Şimdi Ara

LG G2 STOCK ROM... Cildirmak uzereyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba daha once de yazilim sikintisiyla ilgili konu acmis ve yardimlarinizla cozmustum. Simdi tekrar bir konu hakkinda yardim almak istiyorum...
    LG G2mde suan Optimus G3 1.3.2 kurulu ve ben memnun degilim. Orjinal roma geri donmek istiyorum fakat hicbir ama hicbir sekilde telefon geri donmek istemiyor :)
    Denediklerim
    1 Flashtool ile kdz flashlamak. (Republic of Korea) ekrani gelmedi. Support tool acilip hicbir tepki vermeden piskin piskin yazilim guncel dedi.
    2 Yine ayni sekilde kdz flaslama ama yontemin adi varsa da bilmiyorum. LGMOBILE AX dosyasi ile oynama falan vardi sanirim adimlardan birinde. Yine support tool acilip tepki vermedi.
    3 Son care recoveryden kurulabilen 4.2.2 rom bulabildim forumda ve kurdum. Fakat romda hemen hemen hicbir ozellik olmadigi icin tekrar optimusa donmek zorunda kaldim...
    JTaglik olmadan orjinal son surum 4.4.2 kitkata donebilecegim bir yontem ariyorum. Simdiden cok sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChasingTheSun -- 26 Şubat 2015; 20:10:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    stock 4.2.2 ye donup ota ile 4.4.2 ye neden gecmediniz ?

• Xda da orjinal 442 yedek var twripten kur 20h

• Lg Mobile Support Tool indirilir.
    Kurulur.
    Lg nin sitesinden uygun driverlar indirililr kurulur.
    Cihaz download moda alınır usb ile bağlanır,mobile support tool açılır.
    Cihaz bağlantısı tamamlandıktan sonra Support Tool daki pencerenin sağ üstünden Ek Özellikler-Yükseltme Hatası Kurtarma seçeneği seçilir.
    Program gerekli bütün işlemleri yapıp cihazı 0 layacaktır.
    Son olarak tuş kombinasyonları ile cihaz açılırken hard reset atılır. İşlem tamam.

Deneyin bunu bi, defalarca custom romdan stock roma aynı bu şekilde döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

stock 4.2.2 ye donup ota ile 4.4.2 ye neden gecmediniz ?

telefon guncelleme bulmadi maalesef. ve tekrar kdz flas sirasinda siraladigim hatalari aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Xda da orjinal 442 yedek var twripten kur 20h

cok tesekkur ederim. ama oradan kurdugum romun garanti kapsamina girecegini sanmiyorum bu yuzden TR rom kurmak istiyorum. Garantiye yollama durumum var da cihazimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Lg Mobile Support Tool indirilir.
    Kurulur.
    Lg nin sitesinden uygun driverlar indirililr kurulur.
    Cihaz download moda alınır usb ile bağlanır,mobile support tool açılır.
    Cihaz bağlantısı tamamlandıktan sonra Support Tool daki pencerenin sağ üstünden Ek Özellikler-Yükseltme Hatası Kurtarma seçeneği seçilir.
    Program gerekli bütün işlemleri yapıp cihazı 0 layacaktır.
    Son olarak tuş kombinasyonları ile cihaz açılırken hard reset atılır. İşlem tamam.

Deneyin bunu bi, defalarca custom romdan stock roma aynı bu şekilde döndüm.

Maalesef bunu da denedim. 3% De upgrade stopped due to an error. please try again hatasi aldim defalarca denememe ragmen.
    telefon eski hale donmemek icin elinden geleni yapiyor resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 Root
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    telefon d802 tr ise forumber kardesimizin 4.2.2. zip dosyasi var.tertemiz bir sekilde 4.2.2. ye donup 4.4.2. ye guncelleyebilirsin.ben kendi cihazimda bu sekilde stock roma dondum.guncelleme bulmama gibi bi4 sorun yasamadim.

• quote:

telefon d802 tr ise forumber kardesimizin 4.2.2. zip dosyasi var.tertemiz bir sekilde 4.2.2. ye donup 4.4.2. ye guncelleyebilirsin.ben kendi cihazimda bu sekilde stock roma dondum.guncelleme bulmama gibi bi4 sorun yasamadim.

evet indirdim romda da forumber yazisini gordum zaten
    rom kurdum
    ayarlardan yazilim guncelleye tikladim en yeni guncellemeler zaten yuklendi dedi
    support toolu actim en son surum yuklu V10TRC yaziyodu
    Son surum V20C TR idi sanirim.ama bulamiyor iste.

• quote:

turkcellden aldim d802 tr dir sanirim

bir de tot yontemi var.forumda konusu var.istersen bir dene.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92836689

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 26 Şubat 2015; 21:23:07 >
  • Cse flash atin hata filan vermez hic

• forumber ın yaptıgı flashlanabılır stok tr 10c yı kurun .
  • vebo kullanıcısına yanıt
    Ben de bu şekilde stock ROM'a döndüm. Fakat telefon ayarlarından güncelleme yapmaya çalıştığımda "Güncelleme sunucusuna bağlanılamadı." gibi bir hata alıyordum.
    Sonrasında LG Mobile Support Tool ile telefonu bilgisayara bağlayıp telefonu güncelledim. Şu an gayet düzgün çalışıyor, telefon üzerinden güncelleme sorunu da almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

forumber ın yaptıgı flashlanabılır stok tr 10c yı kurun .

kurdum. cihaz uzerinden guncelleme yapamadim.
    sonra tekrar support toola bagladim cihazi yine guncelleme bulmadi. tekrar kdz flashlamak istedim yine ayni hatalari aldim
    ve cse flash secenegi kayboldu. silip kurdum ama geri gelmedi sadece normal flash secenegi var.

• yarin su bahsi gecen xdadaki 4.4.2 romunu kuracagim. eger telefonu garantiye gonderecek olursam da tekrar stock 10c flashlar oyle gonderirim. yarin yukleme yapip tekrar guncellicem konuyu.
    herkese cok tesekkur ederim, baska bir yolu varsa onu da deneyebilirim...

telefonunuz tr cıhazı degılmı acaba

cunkı ben kurdum bı sıkıntı olmadan guncellemelerı aldı
  • Merhabalar bende kdz flashlarken yuzde 2 de update stopped due to error diye bir mesaj aliyodum su konu sorunumu cozdu bir bakin isterseniz
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/fix-lg-flash-tool-stuck-2-t3031112

• hocam imkani yok turkcellden aldim elimde 1.850 lira faturasi var yahu... ne inatci cikti mubarek bi donmedi stock haline

• Arkadaslar yardimlariniz icin tesekkur ederim.
    @cnsngr maalesef onerdigin yontem ise yaramadi. yine 2% takili kaldim.
    hicbir sekilde kdz flaslayamadim. son care xda dan 20h indirip kurdum. sonra tekrar v10c turkiye romunu kurup sansimi deniyim derken recovery surumum dusuk diye kuramadim. sonradan telefon yine lg logoda kaldi.
    tekrar usb otg den optimus g3 flashlamak zorunda kaldim. toplam 24 saat harcamisimdir lanet olasi telefonda.
    iyi ders oldu bana bu. 2 yil once yine lg hatasina optimus black ile dusmustum ve anakarti yanmisti . lgye tovbe bir daha.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.