Şimdi Ara

Lg g2 vs Google nexus 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iki cihaz arasinda kaldim telefonda yapacaklarim oyun oynarim ve internete girerim bide mesajlasirim.Kamerada fazla isim.olmaz tatmin etsin yeter.Stabillikte onemli.Ama g2 de 3000 mAh batarya var ama cok isiniyor diyiyorlar ve performans dusuyormus.Ozellikle oyunlarda.

Simdi hangi cihazi alayim ben baya kararsizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun performansında ve internet hızında Nexus 5 üstündür

Stabil olsun diyorsun yine Nexus 5 üstün

Kamerada dediğin gibi tatmin edicidir

Kısaca hiç düşünme Nexus al

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

oyun performansında ve internet hızında Nexus 5 üstündür

Stabil olsun diyorsun yine Nexus 5 üstün

Kamerada dediğin gibi tatmin edicidir

Kısaca hiç düşünme Nexus al

Peki g2 ile nexus 5 arasindaki pil farki var acaba ne kadar surede etkiler?

• Tabi G2 nin bataryası daha iyi fakat Nexus 5 saf android olduğundan 1 günü rahat çıkarıyor

Ayrıca Nexus 5 e Android L yükleyip 6 saat ekran süresi alanlar var

• quote:

Tabi G2 nin bataryası daha iyi fakat Nexus 5 saf android olduğundan 1 günü rahat çıkarıyor

Evet onu biliyorum peki istanbul bilisim.guvenlimi ordan alacamda bide magzalari.var mi.bunlarin?

• quote:

Tabi G2 nin bataryası daha iyi fakat Nexus 5 saf android olduğundan 1 günü rahat çıkarıyor

aynen batarya konusunda bı sıkıntı yasamazsın
  • Suanki ekran surem. Nexus 5
     Lg g2 vs Google nexus 5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Suanki ekran surem. Nexus 5
     Lg g2 vs Google nexus 5

4 saate yaklasmissiniz ve sarj daha %32 bence iyi neler yaptiniz telefonda acaba

• Bak ikimizinde kullanım alanları aynı ve ben nexus aldım stabil bir şekilde calışıyor.oyun desen zaten 330 var ve bataruada android l ile optimazsyon sağlandığında harika olacak.eger lg 3000mah batartya koysaydı emin ol piyasadaki tüm telefonların ipini çekerdi kamera iyi beni tatmin ediyor.senide tatmin eder gibi geliyor ama 1020 kalitesonide bekleme kısacası nexus fiyatında hatta stabiliteye önem veriyosan piyasadaki en iyi telefon

Kalın sağlıcakla.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Mahdi rom yukledim sadece. Ekran hep acik wifi ile parlaklik %20'de

Sarj bitince 5 saat 15 dk ekran suresi oldu
    Hep youtube'dan video izledim ve chrome'da forumda dolastim. Biraz vine'a baktim

• aynı paraya daha ıyı batarya performansı daha ıyı ses ve daha ıyı kamera performansı var G2 de,o paraya nexusun o bataryasıyla hıc ugrasılmaz bence..
  • bu konu benim işime yarayacak gibi :)
    nexus ile g2 arasında kaldım bende.

benim yaptığım oyun oynamam, gittiğim yerlerde fotoğraf çekerim mesajlaşırım ve nette gezerim, sizce hangisi, oyun falan oynamam. Batarya konusuda önemli tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

bu konu benim işime yarayacak gibi :)
    nexus ile g2 arasında kaldım bende.

benim yaptığım oyun oynamam, gittiğim yerlerde fotoğraf çekerim mesajlaşırım ve nette gezerim, sizce hangisi, oyun falan oynamam. Batarya konusuda önemli tabi

Nexusun ne bataryasi ned camur kamerasi o parayi haketmiyr,yalin zevksiz arayuzlu cihazi stok androidle sunuyorlar hicbir extrasi yok,millette saf android diye atliyor sanki saf anroidin %0.bilmem kac saliseli farkini kulaniyor vesselam,bide nexus5 daha iyi oyunda diye sllamislar ayni donanim avr nasil daha iyi olacak,hadi oldu diyelim ayni oyunu adam g2 ile bitirirken nexus5 ile ucuncu levelde batarya cortlar,sanki hic nexus yok etrafimiza gormuyoruz,iphone gibi sarj aleti ie geziyorlar var isyerinde çevremizde,kendi kullandiginiz telefonu pohpohlayim derken komik duruma dusyorlat yazik cidden.

• Nexus 5 al güncelleme derdi yok kafan rahat

• Ekran %20de video izleme gozlerin bozulur,ustune 5 saat sure o bile anca %20ILE. vah nexusum vah

• Peki g2 nin isinma sorunu var ve bazi oyunlarda fps cok dusuyor hemen isindigindan dolayi(mfsmw rr3 gibi) bu konularda ne dusunuyorsunuz

• Lg g2 almaya bende karar verdim, saf android dediğinizi cm11 kurarak da çözebilirim xda da adamlar süper sistemler yapıyor. batarya kamera benim için daha önemli, simdi lg g2 bulmaya geldi sıra 1000 lira bütçeeem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

Lg g2 almaya bende karar verdim, saf android dediğinizi cm11 kurarak da çözebilirim xda da adamlar süper sistemler yapıyor. batarya kamera benim için daha önemli, simdi lg g2 bulmaya geldi sıra 1000 lira bütçeeem :)

Acaba custom rom caksak isinma sorunu.devam edermi hala

• Allah Allaaah, bir ben mi yaşamıyorum oyunlarda fps düşüşünü? Yalan arkadaşlar sıfır kasmayla oynuyorum oyunları RR3, NBA2K14, ASPHALT 8 vs vs
    Tel.G2

• %20 parlaklikli ekranla 4 saat mi.. Adam gibi goremedikten sonra neye yarayacak..
    Nexus iyi cihaz kamera neyse de bataryayi saglamlastirsa piyasayi supurur. Ama o zamanda g2 satmazdi hic. Sonucta yaklasik ayni zamanda ciktilar..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.