Şimdi Ara

LG G2 vs.Galaxy S5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500 liralık farka kesinlikle değmez hocam 2 telefonu mutlaka aynı anda kullanın kararı verin. 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2nin neresi s5den çok daha iyi, ilk yoruma fena güldüm
    ama fiyatından dolayı g2 almanızı öneririm, çok yoğun bir kullanımız olmayacak anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

quote:

Orijinalden alıntı: talha733

quote:

s5 çöp 🚮

Telefonu daha önce kullandigini sanmiyorum oradan buradan okuduklarinizla yorum yapmayin

aynı touchwiz aynı donmalar aynı amoled ekran pencere gibi çerçeve, g2 açık ara önde tasarım olsun, donanım olsun. bence lg g2 32 gb alınmalı, geriye kalan parayla başka şeylerde alabilirsin. 😉

1)S5 in yeni arayüzunde DONMANIN ''D'' Sİ YOK telefonu kullanmamissin belli
    2)amoled ekran bana göre en iyi ekran tipi sana göre en kötü kullaniciya bağli
    3)cerceveleri normal boyutlarda bence ama G2 nin yanida kötü (sadece burada haklısın
    4)Tasarım görecelidir banada g2 nin o arkadaki tuşlari iğrenç geliyor
    5)burada biraz güldum bana donanimda ne konuda üstün aciklasana

VE bana g2 deki sararma sorunu gibi s5 te bulunan kronik bir sorun söyle bakalim

İYİ FORUMLAR

• Yerinde olsam forumdan birinden Mi3 alırdım. Amacın birazda hava atmak sanırım kriterler öyle gösteriyor. Mi3'ü gören markayı sorar zaten. Farklı olmak iyidir.
  • sadece sosyal aglar ıcın ne dıye 1500 tl ler verırsınız kı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talha733

quote:

s5 çöp 🚮

Telefonu daha önce kullandigini sanmiyorum oradan buradan okuduklarinizla yorum yapmayin

aynı touchwiz aynı donmalar aynı amoled ekran pencere gibi çerçeve, g2 açık ara önde tasarım olsun, donanım olsun. bence lg g2 32 gb alınmalı, geriye kalan parayla başka şeylerde alabilirsin. 😉

Donanım mı? G2 daha mı üstün? Oruç kafaya mı vurdu dostum yoksa kullandığın bişeyler mi var?

• 2-3 tane Samesong fanı gelmiş. G2 kesinlikle ihtiyacını karşılar S5'de donmanın "D"si yok diyen arkadaş Bana inanmazsan Erdi Özüağ'ın incelemesini izle gör bak bakalım telefon kasım kasım kasılıyor. 2000TL'lik telefonda Galeri kasması olabilir mi ya bu kadar da fan olmayın. Haa yalan söylemek olmaz S5'in kamerası G2'den kaliteli ve güzel. Fanboyluğunuzu bir kenara bırakıp insanların ahını almayın.

Adama hem 500 lira fazla verdirip, hem de 1 sene sonra telefon kasacak şekile geliyor. Bakınız S4.. Sizin çıkarlarınız için insanların paralarını çarçur etmeyi çok seviyorsunuz herhalde. Herkes dürüst olsa keşke forumda.

• Cevap yazan herkese teşekkür ederim tek tek alintilayamadim
    LG G2 de karar kildim onumuzdeki gunlerde alacagim yorumlarimi mutlaka yazarim

• Paran varsa s5 , yoksa g2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bings

Cevap yazan herkese teşekkür ederim tek tek alintilayamadim

doğru karar hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bings

Cevap yazan herkese teşekkür ederim tek tek alintilayamadim

doğru karar hocam

Artik gorecegiz insallah iyi olur

• G2 s5 den daha iyi diyolar ya fanboyluğun bu kadarı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.