Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın son finalim var bi halledim her yöntemi deneyecem hocam teşekkürler ya ben G2 aldım, o ara arkadaşlardan da yeni telefon alacaklara zorla aldırdım biz G2 kullanan 4 kişi olduk bir anda, haliyle VuTalk da eğlence bizim için
  • @arda0666 Şunu recovery den flash layın
    http://www.mediafire.com/download/fozfzssau2ec6cf/stok+ios+7+pardus.zip
    veya zip i açıp system/priv-app içindeki LGSystemui.apk yine telefondaki aynı yere
    system/priv-app içine atın
    @Legend. BlackMoonshine 1.61 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: sbaycelebi61

Bu da benim ekran.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

değişik bir ekran olmuş ne kullanıyorsunuz acaba :=)

Nova launcher + pure gold icon pack

• sbaycelebi61 kullanıcısına yanıt
    Saat widget ın da zooper mı acaba, paylaşma imkanın var mı templatesini eğer zooper ise :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Cihaz da gold ise süper olmuş

Maalesef hocam, cihazım beyaz. Cihazı alırken yoktu gold renkli :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Saat widget ın da zooper mı acaba, paylaşma imkanın var mı templatesini eğer zooper ise :)

Ultimate custom widget (UCCW) + circle weather

Buyurun hocam circle weather apk si:

https://www.dropbox.com/s/xlc0q2uf41bkagt/Circle%20Weather%20-%20UCCW%20Skin%20v1.0.7.apk
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Dün güzel baya memnunum dedin, gaza geldim, Optimus Flex v 1.0 yükledim... Harbidende çok sağlam yapmış yine OptimusRS, teşekkürler tavsiyen için kulaklık problemi ne, kulaklıkla kullanmadım hala çünkü farkında değilim sıkıntının

link varmı v1 in
  • Eyvallah hocam daha önce görüp araştırmıştım şimdi aklıma geldi, hatta 2.1 sürümünü hiçbir yerde bulamamıştım :)
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Hocam su ana kadar hic calismamazlik etti mi yoksa tamamen stabil mi? Bu arada cf 2.4 kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanku42 -- 4 Haziran 2014; 21:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

2 aylık G2 kullanıcısıyım.Telefona rom atsam mı atmasam mı diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?Ayrıca eğer rom atarsam hangi rom daha iyi?Ben telefonun imkanlarını sonuna kadar sorunsuz olarak stabil bir şekilde kullanmak istiyorum.Mesela 4K Video Rec - Slow Motion - Magic Focus olsun istiyorum.Daha sonra yazılımsal tuşların gizlenmesini istiyorum.Hızlı ve sorunsuz olmasını istiyorum.Sizce bu rom hangisi ? Bu arada LG G3 Rom varmı?Varsa bu saydıklarım onda var mı ?q

Yokmu yardım edebilicek kimse?
    Evet konyalıyım. Bir de direk indirip flashliyor muyuz yoksa baska islemler yapiyor muyuz?

• arkadaşlar şu ios 7 statüs bar veri hareketlerini iptal etmenin bi yolu varmı acaba ?
  • quote:

quote:

2 aylık G2 kullanıcısıyım.Telefona rom atsam mı atmasam mı diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?Ayrıca eğer rom atarsam hangi rom daha iyi?Ben telefonun imkanlarını sonuna kadar sorunsuz olarak stabil bir şekilde kullanmak istiyorum.Mesela 4K Video Rec - Slow Motion - Magic Focus olsun istiyorum.Daha sonra yazılımsal tuşların gizlenmesini istiyorum.Hızlı ve sorunsuz olmasını istiyorum.Sizce bu rom hangisi ? Bu arada LG G3 Rom varmı?Varsa bu saydıklarım onda var mı ?q

Yokmu yardım edebilicek kimse?

Hocam öncelikle iyi bir seçim G2. Custom rom yüklemek için root, recovery, custom rom yükleme vb. işlemler hakkında yeterli bilgiye sahip olmalısınız. Bu konunun ilk sayfasında ve "Teknik Konu"nun ilk sayfasında gerekli bilgiler mevcut.

Saydığınız özellikler Cloudy Flex 2.4 ve Cloudy Stock 2.2 de mevcut. Pardus 7.2 yi denemedim belki onda da vardır. LG G3 rom henüz çıkmadı bildiğim kadarıyla.

Şuradan da yararlanabilirsin :http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development?nocache=1&z=5780951501801610

Pardus 7.2 için http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398

Wipe ve baseband flashlamadan yaptim gitti hocam :) bir sıkıntı yok simdilik cok guzel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

rom root konularina hakimseniz size kendi kullandigim Cloudyflex 2.4 romu öneririm.Birde dorimanx kernel flashlarsaniz bataryada muhtesem gidiyor.Dediginiz gibi 120 fps 4k magic focus kamerasinda mevcut.Ayarlarda tuslari gizlemek istediginiz uygulamayi secip yok edebilmektesiniz.Ekstra olarak samsunglarda bulunun coklu pencere modu geliyor.Yani bu romu kullaninca telefonu yeniden kesfedeceksiniz.

Birde G3 rom simdilik yok ama modlar var statusbar olsu health uygulamasi olsun veya G3 temasi falan var.Birde optimus 4.4 romdu sanirim onada cok iyi diyorlar fakat bana Cloudyflex daha guzel geldi.

Cloudyflex 2.4 hakkında yazdığın mesajı okudum.Beni de cezbettin açıkçası :D Ama şöyle birşey var ki eşşekten indim ata bindim ben.G2'den önce ki telefonum GMD'idi.O telefonumu romsuz hiç kullanmadım her hafta rom değiştiriyordum ama MTK işlemciliydi ve işlemler Snapdragon'da ki gibi zor değildi seninde biliceğin üzere.Konuları baştan sona okudum hem bu konuyu hemde teknik konuyu fakat kafam karıştı :D Ayrıca birazda korku var içimde dediğim gibi...GMD'de stock roma hemen sp flash tool ile dönebiliyordum.Bunda biraz daha zorlu anladığım kadarıyla.

Rom olarak Pardus ve Cloudy romlar dikkatımı çekti ve hoşuma gitti.

Bu arada rica etsem Cloudy'nin bütün rom konularını verebilirmisiniz XDA'daki?

Ayrıca yorumun ve yardımın içinde çok teşekkür ederim bu konuda bana biraz daha yardım edebilirsen çok sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam romdaki en dikkat ceken sey akicilik oldu telefon hic isinmiyor hemde kablosuz depolama mevcut bence saglam olmus 2 saat ekran suresi wifi mobil hep acik oyun whatsapp facebook nette dolasma suanda sarjim %72

Hangi rom acaba bu dediğin ?
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    optimus flex
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

optimus flex

XDA Linkini verebilirmisin acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.