Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (943. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 941942943944945
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Lam Hoang V7.2 yuklemek istiyorum ama cok sık kullandıgım split wiew ozelligi yokmus. Xda da bigfaunun yaptigi split wiew modunu lam hoang romuna kopyalasam bi sikinti cikarir mi

biraz önce döndüm lamhoang 7.2den kesinlikle kullanma kardeş.split viewi vs geçtim telefon yanıyor resmen ben hiç memnun kalmadım optimsu rs 4.4 +dorimanx 4.9 candır

Niye böyle yorumlar yapıyorsunuz ?? deneyip görsün belki aynı sorunla karşılaşmayacak hatta belki de çok beğenecek ben ısınma problemi yaşamadım sizde oldu diye kronik bir sorun var diyemezsiniz. Optimus Pro ya da çok ısınıyor diyenler oldu siz beğenmişsiniz bence böyle yaklaşımlar çok sağlıklı değil

• hako0625 H kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim
  • sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    recoveryden flashlıyorsun evet yoda da kernel gayet sağlıklı çalışıyor bende adını telafuz edemediğim romu kullanıyorum :D gayet soğuk çalışıyor dikkat çekmişti beni ilk 15 dakka romda sıcaklık sonra kernel kurdum düzeldi :D
    burda dorimanx kernel var :
    http://dorimanx.shine.sk/LG/
    4.9 sürümünü kur knock code lu ve knock code siz 2 sürüm var orda ona göre indirirsin
    burda da yoda kernel:
    http://goo.im/devs/Ryrzy/LG%20G2%20D802/Kernels/Yoda_v3.5_KK_Kernel_LG-D802[19-05]-[12-32].zip

seç beğen kur 0 dan kur ama romu kurduktan sonra üzerine kur daha sağlıklı olur

• Hocam kız arkadaşımda bende g2 kullanıyoruz ikimizede kurup denedim sonuç bu oldu. Bir de bende mi oldu bilmiyorum Wifi açıkken gelen giden arama sesinde sıkıntı oldu. Zaten kendisinin de denemesini söyledim sorun yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    eyv hocam :D sorun çıkmaz güncelle xposed nimetlerinden yararlanmak istiyorsan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

recoveryden flashlıyorsun evet yoda da kernel gayet sağlıklı çalışıyor bende adını telafuz edemediğim romu kullanıyorum :D gayet soğuk çalışıyor dikkat çekmişti beni ilk 15 dakka romda sıcaklık sonra kernel kurdum düzeldi :D
    burda dorimanx kernel var :
    http://dorimanx.shine.sk/LG/
    4.9 sürümünü kur knock code lu ve knock code siz 2 sürüm var orda ona göre indirirsin
    burda da yoda kernel:
    http://goo.im/devs/Ryrzy/LG%20G2%20D802/Kernels/Yoda_v3.5_KK_Kernel_LG-D802[19-05]-[12-32].zip

seç beğen kur 0 dan kur ama romu kurduktan sonra üzerine kur daha sağlıklı olur

Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip knock code'lu olan bu demi hocam knock code'suz olanın hemen altındaki

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

IOS statusbar gibi bişi yükledin mi ?
    Eğer yükledi isen ondan göçüyordur systemui :)

Aynen onu yükledim vay arkadaş ya o mu yapıyormuş

Çok da güzel görünüyor kaldırmaya kıyamıyorum valla neyse şimdilik dursun ihtiyacım yok zaten otg ye. Çok sağol ya ne zamandır uğraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Lam Hoang V7.2 yuklemek istiyorum ama cok sık kullandıgım split wiew ozelligi yokmus. Xda da bigfaunun yaptigi split wiew modunu lam hoang romuna kopyalasam bi sikinti cikarir mi

biraz önce döndüm lamhoang 7.2den kesinlikle kullanma kardeş.split viewi vs geçtim telefon yanıyor resmen ben hiç memnun kalmadım optimsu rs 4.4 +dorimanx 4.9 candır

Niye böyle yorumlar yapıyorsunuz ?? deneyip görsün belki aynı sorunla karşılaşmayacak hatta belki de çok beğenecek ben ısınma problemi yaşamadım sizde oldu diye kronik bir sorun var diyemezsiniz. Optimus Pro ya da çok ısınıyor diyenler oldu siz beğenmişsiniz bence böyle yaklaşımlar çok sağlıklı değil

yok hocam bende hissettim biraz o sıcaklığı.arkadaş kendi deneyimini sunmak istedi sorun yok yani

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalim guvendim sana yapiyorum

• Dün gece geç saatte yazdım ama cevap gelmemiş SwiftKey herhalde farklı bir sistem geliştirdi temalarını freedom ile alamıyorum yok mudur başka bir yolu bir tanesini çok beğendim

• Hocam o romda ram yönetimi denen bişi yok, optimizasyon sıfır
    Arayüz zaten yamalı yamalı şekilde
    kopyala yapıştır romu olmuş bir nevi...
    Sürekli rom değiştiren biri iseniz geçebilirsiniz, ama uzun soluklu kullanılacak bir rom değil maalesef...
  • arda0666 A kullanıcısına yanıt
    otg işlerini istersen telefonu recovery ye alıp yapabilirsin...
    twrp de zaten dosya yöneticisi mevcut ama önce kullanacağın hafızaları mount etmen gerekiyor
    bir de istersen ARoma file manager da kullabilirsin recovery de
    zip şeklinde çalışan bir uygulama recovery mod üzerinde...
  • sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    evet o knock code li sürüm
  • cevap için teşekkürler @zeratull bi önceki sürümü yüklenmiyordu bi türlü bide bunu deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako0625 -- 12 Haziran 2014; 20:51:45 >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    cok saolun hocam deniyorum şimdi 0 dan flex2,4 ü kurup inş bi sıkıntı cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Dün gece geç saatte yazdım ama cevap gelmemiş SwiftKey herhalde farklı bir sistem geliştirdi temalarını freedom ile alamıyorum yok mudur başka bir yolu bir tanesini çok beğendim

Satın almayı deneyebilirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phpMaster89

quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Dün gece geç saatte yazdım ama cevap gelmemiş SwiftKey herhalde farklı bir sistem geliştirdi temalarını freedom ile alamıyorum yok mudur başka bir yolu bir tanesini çok beğendim

Satın almayı deneyebilirsin ?

Bursları ucu ucuna birleştirip telefon alan adam temaya para harcar mı

• Zaten hali hazırda 10TL gibi bi fiyata satılan (tam fiyattan emin değilim) bir uygulamayı ücretsiz yaptılar. 1-2 dolarlık tema beğendiyseniz satın alarak, yapan arkadaşa da destek vermiş olursunuz
  • Bu olayı yaşayan tr telefon sahibi oldumu hiç.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769770
  • Aynen ben de alamadım. Koruma var sanırım.

• 
Sayfa: önceki 941942943944945
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.