Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.686.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az baskı yapında kitkat a recovery çıkarsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    sende 32 gblık var heralde ben bi backup dosyası bile tutmuyorum telefonda bi rom dosyası bide backup dosyası ile hafıza 2 gb ta iniyor :D bende optimus rs 4.3 e geçtim clodypro2 den sensör sorunu vardı kit kat ta da oluyor demekki bu
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Evet 32 lik ama mesela bir rom 1.5 gb modemler 25 şer mb ekstra yükleme dosyaları totalde 100 200 mb , yani fazla bişi değil bence :)
    5 gb a tam yedekli bir telefonunuz olabiliyor , olmadı basit bir otg ile yanınızdaki küçük bellek ile telefon hafızası tamamen size kalır...
  • arkdaşlar cloudy pro 2 yi kurdum ama mobil veri ile nete giremiyorum turkcellden ayarlarıda aldım

@Led Zeppelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahaka7741 -- 8 Nisan 2014; 21:48:28 >
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin dosyayı silip yeniden başlattım telefonu ancak şebeke modunda halen farklı birşey yok.

otg varda pek yanımda taşıncak gibi değil hafıza kartı girişleride var biraz kaliteli bişey aldım :D bnm cihazı 16 gb şuan 7 gb boş var yedek 4 gb ediyor romda 1.70 geriye 1.30 gibi bişey kalıyor bana :D
  • dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    ben kullanmıyorum onu kullanan arkadaşlara sorun bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam dediğin dosyayı silip yeniden başlattım telefonu ancak şebeke modunda halen farklı birşey yok.

ona bişey diyemem de lte kısmı gelmedi mi
    bende otomatik gsm wcdma lte diye menü geldi bizde 4g olmadığından bunu ne cmlerde nede stok romlarda kontrol edebildim yani çalışıp çalışmadığından bir fikrim yok

• Arkadaslar kameradaki yavasligi cozecek bir rom ariyorum. Haki haizrda v10c stok kullaniyorum ve kamera baya yavas. Stock veya custom farketmez. Kamera yavas olmasin yeter. Diger ozelliklerde de sorunsuz olan bir rom tavsiyesi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Arkadaslar kameradaki yavasligi cozecek bir rom ariyorum. Haki haizrda v10c stok kullaniyorum ve kamera baya yavas. Stock veya custom farketmez. Kamera yavas olmasin yeter. Diger ozelliklerde de sorunsuz olan bir rom tavsiyesi bekliyorum.

Cloudy stok yada pro ya bakin.. 2 si de uzmez sizi.. 10c den sonra farkli bi telefon aldim diyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Arkadaslar kameradaki yavasligi cozecek bir rom ariyorum. Haki haizrda v10c stok kullaniyorum ve kamera baya yavas. Stock veya custom farketmez. Kamera yavas olmasin yeter. Diger ozelliklerde de sorunsuz olan bir rom tavsiyesi bekliyorum.

Cloudy stok yada pro ya bakin.. 2 si de uzmez sizi.. 10c den sonra farkli bi telefon aldim diyebilirsiniz

O derece diyorsunuz. Hemen yuklicem eve gidince CM denemedim hic ama o nasil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat a geçeli GPS'yi ilk defa bu gün açtım. 20 gündür prokat'tayım zaten, öncesi de var...
    wifi ya da operator desteği olmadan 20-30 sn de konum buldu.
  • arkaslar optimus 4.3 veya herhangi 4.4.2 romda youtbu falan nasıl seyretcez dns deiştiriciler bir işe yaramıyor sırf bunun için tekrar 4.2.2 ye donmek istemiyorum şimdilik siz çözmüşşsünüzdür :)
    ne oldu ki ben çok memnunum
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Haftada birkez birisi nasıl ses yükseltirim diye bana sorup duruyor hepsine de aynı cevabı veriyorum :)
    Bundan sonra sana yönlendiririm :)
    Alacağın olsun doktor
    Bilseydim hiç söylemezdim.Peki sesi yükselttikten sonra beğenmezsem işlemi geri alabilir miyim?

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam değiştirdiğin dosyaları yedeklersen sorun olmaz ha ben bu kadar ince işlerle uğraşamam dersen ya önceden yedek al ya da
    twrp kullanıyorsan sadece systemi wipe layıp romu yeniden yükle böylece hem hiçbir ayarını kaybetmezsin hem de kolayca tüm işlemleri geri almış olursun...
    Yok ben o işlerden anlamıyorum zaten de hani sorun mu çıkardı acaba diye söyledim
    Konuya dönecek olursak cloudy 1.2 de pil çok kötü durumda yau 3 saat ekran görmedim bile ve arada sıra da Reset atıyor en azından günde 1 defa mutlaka atıyor baktığım kadarıyla aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da var neyse cm11 I deneyeyim

• yoda yı yükleyen olmadımı heç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Haftada birkez birisi nasıl ses yükseltirim diye bana sorup duruyor hepsine de aynı cevabı veriyorum :)
    Bundan sonra sana yönlendiririm :)

Valla bende memnunum.. cloudy yazmasina ragmen optimusun uzerine kurdum ses arttirmayi dehset oldu... cok guzel resimler. Çektim kamerası çok iyi millet gorsun ama yükletmiyor forum. Deli etti denemediği m tarayıcı kalmadi ..

• 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.