Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.692.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macorono34

quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

hocam ne iş yapıyorsun peki :D

Uzun yıllar Nokia ve Turkcell Bünyesinde çalıştım Şuan Farklı Telekominikasyon ile alakası olmayan bir sektördeyim

Bi arada gokanmoral vardı bilirsin hocam belki çok guzel kerneller yapardı galaxy s2 ye birseni birde onu tanıyorum baska turk geliştirici tanımıyorum gerçi gokanmoralda bu işleri bıraktı heralde gorunmuyor artık.

Evet görüştüğüm birisiydi kendisi S2 ve S3 te sonra Xperia T cihaz aldı biraz onunla oyalandı sonra kayboldu gitti hiçbir şekilde ulaşamadım dorimanx falan hepsi onun açtığı yoldan gidiyorlar mevcut kerneldeki Stweak uygulması bile gökhan moralın zaten

• petro24 kullanıcısına yanıt
    3W lar bile 25$ yurtdışında, kaliteli ama pahalı
  • Knock on'umuzu HTC araklamış beyler, m8 vidyosunda görür gibi oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Avea kullanıyorsan son 10-15 gündür bende de öyle hocam, interneti falan da sıkıntılı, telefondan kaynaklı değil ama, 3g modemde de benzer problemleri yaşıyorum.

Şebeke bazen yarım çekiyor, ardından hemen fulleniyor, bazen gidiyor falan. Bizim telefonlar bu konuda iyi olmayabilir ama aveada da sorun yok değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun yıllar Nokia ve Turkcell Bünyesinde çalıştım Şuan Farklı Telekominikasyon ile alakası olmayan bir sektördeyim

Bi arada gokanmoral vardı bilirsin hocam belki çok guzel kerneller yapardı galaxy s2 ye birseni birde onu tanıyorum baska turk geliştirici tanımıyorum gerçi gokanmoralda bu işleri bıraktı heralde gorunmuyor artık.

Evet görüştüğüm birisiydi kendisi S2 ve S3 te sonra Xperia T cihaz aldı biraz onunla oyalandı sonra kayboldu gitti hiçbir şekilde ulaşamadım dorimanx falan hepsi onun açtığı yoldan gidiyorlar mevcut kerneldeki Stweak uygulması bile gökhan moralın zaten

Hocam ben gecen dun facebookda rastladim oda bizim gibi g2 almis ama g2 si yere dusmus ustunden araba gecmis simdi 5s kullaniyor heralde oyle yaziyodu.

• Şanlıurfa'dayım avea 2 haftadır rezalet..

• quote:

Orijinalden alıntı: sagoistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

cloudyflex 2.1 ekran döndürme sorunu yaşıyorum... ekran yatay moda girmiyor. baska yaşayan var mi. bir çözümünü bilen varsa memnun olurum. bu güzel romu ekran döndürme yüzünden değiştirmek istemiyorum.vesselam..

Diger versiyonlarındada yok ekran döndürme

yani baseband yuklemek faydasiz diyorsun?

Basebaldan kaynaklandıgını sanmıyorum ben ekran dönmüyor diye kullanmıyorum o romu aeonflex romu kur her şey var romda ben 4 gündür kullanıyorum tek sıkıntı şarjım biraz az gidiyor ne ısınma var ne takılma

• quote:

quote:

quote:

quote:

cloudyflex 2.1 ekran döndürme sorunu yaşıyorum... ekran yatay moda girmiyor. baska yaşayan var mi. bir çözümünü bilen varsa memnun olurum. bu güzel romu ekran döndürme yüzünden değiştirmek istemiyorum.vesselam..

Basebaldan kaynaklandıgını sanmıyorum ben ekran dönmüyor diye kullanmıyorum o romu aeonflex romu kur her şey var romda ben 4 gündür kullanıyorum tek sıkıntı şarjım biraz az gidiyor ne ısınma var ne takılma

Flex te döndürme olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz hangi ekranda dönmüyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

quote:

quote:

Flex te döndürme olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz hangi ekranda dönmüyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Donanım haberden bir video açıp tam ekran yapıp videoyu döndermeye çalışın

• en gerekli olan galeri ve tarayıcıda işlev görmüyor. tabi baseband kurmamaktan kaynaklı olduğu söylendi. deneyeceğim birazdan.
  • Hocam aynen avea... Artık millet ulaşamıyorum falan deyince iyice ayar oldum... Fakat arkadaşla aynı yerdeyiz onun telefonda böyle sıkıntı yok... Bir türlü emin olamadım, 3g kullanamıyorum neredeyse 1 haftadır...

• quote:

en gerekli olan galeri ve tarayıcıda işlev görmüyor. tabi baseband kurmamaktan kaynaklı olduğu söylendi. deneyeceğim birazdan.

Bende dönüyor hocam donanım haberde de video ekranı dönüyor ama elektrikler kesildiği için mobille baglandim açılmadı video

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 22 Nisan 2014; 0:46:22 >

• evet bende baseband yükledim ve dönüyor artık. tşkler..
  • İyi bari sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

İyi bari sorun yok

Farazi konuşuyorlar bide ikna etmeye çalışıyoruz enteresan

• En başta Baseband dedim zaten ama .. Konu uzadı .. Neyse sıkıntı yok şuan . Uğraştın hocam sende , sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

En başta Baseband dedim zaten ama .. Konu uzadı .. Neyse sıkıntı yok şuan . Uğraştın hocam sende , sağolasın

Sizde sağolun baseband yapıp koyuyoruz yüklemek yerine muhalefet ediyorlar vakit tamam iyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben gecen dun facebookda rastladim oda bizim gibi g2 almis ama g2 si yere dusmus ustunden araba gecmis simdi 5s kullaniyor heralde oyle yaziyodu.

Ekran sipariş verdim falan yazmış mesaj attım dönerse bakalım kanına gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 22 Nisan 2014; 1:00:07 >

• 1 Defa yazıyoruz biz hocam , denemek kullanıcıya kalmış . Fikrimiz olmasa zaten söylemeyiz , iyi forumlar cümleten , iyi geceler.
  • acemiliğimize ver üstad 2 farklı yorumun azizliğine uğradık. ilgi ve alakanızdan ötürü tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.