Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RowRc

Arkadaslar Önce Rom sonra Baseband mı yoksa Önce Baseband Sonra Rom u mu yüklüyoruz. Bir yerde öyle bir yerde böyle yazıyor. Kafam Karıstı ?

Full wipe+baseband+rom şeklinde yapın hocam baseband i JB den KK ya geçerken yüklüyorsunuz tabki yada tersi olurken
  • quote:

Arkadaslar Önce Rom sonra Baseband mı yoksa Önce Baseband Sonra Rom u mu yüklüyoruz. Bir yerde öyle bir yerde böyle yazıyor. Kafam Karıstı ?

önce baseband sonra rom kuracaksın
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Halihazırda Bittürk ve Türktorrentte 3 er adet davetiyem var tecrübeli arkadaşlara duyrulur o zmn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Full wipe+baseband+rom şeklinde yapın hocam baseband i JB den KK ya geçerken yüklüyorsunuz tabki yada tersi olurken

Çok saolun hocam. Bir Pardus 4.4 deneyelim OptimusRs Port pro g2 olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

önce baseband sonra rom kuracaksın

Saolasın hocam.
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Hocam Çok Saolun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

Deneyin hocam yada gecin pro romlardan birine optimus yada cloudy karar sizin

Optimus denedim hocam lg ekraninda kaldi cihaz acilmadi. Cloudy 1.4 indirdim denemedim daha. Stock 4.4 deneyip rootlayayim diyorum cloudy de ses problemi var diyorlardi bir kac kisi. 2.0 in kamerasina les demisti bir arkadas. O yuzden stock ta kalayim diyorum simdilik. Siz tavsiye ediyormusunuz sorunsuz mu rom ve stock ozelliklerini kullanabiliyormuyuz.

Ben cloudy pro 1.2 kullaniyorum, kablosuz depolama yok wifi file explorer yukledim, kamera icinde optimusun kamerasini yukledim cloudy pro romla gelen kamerada oynama yapilmis, ben memnunum ses sorunu restart sorunu yasayanlar olmus,mini ekran,knok kod,ekrani ikiye bolme kullandigim ozellikler stock sade gorunuyor gozume gecmem daha kamerasi bile tek basina yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Deneyin hocam yada gecin pro romlardan birine optimus yada cloudy karar sizin

Optimus denedim hocam lg ekraninda kaldi cihaz acilmadi. Cloudy 1.4 indirdim denemedim daha. Stock 4.4 deneyip rootlayayim diyorum cloudy de ses problemi var diyorlardi bir kac kisi. 2.0 in kamerasina les demisti bir arkadas. O yuzden stock ta kalayim diyorum simdilik. Siz tavsiye ediyormusunuz sorunsuz mu rom ve stock ozelliklerini kullanabiliyormuyuz.

Ben cloudy pro 1.2 kullaniyorum, kablosuz depolama yok wifi file explorer yukledim, kamera icinde optimusun kamerasini yukledim cloudy pro romla gelen kamerada oynama yapilmis, ben memnunum ses sorunu restart sorunu yasayanlar olmus,mini ekran,knok kod,ekrani ikiye bolme kullandigim ozellikler stock sade gorunuyor gozume gecmem daha kamerasi bile tek basina yeter

Hocam Pardus 4.4 olanı yükledim. Ama garip bir şey var. Telefondaki dosyalarım vesaire full wipe yapmama rağmen haala duruyor. Tamamen silinmesi gerekmezmiydi ?

• RowRc kullanıcısına yanıt
    hocam internal storage e wipe yapmazsanız, dosyalar gitmez...
  • dimsag kullanıcısına yanıt
    hocam konuştuğunuz kişiler sesin boğuk geliyor falan diyor mu... ben de kullandım 3-4 gün çok da memnundum, ama artık millet sesini anlamadım deyip durunca değiştirmek zorunda kaldım... sizde durum nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam internal storage e wipe yapmazsanız, dosyalar gitmez...

O zaman sıkıntı yok. Bir an için Dosyaları görünce bu nasıl wipe işlemi acaba yanlış mı yaptım dedim.. Direkt olarak "Wipe to İnstall New Rom" yaptım. Doğru yapmışımdır umarım.. Çok Teşekkür ederim..
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Bugun cloudy pro ya 4 saat dayanabildim. 10 kisiyle konustum en az yarisi bogukluk sikayeti etti. Anlasilmiyor sesin sikayetlerinden sohbetimi edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen hocam... yoksa sıkıntı zaten her seferinde bir de bir sürü dosya yükle...
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    hocam benim ilk defa başıma geldi o kadar rom denedim... hatta dedim herhalde telefonda sıkıntı oluştu... ama cloudy flex 2.0 a geçer geçmez ilk iş bu durumu denedim, boğukluk gitmişti... belli ki sorun var cloudy pro 1.2 de...
  • quote:

aynen hocam... yoksa sıkıntı zaten her seferinde bir de bir sürü dosya yükle...

Valla iyi oldu aslında işime geldi de. Sanal Tusları gizlemek için kullandığım Gmd isimli program çalışmıyor artık. Yarım saattir uğrasıyorum yalan oldu.
    nasıl gizleniyor hocam sanal tuşlar... yani bu ana menüdeki tuşlardan bahsediyorum... uygulamalarda gizleniyor da...
  • quote:

nasıl gizleniyor hocam sanal tuşlar... yani bu ana menüdeki tuşlardan bahsediyorum... uygulamalarda gizleniyor da...

GMD Auto Hide Softkey isimli bir program vardı. Ana menü veya program menüsü Browser farketmeksizin Alttaki sanal tuşları sürekli olarak gizliyordu. Sadece bir swipe hareketi ile tuşlar beliriyordu. 4.2 de iken gayet güzel çalışıyordu. Ama Pardus a geçince kullanılabilirliği çok düştü. Hassasiyeti artırdığım halde düzgün çalışmıyor program. Ne güzel alışmıştım.
    İndirdim denedim hocam dediğiniz gibi kötü geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: PeLeRay

teli bu şekil satsak kaç para eder peki hocam bir bilginiz var mı?

Telefonun 2. El fiyati piyasada yaklasik 1000-900 lira falan 600de cam desen sonuc300-400 bisey cikar hani mantiken boyle ne kadara okutursun bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: diefor

quote:

Orijinalden alıntı: PeLeRay

teli bu şekil satsak kaç para eder peki hocam bir bilginiz var mı?

Telefonun 2. El fiyati piyasada yaklasik 1000-900 lira falan 600de cam desen sonuc300-400 bisey cikar hani mantiken boyle ne kadara okutursun bilemem

Alıntıları Göster
    gmd auto hide keys isimli programın yaptığı işi yapacak bir flaşlayacağımız bir mod var mı?
    bir de şu navigasyon tuşlarını küçültmek için indirdim fakat tel döngüde kaldı. neden çalışmamış olabilir.

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.