Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petro24

Cloudyflex 2.3 kamera olarak xdabbeb 3.0.1 mi kullanıyor acaba?2.2 de 3.0.1 xdabbeb 3.0.1 flashlamıştım çok daha iyi gelmişti.Psikolik de olabilir..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Ben de indirdim ana kamerayı son versiyon koymadan yayınlamısa yanlış yapmış. Peki siz mevcut kameradan bir öncekine göre memnun değilseniz tekrar apk olanı kurup dener misiniz? Hem o zaman yedek te alabiliyorsıunuz. Böylece emin olmuş olursunuz . Biz de ona göre kursak 2.3 flexi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

MIUI ROOT İCİN BURADAN RESİMDEKİ GİBİ ACİYORUZ. MIUI FOREVER

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Ideos X5'den beri miui vazgeçilmezim Hocam permissions'u bulamadım ben ama nasıl yapıcaz ?

SECURITY UYGULAMASINA GIRINCE GOZUKUYOR.

üstad miui kurulu ama whatsapp tan sesli mesaj bırakayım dedim.. hiç ses yok.. söylediğim hiçbirşeyi kaydetmemiş..

sen denedin mi ? boş ses dosyası gönderiyor.. yani saniyeleri sayıyıor ama ses yok :)

aynı sorun sende de var mı ? varsa nasıl aşabilirim bu sorunu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnatli21 -- 21 Mayıs 2014; 17:50:39 >

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    He pardon hocam 2.2 deneyin bnce stock tabanlı rom arıyorsanız bu sefer tam olmuş çok akıcı ve batarya açısından süper olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

XDA'den @bruce2728 kendi düzenlediği stok romun v3 ünü yapmış G flex temsı ve G flex hava durumu widget ı falan da eklemiş.Kendisi stok kerneli düzenlemiş.Rom içinde CyanogenMod romlarda bulunan DSP manager uygulaması da mevcut. Bunun v1 ini kullanmıştım.Gayet temiz bir romdu. Şimdi onu indiriyorum. Bloatware lerden arınmış temiz ve hızlı stok rom deneyimi yaşamak isteyenler,ilgilenenler baksın derim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2748883

rom a göz attım fena gözükmüyor.yalnız yükleme açıklamasında baseband dan bahsetmemiş.baseband flaslanmıyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

MIUI ROOT İCİN BURADAN RESİMDEKİ GİBİ ACİYORUZ. MIUI FOREVER

Ideos X5'den beri miui vazgeçilmezim Hocam permissions'u bulamadım ben ama nasıl yapıcaz ?

SECURITY UYGULAMASINA GIRINCE GOZUKUYOR.

üstad miui kurulu ama whatsapp tan sesli mesaj bırakayım dedim.. hiç ses yok.. söylediğim hiçbirşeyi kaydetmemiş..

sen denedin mi ? boş ses dosyası gönderiyor.. yani saniyeleri sayıyıor ama ses yok :)

aynı sorun sende de var mı ? varsa nasıl aşabilirim bu sorunu ???

sanirsam miui marketden update etmen gerekiyor

• hemen deniyim bakalım :)
  • XDA da miui konusunda birisi bugün yarın kendi düzenlediği romu koyacağını ve çoklu dil desteği olacağını söylemiş. Ben dayanamadım kendim türkçeleştirmeyi denedim çok da güzel oldu. Yüklediği şey küçük boyutluydu ama herşeyi türkçeleştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 21 Mayıs 2014; 19:03:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

XDA da miui konusunda birisi bugün yarın kendi düzenlediği romu koyacağını ve çoklu dil desteği olacağını söylemiş. Ben dayanamadım kendim türkçeleştirmeyi denedim çok da güzel oldu. Yüklediği şey küçük boyutluydu ama herşeyi türkçeleştirdi.

üstad nerde bu link verebilir msiin ?
  • Miui mi geldi Noldu

• quote:

quote:

XDA da miui konusunda birisi bugün yarın kendi düzenlediği romu koyacağını ve çoklu dil desteği olacağını söylemiş. Ben dayanamadım kendim türkçeleştirmeyi denedim çok da güzel oldu. Yüklediği şey küçük boyutluydu ama herşeyi türkçeleştirdi.

Bahsettiğim konu bu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727329&page=18
    Buda miui lg g2 offficial? sayfa linki :http://en.miui.com/download-227.html

• OptimusAlex Rom V1.0 çıkmış acaba denesem mi OptimusPro Rom V4.4 den bayağı memnunum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 21 Mayıs 2014; 19:37:19 >
  • quote:

Türkçeleştirme dosyasını paylaşabilirmisin
    Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bahsettiğim konu bu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727329&page=18
    Buda miui lg g2 offficial? sayfa linki :http://en.miui.com/download-227.html

yanlışmı anladım ? MİUİ nin orginal sitesinden lg g2 için romu yayınlamışlar.. yani xda daki geliştirici dışında miui ekibi rom mu çıkardı.. yoksa geliştiricinin romunu mu yayınladılar anlamadım açıkçası ?

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben recovery yi apk olarak kurdum gayet güzeldi

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Selamın aleykum hocam yeni romu kurdum rom stabil lakin hava durumu widgeti sıkıntılı şeffaf ve bulutlar görünmüyor, tema değiştirip g3 geçtiğimde yine hava durumu widgeti üzerinde bazen çarpı şeklinde işaret beliriyor ayrıca birde otomatik senkronizasyon açık olduğunda hava güncelleme için hep GPS açmak istiyor gördüğüm tek sorun bunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

quote:

Saygılar...

Recovery den yüklenebilen bir dosya gibi değil malesef . Ek bir programla romu düzenleyip ekleyebildim .
    http://en.miui.com/thread-6222-1-1.html

• butkuci kullanıcısına yanıt
    Cloudyflex 2.3 kendi kamerası ile çekilen LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Cloudyflex 2.3 xdabbeb 3.0.1 flashladığım ile çekilen
    Sanki xdabbeb flashladığım daha iyi.şu an işyerindeyim bilgisayardan inceleyemedim henüz

• uguroz89 U kullanıcısına yanıt
    Sınavlar olmasa indirip deneyeceğim; ama şimdi gözüm yemiyor benim de hocam, OptimusPro v4.4 şuana kadar kullandığım en iyi romdu bnm için bakalım bu nasılmış... Eğer ki denersen kçk bi karşılaştrma yapta OptimusPro'yla bizde bilgilenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Cloudyflex 2.3 kendi kamerası ile çekilen LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Cloudyflex 2.3 xdabbeb 3.0.1 flashladığım ile çekilen
    Sanki xdabbeb flashladığım daha iyi.şu an işyerindeyim bilgisayardan inceleyemedim henüz

Katılıyorum sanki bir tık daha iyi gibi dostum flex 2.3 kurup deneme yapmaya çalışacağım ben de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

quote:

Saygılar...

Recovery den yüklenebilen bir dosya gibi değil malesef . Ek bir programla romu düzenleyip ekleyebildim .
    http://en.miui.com/thread-6222-1-1.html

Bu iş bizi aşar ozaman teşekkürler
    Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.