Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her ikisindede dedim.Devam ettirilemiyor diyor,tekrar indirme sitesine yönlendirmek istiyor.4. kaynaktan deniyorum şimdide bakalım bu sefer ne olacak.

Bu sefer indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivarge -- 4 Mayıs 2014; 13:47:58 >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Gece 1den sabah 9a sadece %1 harcamıştı
  • Fotoğraf çekimlerini flaşlı yapıp bulanıklık ve/veya renk sorunundan şikayet edenler kullandıkları kılıfın rengine ve kalınlığına da dikkat etsinler derim.

Tecrübe ile sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Gece 1den sabah 9a sadece %1 harcamıştı

Benim yaklaşık gece 04:00'te %96 bırakıp uyuduğum şarj sabah 11:00'de uyandığımda %89 olmuştu.

Bu süre zarfında internet kapalıydı.

Rom'u yeni yüklemiş olmama bağladım. Bir de şimdi bunları yazarken aklıma geldi; konum ayarı Yüksek hassasiyetteymiş, Bataryadan tasarrufa aldım.
    stock kernel kurun üzerine şarj sorununuz düzelir
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Flex mi, Pro II mi die düşünürken Cloudy Stock yükledim; ama çok ahım şahım bişe göremedim... Flex ya da Pro II'yi denemeyi düşünüyorum şuan hatta ;)
    Konum kapalı bende. Gps çok kullanmıyorum. İgo'dan sonra Yandex'ten memnun kalmadım. İgo sanırım kitkatta çalışmıyordu. Tavsiye edeceğiniz gps programlarını bekliyorum.
  • Arkadaşlar pardus 7 rom kullanıyorum. Tel OTG yi görmüyor, aynı kablo ve flaşı rootsuz note3 de açabiliyorum fat32 formatlı usb herşey olması gerektiği gibi kablo takılınca alttan uyarı geliyor ama usb gözükmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

stock kernel kurun üzerine şarj sorununuz düzelir

Link verir misin hocam?

Bir de nasıl yükleyeceğiz? Recovery'den ama öncesinde ve sonrasında yapmamız gereken işlemler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

CloudyPro II ver 2.1 kullanıyorum hocam.

Hocam ben Trickster Mod'un versiyonunu sormuştum.
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda yazıyormu bilmiyorum ama şu youtube ye girme olayını dns ve vpn kullanmadan hots filan değiştirip yapabilirmiyiz.
    http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894 burdan d802 olanı indir ardından knock code istiyorsan kc için olanıda indir onuda recoveryden flashla 2 sinide
  • alanwake34 kullanıcısına yanıt
    Play Store daki en son versiyon. 2.10.880

Donate versiyonu da satın almıştım daha önce.Onun da versiyonu 1.2.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam kalın kılıflar flaş ışığını direkt lense yansıtıyor ve resmi bozuyor.

• quote:

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894 burdan d802 olanı indir ardından knock code istiyorsan kc için olanıda indir onuda recoveryden flashla 2 sinide

Teşekkürler hocam.

Knock Code istemediğim için sadece KK_Kernel_D802.zip indirip öncesinde Wipe Cache ve Dalvik yaparak yükledim.

Ancak çift tıkla ekran kilitlememe rağmen aynı şekilde açamıyorum.

Sanırım diğerini de indirip yüklemem gerekecek.

çözümü basit arama ekranına gel 3945#*802# yi ara bi ekran açılacak ordan settings update touch firmware ye tıkla biraz bekle telefon tekrar aktif olacak artık çalışır olacak knock on
  • quote:

çözümü basit arama ekranına gel 3945#*802# yi ara bi ekran açılacak ordan settings update touch firmware ye tıkla biraz bekle telefon tekrar aktif olacak artık çalışır olacak knock on

Mesajını yeni gördüm hocam.

Diğerini de yükleyince çalıştı.
  • TheRecruit kullanıcısına yanıt
    hocam xperia klavye nasıl link varmı acaba bakim bi nasıl mış
  • macorono34 kullanıcısına yanıt
    Yeri burasi degil bu sorunun hocam.

Google a Youtube hosts giris yazin cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Yeri burasi degil bu sorunun hocam.

Google a Youtube hosts giris yazin cikar.

Hayır dostum yanlış anladın ben telefonda böyle birsey mumkunmu diye yazmak isteşimdim eksik yazmısım googlede baktım bulamadım o yuzden yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.