarina dogru erdi ozuag most wanted oynuyor ve akici oldugunu soyluyor. Isinma sorununa gelirsek nexus 5 i olan arkadasmla 20 25 dk mc4 oynadik nexus 5 41 dereceyken g2 40.5 dereceydi bu mesaji yazarken telefonun sicakligi 36 derece gunumuz sicakliklarini goz onune alirsak gayet normal degerler bunlar. Ama dediginiz gibi belli bir sicakligi gecince telefon islemci hizlarini dusuruyor. Mc4 oynadigim surede frame dusmeleri olmadi gayet akiciydi fakat diger oyunlarda isi yuzunden performans kaybi oluyor mu diye denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanku42 -- 3 Temmuz 2014; 14:17:33 >
  • Yalniz sunu soylemeden de gecmeyeyim g2 alip custom rom atacaginiza nexus 5 alin. G2 deki custom romlarin cogu stabil degil. Attiktan sonra nexus 5 teki stabiliteyi aratir.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

Yalniz sunu soylemeden de gecmeyeyim g2 alip custom rom atacaginiza nexus 5 alin. G2 deki custom romlarin cogu stabil degil. Attiktan sonra nexus 5 teki stabiliteyi aratir.

Ben cihaz guncelligini korusun diye aticagim mesela android L atabilirim cikinca.Peki nasil sorunlari var cihazin bir ozelligi felanmi calismiyor?

• Bende arada kaldım 1 hafta olmadı daha G2 alalı cm11 attım hevesimi aldım sıkılınca bir de g3 rom attım baktım ısınma biraz fazla 4.2.2 döndüm fıstık gibi şimdide en az sorunlu kitkat romlarından birini yüklicem bakınıyorum tipi benmde basta hosuma gitmedi G2 nin ama insan alısıyo özellikle çift tıklama olayına bu arada cm11 rom atsan dahi çift tıklama calısıyor bende düşünmüştüm tuşla zor olur vs diye adamlar yapıyor abi
  • Arkadaslar yarin alabilirim ama.hala karar veremedim istanbulbilisim airport avm magzasindan nexus 5 32 gb mi alsam yoksa kliksadan g2 mi?istanbulbilisim iyi bir magzamidir?

• Yorum yazdım geri sildim. LG öyle uyanıklık yapmış ki, onu al onun artı özeliği var. Ama duur bununda artı özellikleri var. Çok fena arada bırakıyor. Ben de iki telefon arasın da kaldı bir de Note III düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Yorum yazdım geri sildim. LG öyle uyanıklık yapmış ki, onu al onun artı özeliği var. Ama duur bununda artı özellikleri var. Çok fena arada bırakıyor. Ben de iki telefon arasın da kaldı bir de Note III düşünüyorum.

Ayni benim.gibisin hocam bende note 3 dusursem soyle yurt disi 1100 tl ye iyi.olacak.bi ara yakaladim.ama.tatildeyim diye alamadim

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Note III Türkiye çok pahalı ya. Hâlâ fiyatı düşmedi. Ekranın büyüklüğü ve kalem çekiyor beni ama onda da Exynos kıytırık işlemci var. Ama ben büyük ihtimal Nexus 5 alacağım çünkü; Her akıllı telefonu nolursa olsun akşam eve geldiğimiz de şarja koyarız kafamız rahat kalsın diye. Ee G2'nin 3000MAh'i akşam eve geldiğin de %40-%30 bırakacağına. Nexus'un saf android ile az batarya yemesi ile birlikte eve geldiğim de %15 olsun yine bende bir şey değişmez. Zaten babamda G2 var. Nexus alıp beğenmez isem değiştiririm babam ile

• quote:

Note III Türkiye çok pahalı ya. Hâlâ fiyatı düşmedi. Ekranın büyüklüğü ve kalem çekiyor beni ama onda da Exynos kıytırık işlemci var. Ama ben büyük ihtimal Nexus 5 alacağım çünkü; Her akıllı telefonu nolursa olsun akşam eve geldiğimiz de şarja koyarız kafamız rahat kalsın diye. Ee G2'nin 3000MAh'i akşam eve geldiğin de %40-%30 bırakacağına. Nexus'un saf android ile az batarya yemesi ile birlikte eve geldiğim de %15 olsun yine bende bir şey değişmez. Zaten babamda G2 var. Nexus alıp beğenmez isem değiştiririm babam ile

Bence.exynos.kiytirik.islemci.degil.tek.eksigi.4kvideo yoksa gpu.su cpu.felan iyi bence bu arada siz nerden alacaksiniz.cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Bence.exynos.kiytirik.islemci.degil.tek.eksigi.4kvideo yoksa gpu.su cpu.felan iyi bence bu arada siz nerden alacaksiniz.cihazi

Hepsiburada ya da İstanbul bilişim. O anki duruma bağlı.

• quote:

quote:

quote:

İstanbulbilisimde 32 gb var 1300 e ama.istanbulbilisim nasil bir.firma.acepYorumlara.baktim bazilari memnun ama emin degilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbulbilisimde 32 gb var 1300 e ama.istanbulbilisim nasil bir.firma.acepYorumlara.baktim bazilari memnun ama emin degilim

İstanbul Bilişim güvenilir bir firma şüphen olmasın yani

• kliksa istanbul bilişim hangisi guvenilir ve bunların magazaları var mı bide bu garanti olayì bunu anlayamadım yurt dışı garantisinin ne farkı var ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anonim Düşünce

kliksa istanbul bilişim hangisi guvenilir ve bunların magazaları var mı bide bu garanti olayì bunu anlayamadım yurt dışı garantisinin ne farkı var ??

İstanbulbilisimin magzasi var ama kliksaninkini sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 4 Temmuz 2014; 4:32:11 >
  • Up hala karar veremedim

• Nexus 5 android l ile batarya sorununu çözdü 6 saat ekra süresi almak mümkün ki bu daha beta. Ben nexus5'i öneririm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.