Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefon sureklı hata verıyor :) ılk 2.4 kurdugumda yuklemıstım
  • Open Rom'ların normal ülke rom'larından farkı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Yeni notebookum😀 Toshiba R830-12N

Güle güle kullanınız :)
  • Arkadaşlar yeni bir program keşfettim unicon adında... Xposed modülü olarak görev yapıyor ve istediğiniz ikon paketini stok launcher a uygulamanıza yarıyor(bu arada tüm launcher lar için uyumlu)... Mesela Nova da kullandığım Blackmoonshine ikon paketini Ana ekrana uyguladım sorunsuz şekilde... Temalar yetmiyorsa bu yöntemi kullanabilirsiniz :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer

apk ları zilyon tane var nette :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

costum recovery varsa donguye gırıyor

root varsa da ota yoluyla degıl pc suıte yoluyla guncelleme yapılması gereklı

tabı bunlar stok rom ıcın gecerlı(gercı costum rom varken guncelleme gelmez ya ota yoluyla :p benımkı de laf ıste :p )

"kostüm rom"
  • Rom yapanlarda bi tuhaf daha g3 açıklanalı 1 hafta oldu hemen klavye launcher hemen uyumlu olup olmadığına bakmadan portlamışlar bi yarış hepsinde stabil olan değil hep ilk ben yapcam havasındalar o yüzden optimus rs harici rom yapanların romunu kurmak mantıksız herşeyi tam oturtup deneyp öle sunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Bana da Dorimanx fazla ısınıyor gibi geliyor.Ben governor ayarlarından başka hicbir şeye dokunmuyorum. Çok acayip bir conservative governor u var. Cihaz tam istediğim gibi performanslı oluyor.Ancak batarya tasarrufu sağlaması gerekirken fazla şarj yiyor.Aslında ben on-demand ile bu performansı göstermesi gerektiğini düşünüyorum cihazın .Belki şaka gibi gelecek ama stok kernel dede oyunlarda en iyi performansı conservative veriyor.Ama launcher da kasıyor.Dori kernel hem oyun hem launcher üst düzeyde akıcı oluyor.Ayar çekmiş belli ki ama asıl amacı olan pil tasarrufu geri planda kalıyor.Vs vs Baya taktim kafaya ben bunları.

Neyse ya boş muhabbet geliyordur bunlar şimdi sana

benim kullandığım ayarlar bunlar
    ultra oc
    nightmare governor
    960000 touchboost
    min 300000
    max 2803200
    cpu temp intelli
    msm hotplug
    one core boosted
    eco mode (2core)

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Şarj mı dayanır buna tel sıcaklığı nasıl :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Rom yapanlarda bi tuhaf daha g3 açıklanalı 1 hafta oldu hemen klavye launcher hemen uyumlu olup olmadığına bakmadan portlamışlar bi yarış hepsinde stabil olan değil hep ilk ben yapcam havasındalar o yüzden optimus rs harici rom yapanların romunu kurmak mantıksız herşeyi tam oturtup deneyp öle sunuyor

zaten dün biri sordu optimusa pardus 7.2. çıktı cloudy flex çıktı sen de ses yok diye o da , yakın zamanda bir rom yayınlayacagını soyledi ama ipucu vermedi :=)
  • quote:

telefonu root edıt trwp kurmanız gerekmekte..

ve o yontem(ılk sayfaya bakamıyacam sımdı) 4.2.2 de vardı.

dosya apk seklınde degıl . dosyayı telefonun hafızasına atıyorsunuz ve trwp den ınstall deyıp dosyayı yukluyorsunuz

yeterınce bılgı sahıbı olmadan bu ıslere gırısmeyın:)(ılk sayfayı ıyıce okuyun anladıgınızdan emın olun)

çok saol hocam bilgi için. orj. jb deyim 4.2.2 ama trwp nedir bilmiyorum zaten işin içinde root varsa girmem,okadar bilgim yok ona ayırcak vaktimde yok
    peki sesi arttırmak için bi tavsiyeniz varmı sizin?zil sesini bazen duyamıyorum,gürültülü ortamlarda oluyorum bazen.ses ayarlarındaki gürültülü ortamlarda sesi arttır seçeneğide seçili ama hiç bi işe yaramıyor,süs için konulmuş bi seçenek olsa gerek

• thestell kullanıcısına yanıt
    afferım u ıle o nun yerını yanlıs yazmısız. duzelttın
  • quote:

Şarj mı dayanır buna tel sıcaklığı nasıl :)

boştayken 35 derece oyun oynarken 60ı geçer
    bana en uygun bu ayar geldi :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Düzeltmeyi görmeyip, yanlış okuyup brick ettim senin yüzünden telefonu
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    hocam bu degerlere telefon mu dayanır ?

bosta ıken 25 28 arası oluyor benım oyun oynarkende 40 42 :=O

telefon alev almasın sızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Rom yapanlarda bi tuhaf daha g3 açıklanalı 1 hafta oldu hemen klavye launcher hemen uyumlu olup olmadığına bakmadan portlamışlar bi yarış hepsinde stabil olan değil hep ilk ben yapcam havasındalar o yüzden optimus rs harici rom yapanların romunu kurmak mantıksız herşeyi tam oturtup deneyp öle sunuyor

zaten dün biri sordu optimusa pardus 7.2. çıktı cloudy flex çıktı sen de ses yok diye o da , yakın zamanda bir rom yayınlayacagını soyledi ama ipucu vermedi :=)

G3 port verecek Iraklı kardeşimiz belkide. Ben kurmam o ayrı tabi

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Birader yalan yanlış yazma ya,geçende flex roma alex rom dedin zaten.

• Arkadaşlar acil xposed installer'e ihtiyacım var.upload yapabilecek biri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

G3 port verecek Iraklı kardeşimiz belkide. Ben kurmam o ayrı tabi

Vallah pro ve flex romlara gore daha zormus portlamak ama çalışıyorlar .. Sizde mi optimusun romlarına soğuk bakanlardansınız

• quote:

hocam bu degerlere telefon mu dayanır ?

bosta ıken 25 28 arası oluyor benım oyun oynarkende 40 42 :=O

telefon alev almasın sızın

valla benim 25 derecelere ancak kışın iner neyle ölçüyorsunuz sıcaklığı ben android tunerle bakıyorum acaba birimizde yanlış mı gösteriyor teleon boştayken sıcak değil ama oyun oynaddıkça arka koruyucu kapaktan sıcaklığı hissediyorum
  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.