Bildirim
lg g2 sürekli wifi arıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tüm telefonlar wifi açık kaldığı sürece arama yaparlar zaten, bu bir sorun değil ve bataryanıza da bir etkisi yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Tüm telefonlar wifi açık kaldığı sürece arama yaparlar zaten, bu bir sorun değil ve bataryanıza da bir etkisi yoktur.
ben de öyle düşünüyordum ama valla yanımda arkadaşın discovery ve kardeşimin s4 mini var sadece bağlandı yazıyor hiç taramıyor sürekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efe08
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Tüm telefonlar wifi açık kaldığı sürece arama yaparlar zaten, bu bir sorun değil ve bataryanıza da bir etkisi yoktur.
ben de öyle düşünüyordum ama valla yanımda arkadaşın discovery ve kardeşimin s4 mini var sadece bağlandı yazıyor hiç taramıyor sürekli.
Onlarda tarıyor, fakat "taranıyor" yazısı çıkmıyor. "Tara" butonuna bastığınız zaman "Taranıyor" yazısı çıkıyor sadece, ama merak etmeyin onlarda tarıyor. -
tamamdır o zaman eyvallah sagolasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X