Şimdi Ara

Lg G2 vs Discovery Elite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi daha iyi? lütfen taraflı yorum yapmadan objektif olun. discoveryi incelemeden hemen çin oyuncağı, fason, dandik falan demeyin. teşekkürler şimdiden.

• Eliteyi al emin ol pişman olmazsın zaten kamera ve RAM olarak önde şimdi gelir LG taraftarları hemen kötülerler Eliteyi söylenenlere kulak asma elite Destek Açısından da önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2: ince ve hafif, yüksek pil gücü

Discovery Elite: büyük ekran, 3gb ram, 32gb hafiza, 16 mp kamera

Discovery Elite biraz daha önde. Fakat kasa kalitesi ve servis açısından lg g2 nin önemli artıları var. tercih sizin.

Bu iki telefonu ayrıntılı kıyaslamak için baknz:http://hadikiyasla.com/komper/1/62,161/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizikos -- 20 Temmuz 2014; 23:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Eliteyi al emin ol pişman olmazsın zaten kamera ve RAM olarak önde şimdi gelir LG taraftarları hemen kötülerler Eliteyi söylenenlere kulak asma elite Destek Açısından da önde

+1
    Aynen fanboylara dikkat et

• Valla şimdi iki açindan bakmak lazim iki telefonun tasarimlari bi sefer çok farkli elite mesela köşeli bence tasarimda LG g2 daha iyi donanim olarak elitede 3gb RAM var tamam da acaba hepsini kullanabilecek misin kullanmadiktan sonra istersen 100 GB RAM olsun.Bide LG güncelleme ve serviste daha iyi.

Bu arada ne elite taraftariyim ne general mobile ben general mobile ile ciktigindan beri almak için 3-4 ay arastirmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekrc.2798 -- 21 Temmuz 2014; 0:14:12 >
  • Bu olay artık birazda ps3 mü xbox360 mı konusuna döndü artık
    Bence 2 telefonuda bir eline al öyle karar ver, fanboyların sözüne inanıpta gaza gelme.
  • Elite fanboylari uyarida bulunmus,git al elite tecrube olur baskasinin parasiyla rahatca git al diyenlerin sozunu cebinden cikan sen olaxagi icin anlarsin,donanim toplayip hatta toplarip onada marka basinca sirf liste ustundeki ozellige bakip uyuma yazilima bakmayan yurdum.insani icin telefon gibi gelioi r elite,bas asagi cikan selfie yada yazilim uyumsuzluklari,yuzlerce yada binlerc yazilim.muhendisi ile calisan lg sony htc nokia yerine edirneden oteye bilinmeyen markanin 3 yazilimcisi ile discoveryde oldugu gibi 6ay sonra guncelleme alyr = isaretli mesaj alincada cihazin kapanir,2500luk batarya yetmiyor o acik zatende,baktigimiz sayilan degerin kalitesine kimse bakmaz yani batarya kalitesinden bi haberdr,uyuz oldugu modele karsi koru korune karsisindaki modeli destekleyene ben karismam para senin,yoksa ayni cumle icinde gecmesi bile sacma,gidip mp3 player alirken bile aklinda bi suru acaba olacak markanin.gidip telefonumsu cihazina ustelik bu sefer discovery gibi 600de degil ciddei paralar vermek senin kararindir,alirsan hayirli vede simdiden gecmis olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia c4 Vs GM 5 Plus
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben g2 diyorum

• Stevejones herkeze G2 öneriyor galiba reklam yapsın diye LG firması kendisine bedava g2 verdi kendisi LG fanboyudur adamlar 700-800 liraya tavsiye istese hemen üstüne para koyup g2 alın diyor Tamam kardeş Dünyadaki en iyi telefon LG G2

• 2 side cok guclu cihazlar. Hatta elite daha iyi donanim yonunden.
    Ama en onemli etkenlerden biri firmalarin kaliteleri ve yaptigi stratejiler. Arti olarak en onemlilerden biri ise servis.
    Gmd discovery de sarj soketlerini kullaniciya odettigi icin pek olumlu bakmiyorlar forumda.
    Eger ki elite de bu sorunlari asmislarsa kesinlikle elite

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Stevejones herkeze G2 öneriyor galiba reklam yapsın diye LG firması kendisine bedava g2 verdi kendisi LG fanboyudur adamlar 700-800 liraya tavsiye istese hemen üstüne para koyup g2 alın diyor Tamam kardeş Dünyadaki en iyi telefon LG G2

Bir ayda 9000 mesajimin kacini gordunde bu sacmaliga vardin yada hangi gercek nickin fakeisinde karin agrin var cozemedim,gecen sene de senin agababalarin sonyci sonynin adami diolardi,demek dogru yoldayim nasil bi lg fanboyu isem.ilk kez lg aldim,oncesinde sony ve htc kullandim,neyse daha elite portakal agaci iken bu markalar bu sektordeydi o yuzden kullandigim.cihazi onermem normal,esas kullanmadan elite oneren daha dogrusu lg ni sony nin bana zerre ihtiyaci yokken,telefon satabilmek adina sosyal mecralarda hesap acan telpa bayilerine bakman gerek,yani sizin zihniyetinizlede fake hesaplarinizlada ugrasmak icin gayetyeterli ge tecrubeliyim.merak etme yegenim.

• G2 al

• G2
  • Bence iki telefonu eline al. Hangisi içine sinerse onu al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.