Şimdi Ara

LG G2 Telefonum Fazla Şarj Tüketiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce sıfır g2 aldım.kitkat sürümüyle geldi.cihazda aşırı şarj tüketimi var.%100 şarj ettim pil tam dolmasına rağmen 30 dk daha tuttum şarjda bazı arkadaşlar forumda yazmış öyle yapın diye.buna rağmen 2 saatte %23 şarj gitti.yarım saat clash of clans oynadım 15 dk forumda takıldım.parlaklık hep %45 deydi.sizce çok değilmi %23 şarj gitmesi? bu da batarya grafiğim ;

• Clash of clans çok şarj yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madsabial

Clash of clans çok şarj yiyor

Sürekli oynamıyorum ama hocam 30 dk bi girip 5 dk takılıp çıkıyorum.fazla değilmi sizce bu şarj tüketimi?
  • Anladığım kadarıyla 2 saat içinde telefonu 45 dk kullanmışsınız 45 dk ekran süresinede şarjın %23 gitmesi gerçekten çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Anladığım kadarıyla 2 saat içinde telefonu 45 dk kullanmışsınız 45 dk ekran süresinede şarjın %23 gitmesi gerçekten çok fazla

Aynen hocam. Kitkattan olabilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Anladığım kadarıyla 2 saat içinde telefonu 45 dk kullanmışsınız 45 dk ekran süresinede şarjın %23 gitmesi gerçekten çok fazla

Ekran parlaklığı % 100 de miydi kitkat dan kaynaklandığını sanmıyorum

• quote:

quote:

quote:

Ekran parlaklığı % 100 de miydi kitkat dan kaynaklandığını sanmıyorum

%45 deydi. %100 de olsa gam yemicem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz o 3000 mah bataryaya fazla kanmayin , bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1988

Siz o 3000 mah bataryaya fazla kanmayin , bu kadar basit

Hocam forumda cok iyi olduğu söyleniyo pil performansının.bu mu yani iyi performans

• Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2 hafta oncesinde kadar LG G PRO kullaniyordum 5.5 IPS full hd , onda 3140 mah lik pil vardi ama su gibi enerji harciyordu , telefon super ona lafim yok , ama pil tuketimi hosuma gitmedi

Suanda s5 kullaniyorum ve fark ettim ki s5in pili 2800 mah olmasina ragmen , daha uzun gidiyor ve daha az enrji harciyor gibi , tabi benim dusuncem , ama LG G2 in pili iyidir bu kesin , ben sadece kendi gorusumu soyledim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1988

Hocam ben 2 hafta oncesinde kadar LG G PRO kullaniyordum 5.5 IPS full hd , onda 3140 mah lik pil vardi ama su gibi enerji harciyordu , telefon super ona lafim yok , ama pil tuketimi hosuma gitmedi

Suanda s5 kullaniyorum ve fark ettim ki s5in pili 2800 mah olmasina ragmen , daha uzun gidiyor ve daha az enrji harciyor gibi , tabi benim dusuncem , ama LG G2 in pili iyidir bu kesin , ben sadece kendi gorusumu soyledim .

Anladım hocam teşekkürler ilginiz için.
  • Bugün test yaptım yüzde yüzden yüzde 10 8.5 saat ekran süresi wi-fi hep açık ekran parlaklığı full senk. açık whatsapp twitter kullanımı var hep ayrıca 1.5 2 saat video izleme + clash of clans oynadım 1 saat falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

Bugün test yaptım yüzde yüzden yüzde 10 8.5 saat ekran süresi wi-fi hep açık ekran parlaklığı full senk. açık whatsapp twitter kullanımı var hep ayrıca 1.5 2 saat video izleme + clash of clans oynadım 1 saat falan

Ben bunları yapsam 3 saatte biter şarj

• ekran çok parlakta duruyorsa duvar kağıdın canlı duvar kağıdıysa çok şarz götürür ve internetle oynanan oyunlar çok şarz götürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XKiNgXx

ekran çok parlakta duruyorsa duvar kağıdın canlı duvar kağıdıysa çok şarz götürür ve internetle oynanan oyunlar çok şarz götürüyor

Parlaklık 45 de. Duvar kağıdı canlı değil. Yinede çok yiyorum şarj

• XKiNgXx kullanıcısına yanıt
    Şarz değil şarj lütfen Türkçe'yi doğru kullanalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XKiNgXx

ekran çok parlakta duruyorsa duvar kağıdın canlı duvar kağıdıysa çok şarz götürür ve internetle oynanan oyunlar çok şarz götürüyor

Parlaklık 45 de. Duvar kağıdı canlı değil. Yinede çok yiyorum şarj

Internetin varsa bakip açik unutuyorsan çok şarj gider

• evet doğru
  • quote:

Arkadaşlar 1 hafta önce sıfır g2 aldım.kitkat sürümüyle geldi.cihazda aşırı şarj tüketimi var.%100 şarj ettim pil tam dolmasına rağmen 30 dk daha tuttum şarjda bazı arkadaşlar forumda yazmış öyle yapın diye.buna rağmen 2 saatte %23 şarj gitti.yarım saat clash of clans oynadım 15 dk forumda takıldım.parlaklık hep %45 deydi.sizce çok değilmi %23 şarj gitmesi? bu da batarya grafiğim ;

gayet normal yarım saat oyun oynamak az değil her telefonda öyle gidiyor oyuna girince.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.