Şimdi Ara

LG G2 Telefonum Açılmıyor - Şarj Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün hayatımdaki en sırlı olaylardan birisini yaşadım saat 14:00 civarı bir mesaj okudum içeri gittim geldim ve saat 14:15 civarı LG G2 telefonum kapalıydı halbuki sabah şarja koymustum şarj sorunu yoktu. Herneyse açayım tekrar diye powera bastım açılmadı şarja taktım şarj göstergesi gelmedi recoveryde açayım dedim tık yok. Biranda oldu sebebini çözemiyorum 1 hafta öncesindede telefonumun ekranının sağ tarafında sarı lekeler belirmişti.

Size sorum bunun sebebi nedir ? Birde telefonu Pazarttesi kargo ile servise göndereceğim birebir değişim talep edeceğim 2 haftadan daha çok bekletirler mi ?

• Hocam sarja takinca bildirim ledi yaniyosa ekranda sıkıntı vardir ama hic bir tepki yoksa board da sikinti olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir bildirim ışığı yanmıyor hocam . ekrandada sarı leke var eğer boarddda da sorun varsa değişim yaparlar diye umuyorum hem board hem ekranı değişince zaten telefon yenilenmiş oluyor.
  • Merhabalar telefonumun anakartı ve ön ekranı değiştirildi ve servise gönderdikten tam 9 gün sonra bana geri gönderildi. Yeni gibi şuanda. LG yetkili servisi vinteke teşekkür ediyorum
  • bendede aynı sorun vardı delta ya gıttı ıstanbula hıcbısey yapmadan telde sorun yok deyıp gerı gondermısler
  • Bu sorunun 2 türlü açıklaması var
    1) Eğer şarja taktığınızda kırmızı led ışık yanıyor ama pil dolmuyorsa Muhtemelen telefon bir kac defa düşmüş olmalı ki içindeki FLEX kablonun bağlantısı kopmustur. Bu sorunuda eğer telefondan biraz anlıyorsanız arka kapağı açın minik bir tornavida yardımıyla telefonun alt kısmını koruyan siyah L şeklidenki katmanı sökün, söktüğünüz gibi bağlantı kısmını göreceksiniz. Bağlantı kısmını sökün ve takın, Muhtemelen sorun çözülecektir.
    2) Eğer telefonunuz şarj olmasına rağmen aniden kapanıyorsa, buda bataryanızın öldüğü anlamına gelir bu durumda çok güvenilir biryere değiştirmenizi öneririm. Çünkü LG'nin pili sert bir pil değil, yumuşak olmasından dolayı çok hassas davranılması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süleymanatakan -- 26 Şubat 2015; 10:59:08 >
  • angraf kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ücret aldılar ? Bu olay bugün benimde başıma geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süleymanatakan S kullanıcısına yanıt
    servise gitti garantiliydi garantisi varsa ücretsiz yoksa 500-600 TL isterler. yenisini alın daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.