Şimdi Ara

Lg G2 VS General Mobile Elite (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
21.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 güzel bir akıllı telefon ancak g2 kullanıcıları için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim kimin neye ne sebeple kızdığı belli değil kimsenin LG G2 çöp dediği yok ben şu ana kadar LG G2 için hiç çöp demedim tam tersi şu ana kadar en fazla hoşuma giden akıllı telefon dedim eğer elite tanıtılmasaydı direk G2 almış olurdum ne bu kompleks ?
  • Gm elite hem donanım hem fiyat hem de yazılım güncellemesi konusunda önde olacak bence ama tasarımda lg g2 daha önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalone kullanıcısına yanıt
    neden elle tutulur seviyeli bir yorumunuz yok neden bu başlık bu konu içinde bulunuyorsunuz konu başlığını oku ondan sonra kendine sor benim burada işim ne diye kimse burada senin akıllı telefonuna çöp demiyor ben hiç demedim yok eğer diyorsan kıyaslamayın elite ile g2 yi bilemem o senin problemin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

Lutfen bu konuya cevap yazmayin artik.
    Kendi kendine yazsin arkadas girmeyin araya

+1

Gmd dedin ve şimdi dobrasam gelecek. Flood yapacak.
  • dünyanın en güçlü telefonu elife7 şuanda yani gm elite fazla söze gerek yok g2 nin tek artısı bataryası.
  • Forumlarda "Note 3, 5s, S4, One" gibi platformlara gelip " G2\Discovery alın, hepsinden daha iyi, ucuza daha iyi, G2\discovery kraldır" yazanları karşı karşıya mı getirdiniz. "Meraklan" bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Herkes 3gb ramli 32 gb snapdragon 800ac li modelin 1200 lira oldugunu saniyor.
    1200 liraya getitecegi bunun bir alt modeli 3g li 32 gb snapdragon 800aa 3gb ramli model.
    Lte li modeli yurtdisinda adamlar 575 dolara satiyor. 1300 tl eder. Bu kadar yuksek vergi oranlarina ragmen turkiyede bu fiyata getirebilirlermi bekleyip gorecegiz.
    Test modelinde oldugu gibi getirecegi telefon 2.2ghz snapdragon 800 3gli model. Bunun fiyatida 500 dolar civari.
    gadgets.ndtv.com/lg-g2-968-vs-sony-xperia-z1-1018-vs-gionee-elife-e7-1141-vs-htc-one-37
    Karsilastirmadaki versiyon 3gli olandir.

575 dolar sonuçta o ülkenin vergileri eklenmiş olarak verilmiş fiyat. Yani satış fiyatı. Gm bu telden toptan sipariş verdiğine göre bence 380-400 dolara bile almış olabilirler tanesini.

Aynen toptan fiyat ile adet satışı arasında tahminimce 100 dolara yakın fark vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: djerdinc55

dünyanın en güçlü telefonu elife7 şuanda yani gm elite fazla söze gerek yok g2 nin tek artısı bataryası.

Doğru ama GMin güncellemeleri nasıl olacak bakalım. Ben o telefonun kitkati alacağını düşünmüyorum. LG g2 de alamıyor orası ayri :D

• bende düşünmüyorum alır ise eger efsane olur gm elite :)
  • quote:

bende düşünmüyorum alır ise eger efsane olur gm elite :)

Valla aynen öyle olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Forumlarda "Note 3, 5s, S4, One" gibi platformlara gelip " G2\Discovery alın, hepsinden daha iyi, ucuza daha iyi, G2\discovery kraldır" yazanları karşı karşıya mı getirdiniz. "Meraklan" bekliyoruz.

Her g2 konusuna Balık gibi atlama artık sende. Elindeki s4u git kullan atlama buralara ayrıca burada bir tane G2 yada elite kraldir yazan yoktu? Neyse içini rahatlatayim s4un kral hadi konuna dön

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elit dunyanin en iyisi diyorlar.G2 den ustun durdugu kesin...sadece bu onemli degil tabikide..
    Nasil bir malzeme kullanilmis...cok onemli...ekrani cok onemli kamerasi onemli ovuluyor suanda...ama discoverynin sorunlarini hepimiz biliyoruz...bu sacma sorunlar olmazsa elit derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

arkadaş bu başlığı iyi oku ne yazıyor karşılaştırmak istemiyorsanız ne işiniz var bu konuda ?

Insanlar ne yazmis merakimdan girdim. Fikrimizi soylemek de mi yasak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

dünyanın en güçlü telefonu elife7 şuanda yani gm elite fazla söze gerek yok g2 nin tek artısı bataryası.

Doğru ama GMin güncellemeleri nasıl olacak bakalım. Ben o telefonun kitkati alacağını düşünmüyorum. LG g2 de alamıyor orası ayri :D

G2 mi kitkat i alamıyor?

Martta alacak.sadece korede aldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

yani alabiliyor,
    sözüm size değilde bazı kişiler bir markadan nefret edince hemen ilk rakibini göklere çıkarıyorlar, gm elite çıkasıya g2 nerdeyse 8 aylık bir telefon olacak hiç bugünün malıyla 8 ay önceki bir mi olur :) o zaman 2014 model arabalarla 2008 leri de kıyaslayın ne de olsa aradaki , zaman / kullanım ömrü ,oranı nerdeyse aynı :)

Hocam g2 çok güzel fiyatına göre ama lg aşırı yavas guncelleme konusunda. Benim note 3 kitkati aldi . Zaten 4.3le çıktı. O yönden soyledim. Yoksa size camur atmiyorum. Elitei de savunmuyorum

• 2 firmada güncelleme konusun çuvallıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Dostlar,mesut çeviğin yapmış olduğu röportajdaki elitede 2.15 ghz hızında çalışan işlemcisi vardır.

Bakınız (21:01 sn)

Milleti mi kandırıyorlar?

Mesut Çevik ve GM genel müdürü bunun prototip olduğunu ve asıl olanda ac modeli kullanılıcak dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? AC versiyonu 2,46 ghz hızında ve bu prototip bi cihaz.

• Elite mi G2 mi son yarım saatim acil cevap pls :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesx86

Elite mi G2 mi son yarım saatim acil cevap pls :)

32gb g2 kesinlikle her ihtiyacınızi karşılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.