Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.694.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün güzel baya memnunum dedin, gaza geldim, Optimus Flex v 1.0 yükledim... Harbidende çok sağlam yapmış yine OptimusRS, teşekkürler tavsiyen için kulaklık problemi ne, kulaklıkla kullanmadım hala çünkü farkında değilim sıkıntının

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!64JXAZpY!jrn90RlRSixIb7LlYYlA5nay6KnFhk_Fw9Mmp6Bw1fk

bgunduz26dan aldıgım status barı recoveryden flaslayıp telefonu actıgımda alt tusların ve status barın kayboldugunu farkettim telefonda tus yok suan tussuz kaldım romla alakası varmıdır bilmiyorum ama flex 2.2 kullanıyorum. Modullerede baktım biraz tweaksbox gravıty box xposed falan biraz onlarıda kurcaladım onlardanda olmuş olabilir bişeye mi tik attım bilmiyorum ingilicem olmadıgı ıcınde bısey yapamıyorum eski hale tekrar rom atmak dısında nasıl getiriceğimi bilen varsa alıntılasın mesajımı lütfen bekliyorum cevaplarınızı.

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    kullandığın dosya uyumsuz, eski LGsystemui ni system/priv-app içine atman lazım ya da üzerine kirli kurulum yapman tekrardan...
    cache leri ve system i wipe la istersen daha sorunsuz bir kirli kurulum yaparsın... bir de böyle modlar yüklemeden önce saati xposed ile ortaya aldı iseniz tekrar eski yerine koyun...
  • Optimus Flex'te kablosuz depolama özelliği var mı?

Bir de yüklemede Recovery ayrımı var mı? Philz Touch 6.19.7 kullanıyorum.
  • lg g flex romunu android 4.4.2 li lg g2 ye atıp kullanabılıyormuyuz bi cevap yazın lutfen
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Kablosuz depolama var hocam... Bir kişi yükleyemiyorum, hata alıyorum demiş, OptimusRs Philz Recovery kullan demiş, bende TWRP ile kurdum, bi sıkıntı olmaz herhalde sende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

HD120 yazan yerde slowmotion.yukarıdan 4.sırada..

Babiclar guzelmis:) hangi site o

onudabunuda.com

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bu olay olduktan sonra onceden flex 2.2de sorunsuz kullandıgım ıos status barı flasladım degısen bısey olmadı bırde xposedde dedıgınız saat tam olarak nerede. Bırde elınızde systemuı dosyası varsa bı yere upload edıp şınk atarsanız cok yardımcı olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazancatın

lg g flex romunu android 4.4.2 li lg g2 ye atıp kullanabılıyormuyuz bi cevap yazın lutfen

Port edilen Cloudyfa ya da Optimus flex romlarını kullanabilirsin.
    Burada sürekli bunu konuşuyoruz zaten.
    Ciahzı rootlayıp, recovery yükleyeceksin ve port romu kuracaksın.
    Bunun nasıl yapıldığı teknik konu başlığında mevcut.
  • Arkadaslar bu " Lam Hoang V7.1 " romu paylasmis..

Deneyen var mi acep ?

7.0 daki hatalar giderilmismi acaba?

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    Ben sorun algilamadim g2 tweaksboxda fix headset secenegi var onu secin duzelir varsa :) bence cok saglam olmus rom cok akici sarj sureside cok iyi olmus keske optimusrs stock tabanli bi romda cikarsa :)

• Optimus Flex kullanan arkadaşlar VuTalk durduruldu diyor her açmaya çalıştığımda var mı bildiğiniz bir çare
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    valla bende şuan aynı sorunu yaşadım
    twrp den yeniden rom attım data wipe etmeden :/ ancak kendine geldi telefon, bir türlü toparlayamadı nedense :/
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, belirttiğin şekilde düzelteyim hemen.
    Eğer vutalk kullanmıyorsan Titanium Backup ile dondur veya kaldır. Tekrar rom yüklemektense böyle çözebilirsin.
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    İşte sıkıntı orda kullanıyorum eğer diğer Optimus Flex kullananlarda da hata varsa tekrar kurmayayım romu, şansıma küsüp yoluma onsuz devam edeyim diye sordm
    Valla optimus flax i kullanmadım hocam bilemiyorum. En kötü formatlamadan üzerine tekrar kur romu. Veya romun zip dosyası içinden vutalk dosyalarını at tekrar öyle dene isteren bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

bgunduz26dan aldıgım status barı recoveryden flaslayıp telefonu actıgımda alt tusların ve status barın kayboldugunu farkettim telefonda tus yok suan tussuz kaldım romla alakası varmıdır bilmiyorum ama flex 2.2 kullanıyorum. Modullerede baktım biraz tweaksbox gravıty box xposed falan biraz onlarıda kurcaladım onlardanda olmuş olabilir bişeye mi tik attım bilmiyorum ingilicem olmadıgı ıcınde bısey yapamıyorum eski hale tekrar rom atmak dısında nasıl getiriceğimi bilen varsa alıntılasın mesajımı lütfen bekliyorum cevaplarınızı.

sana yolladıgım pro romlar içindi ki, bunu belirttim optimus v4.4 kullanıyorum diye flexlerde çalışmıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

sana yolladıgım pro romlar içindi ki, bunu belirttim optimus v4.4 kullanıyorum diye flexlerde çalışmıyor .

Hocam kilit ekranını beğendim(köpekbalığı olan) hangi uygulamalar kullanıyorsun ve mümkünse dpi ayarlarını da söylersen..şimdiden teşekkür ederim

bu da ana ekranım
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 4 Haziran 2014; 16:45:53 >

• En güzel ana ekran benimki sanırımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 4 Haziran 2014; 16:52:21 >
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.